2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520918 بازدید | 37363 پست
وووووویی خدا 😍 مباررررکت باشه ♥️تا حالا دوقلو نداشتیم! اولین دوقلو تاپیک شدن 🤩ایشالله به سلامت بغل ...

واقعا چه خوب  من فکر دوقولویی هم داریم هی سوال میپرسیدم...ممنون عزیزم برام دعا کنین 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه پرگناكر همون پرگناسيف نيست؟ تاثيرش؟داروي اول كه كمك به باروري با اينكه گفت هيچ مشكلي از لحاظ ذخي ...

پرگناسیف مصرف نکردم ولی احتمالا تو همون رده پرکناکر باشه! اینا مکمل روزانه پیش از اقدامه! دارو اولی رو نمیشناختم که میگی کمک باروریه.. ولی باز نمیدونم مکمل تقویتیه یا داروی هورمونی و محرکه! 

منم بارداری اولم‌کلی چکاپ شدم هیچ مشکلی نداشتم! اما هم بهم پرگناکر و اینفولیک داد، هم لتروزول و دوفاستون گفت چون بالای سی هستی بخور!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها من هشت یا ۹ روز دیگه زایمان میکنم اصلا باورم نمیشه یه ترسی افتاده به جونم نمیدونم چرا نکنه دی ...

من تجربه خودم رو بهت میگم،از اطرافیانت کمک بگیر،اصلا خجالت نکش فاز قوی و مستقل بودن هم برندار اصلا.چون من سر پسرم این کارارو نکردم الان خیلی پشیمونم.واقعا اگر خانواده خودت یا همسرت بهت نزدیک هستن ازشون کمک بگیر،

من پسرم تو کرونا به دنیا اومد خودم همه کاراشو کردم،هیچ وقت هم پیش کسی نزاشتمش،خیلی پشیمونم خیلی بهم وابسته بود تا ۴سالگیش،بعدش رفت مهد بهتر شد خداروشکر،

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
Elle جون شما روز تخمكگذاريت رو چطور حساب ميكني و اقدام ميكنيد؟ممنون

تخمک گذاری یه چیز شخصیه باید با توجه به سونو و سوابق و داروهایی که مصرف میکنی پیداش کنی! برای هر کسی با توجه به تعداد روزای دوره‌ش هم تغییر میکنه...

من برای بارداری اولم دکتر گفت با کیت، اما راستش اصلا موفق نشدم دوتا خط پیدا کنم! بعدم که بهم امپول داد خودش با سونو فولی میگفت چه روزی آزادسازی بزنم و چه روزی اقدام کنم! دکتر من میگه روزی که آزادسازی زدی و فرداش اقدام کن! بقیه ش بیخودیه 🤣 اما من به جز اون دوتا و دو یا سه تا دیگه یه روز درمیون هم انجام میدادم! با همین روشم باردار شدم.. یعنی تقریبا ۴-۵تا اقدام تو روزای... ۱۲-۱۳-۱۵-۱۷-۲۱ !

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
بچها توروخدا جواب بدید بعد اقدام سه روز مونده به پریودم دوروز لکه بینی قهوه ای دارم‌ یکمم دل درد حال ...

عزیزم ممکنه هم لک لانه‌گزینی باشه هم شروع پریودی! تا حالا موارد زیادی تو تاپیک بودیم این مشکل رو داشتیم... باید چند روز صبر کنی.. اگه خونریزی در حد همین لکه موند رنگش مهم نیست قرمز یا قهوه‌ای.. اما لکه تا خونریزی سبک لانه‌گزینیه! لخته و خونریزی شدید و غلیظ پریوده! اگه لانه‌گزینی باشه معمولا کوتاهه حدود ۳-۴ روز، بعدشم نهایت گاهی رو دستمال یه لک بیفته ولی کمتر از هفت روزه! خودت متوجه میشی... با توجه به هاله ضعیف هم ممکنه همین لانه‌گزینی باشه.. چون بعد از لانه‌گزینی و شروع لک تازه بتا بالا میره! اگه میتونی یکم صبوری کن تا شنبه صبح هم تکلیف خونریزی مشخص شه هم بتا بره بالا شنبه صبح اگه پریود نشده بودی یه بی‌بی‌چک بزن تا اون موقع دوخط پررنگ باید بشه.. بعدشم ایشالله میری آز بتا! ♥️

دوستان من امروز صبح بی بی گذاشتم حس میکنم نسبت ب سری پیش کم رنگ تر شده 😢😢نشستم کلی گریه کردم طاقت ...

عزیزم 💔 انقد به خودت استرس نده.. اگه خدای نکرده قرار باشه اتفاقی هم بیفته از قبل حرص خوردن و نگرانی و غصه و گریه وضعیت رو عوض نمیکنه که، فقط خودتو ضعیف میکنی، ضعف بدن هم مساوی با پایین اومدن سیستم ایمنی و هزار جور مشکل و بیماری و اتفاق بدتره!! چرا انقد انرژی منفی 🥺 به جای اینکه با بی‌بی‌چکت خوشحال باشی و ذوق کنی نشستی فکر سقط میکنی؟! رفتی دکتر؟ شما وقتی آز بتا دادی مثبت شده دیگه بی‌بی‌چک رو بزار کنار، خیلی نگرانی شنبه برو آز بتا مجدد بده، و حتماااا بعدش برو دکتر! بشینی خونه هی میخوای فکر و خیال کنی

سمت چپیه واس امروز صبحه 🥺البته خشک شده الان

من سمت چپی رو هم همچنان مثبت میبینم.. یه ذره تفاوت رنگ مهم نیست.. ممکنه ادرارت رقیق و غلیظ بوده! بعدم اوضاع بی‌بی‌چکا خیلی داغونه دیدی که خودت کلی خطا دارن!! 

کاش همون روز اول بعد آز میرفتی دکتر! الان خوردی به دو روز تعطیلی دیگه یه جوری این دو روز رو بگذرون و خودتو سرگرم کن ایشالله شنبه میری آز بیشتر شده بتات خیالت راحت میشه، بعدم میری دکتر ساک بارداری رو میبینی دیگه فکر و خیال بد نمیکنی! به نی‌نی انرژی مثبت و خوشحالی برسون ♥️😍✨

تا شنبه چجوری تحمل کنم😢

عزیزم انقد ب خودت استرس نده ها ب نظر من ک هیچ مشکلی نیس انشاالله شنبه میری از بتا میبینی ک بالاتر رفته🤩 بعدشم حتمن ی سر ب دکتر بزن برات مکمل و اینا بده

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
من سمت چپی رو هم همچنان مثبت میبینم.. یه ذره تفاوت رنگ مهم نیست.. ممکنه ادرارت رقیق و غلیظ بوده! بعد ...

الی جون مرسی از انرژی مثبتت 🥹میدونی من خیلی ادم پر استرسی هستم این مدت انتظار زیادمم باعث حساسیت بیشترم شده همون روز با پزشک متخصص زنان تو اسنپ ویزیت گرفتم ک گفت عددش کمه اما فعلا نگران نباش دوباره واسم ازمایش نوشت ک شنبع بدم اما نمیدونم چی شد ک ب سرم زد صبح بی بی بزنم تا قبل اون حالم خوب بود دیدم رنگش کمرنگ شده ب هم ریختم و کلی غصه و استرس،اما شنبه اول صبح دیگ معلوم میشع چی ب چیع. هی استرس دارم ک نکنه خود ب خود خدای نکرده سقط شه یا خدای نکرده هارج رحمی باشع ☹️دیگ میسپارم ب خدا 

این نیز بگذرد....
عزیزم انقد ب خودت استرس نده ها ب نظر من ک هیچ مشکلی نیس انشاالله شنبه میری از بتا میبینی ک بالاتر رف ...

مرسی ناهور جان اره شنبه اول از میدم بعد عصرش میرم دکتر دعا کن دو برابر شده باشه 🥹

این نیز بگذرد....
مرسی ناهور جان اره شنبه اول از میدم بعد عصرش میرم دکتر دعا کن دو برابر شده باشه 🥹

ان شاالله عزیزم من خیلی برات دعا میکنم😘

مرسی عزیز دلم 😍ایشالا خبر بارداریتو بدی زود 😘

ان شاالله . بچها من سر خود این ماه قطره ویتاگنوس خوردم حالا داخل یکی از تاپیکا یه کاربر میگفت ک ضخامت رحم رو میاره پایین الان خیلی ترسیدم چیکار کنم