2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520794 بازدید | 37359 پست
پریا جون خداروشکر خوندم پیاماتو... ایشالله که با همین شیاف انقباضات کم شه، حتما حتما استراحت کن! هیچ ...

ممنونم الی جون خیلی راهنمایی های شما کمکم کرد 

دکترم ک اصلا هیچ راهنمایی نکرد اصلا ی جوری برخورد کرد انگار همه چیز تموم شدس ب کل نا امیدم کرد فقط گفت برو بستری شو

احتمالا دکترمو عوض کنم 

حالا این چند روز کلا استراحت کردم تا دیروز خیلی بهتر بودم دردام خیلی کمتر شده بود نمیدونم چرا دوباره امروز کمر درد دلدردم برگشته

همچنان استراحت میکنم ایشالا ک بخیر بگذره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم فک نکنم ربطی داشته باشه.. هر کدوم به سمت نمیرن که.. به علایم اصلا توجه نکن، شایدم دوقلو باش ...

سلام عزیزم رفتم سونو دو قولو بودن  

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی لاله جون♥️اره شنبه میرم دوباره ازمایش میدم خدا کنه عددش بالا بره اینم یه استرس جدید 🥲میگم عدد ...

سلام عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم❤️

اصلا نگران بتا نباش من روزی ک ازمایش دادم بتام ۳۰ بود کلی استرس کشیدم دکتر گفت ۴۸ساعت بعد تو همون ازمایشگاه ازمایشت رو تکرار کن ۲برابر شده باشه اوکیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان عزیز من امروز رفتم سونو متوجه شدم دوقولو باردارم طبیعی باردار شدم هیچ سابقه دوقولویی هم در خانواده ها نداریم...ضربان قلبشونم ۱۴۱و۱۴۶بود   حالا بنظرتون نی نی هام جنسیتشون چیه با این ضربان قلب ها..شش هفته پنج روز و شش هفته وچهار روزن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی لاله جون♥️اره شنبه میرم دوباره ازمایش میدم خدا کنه عددش بالا بره اینم یه استرس جدید 🥲میگم عدد ...

استرس نگیر از الان سعی کن روزای آرومیو بگذرونی استرس سمه تو بارداری

من چون دوره هام ۲۵ روزه بود لقاحمم زود انجام شد تا پریود بعدی با یه روز تاخیر بتام هزارو دویست بود ولی شما ممکنه تازه لقاح انجام شده باشه بتات خیلی بالا نرفته من چون بیبی چکمم خیلی پرنگ شد بتامم بالا بود

فردا یه بیبی چک بزن احتمالا خط دومت پررنگتر از دیروزه

بابت اینام استرس نگیر من بیبی چکم ازین خودکاریا بود مارک روژان

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام عزیزم رفتم سونو دو قولو بودن

مبارک باشه عزیزم ایشالا بقیه بچه هام پشت بند شماها باردار شن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم❤️اصلا نگران بتا نباش من روزی ک ازمایش دادم بتام ۳۰ بود کلی استرس کشی ...

مرسی پریا جون امیدوار شدم 🥺ایشالا منم از بدم دو برابر شده باشه🥲ایشالا نی نی رو سالم بغل بگیریش♥️

این نیز بگذرد....
استرس نگیر از الان سعی کن روزای آرومیو بگذرونی استرس سمه تو بارداریمن چون دوره هام ۲۵ روزه بود لقاحم ...

مرسی لاله جون امیدوارم ازمایش بدم دو برابر شده باشه 🥺ایشالا نی نی رو سالم بغل بگیریش

این نیز بگذرد....