2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520794 بازدید | 37359 پست
دو سال تقریبا🥲۲۹

منم دیگه ۲۹ سالم داره میشه یک سال و نیمه اقدامم . ان شاالله منم این ماه مثبت بشم

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
منم دیگه ۲۹ سالم داره میشه یک سال و نیمه اقدامم . ان شاالله منم این ماه مثبت بشم

ایشالا عزیز دلم دعا کن ازمایشمم مثبت شه 🥹ایشالا این ماه شما هم دامنت سبز میشه ♥️♥️

این نیز بگذرد....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا عزیز دلم دعا کن ازمایشمم مثبت شه 🥹ایشالا این ماه شما هم دامنت سبز میشه ♥️♥️

ان شاالله ولی ب نظرم شک نداشته باش این مثبته . فردا برو ازمایش

اینو الان گذاشتم ولی ده دقیقع فک کنم بعدش این جوری شد

عزیزم مبارک باشه داری مامان میشی 

مطمئن باش بارداری چون پررنگتر شده

فردا برو بتا بده❤️🥰الهی شکر ایشالا قسمت بقیه منتظرا

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
عزیزم مبارک باشه داری مامان میشی مطمئن باش بارداری چون پررنگتر شدهفردا برو بتا بده❤️🥰الهی شکر ایشال ...

ان شاالله😍

عزیزم مبارک باشه داری مامان میشی مطمئن باش بارداری چون پررنگتر شدهفردا برو بتا بده❤️🥰الهی شکر ایشال ...

وای خدا کنه لاله جون 🥺♥️😭😭اصن باورم نمیشه انقد همیشه منفی بوده حتما میرم فردا از میدم ،بنظرت تیتر بتا بهتره یا همون بتا بدم ؟؟

این نیز بگذرد....
وای خدا کنه لاله جون 🥺♥️😭😭اصن باورم نمیشه انقد همیشه منفی بوده حتما میرم فردا از میدم ،بنظرت تیتر ...

والا فرقشو نمیدونم😅😅من بتا دادم فردای تاخیرم هزارو خورده ای بود ایشالا واسه توام کلی بالا باشه کیفشو ببری

دردای پریودی میاد سراغت بعد ول میکنه؟

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
والا فرقشو نمیدونم😅😅من بتا دادم فردای تاخیرم هزارو خورده ای بود ایشالا واسه توام کلی بالا باشه کیف ...

خدا کنه 🥺 دیشب بله میومد و ول میکرد مخصوصا نصفه شب از درد پا میشدم الان یکسره یه دردی هست زیر دلم ولی

این نیز بگذرد....
خدا کنه 🥺 دیشب بله میومد و ول میکرد مخصوصا نصفه شب از درد پا میشدم الان یکسره یه دردی هست زیر دلم و ...

طبیعیه

همینکه پررنگتر شده نشونه خوبیه 

اینو الان گذاشتم ولی ده دقیقع فک کنم بعدش این جوری شد

وای عزیزم مبارکه 🥺😍💖من چقدر ذوق کردم براش😍💖

انشالله آزمایش بتاتم همینقدر قشنگ مثبت بشه 😍😍😍

خبرشو بهمون بده خوشگلم 

برای ما هم دعا کن 🥺💖

سلام دوستان 

من كه اخر پريود شدم 

با دو روز تاخير كه توي عمرم نداشتم گفت بخاطر استرست بوده 

دو سري ازمايش كامل دادم كه خداروشكر همه چيز خوب بود 

حالا دكتر بخاطر تقويت دو مدل قرص بهم داد كه بخورم 

و گفت بعد پريود از ٩ اقدام بكن 

ااسم قرص ها