2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520794 بازدید | 37359 پست
سلام خانما من ۳۰تیر تاریخ اخرین پریودیم بود الان چند هفته میشم؟زوده برا سونو تشکیل قلب؟

برو قسمت کلینیک همین سایت، تاریختو ‌بزن دقیق میگه چند هفته‌ای! من فک کردم هشتی الان تو محاسبه زدم گفت هفتی... هفت هفته زوده، من هشت هفته رفتم نشون داد! اما بعضیا نه هفته میرن که مطمئن‌تر باشن! دکتر نرفتی هنوز؟

من تا بی‌بی چکم مثبت شد رفتم آز بتا با جوابش رفتم دکتر، تو مطب سونو شکمی کرد ساک بارداری رو داخل رحم چک کرد، هم خیالم بابت خارج رحمی راحت شد هم دارو داد، هم خودش با توجه به تاریخ پریود و شرایط تاریخ سونو قلب رو داد!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
بچه ها من این ماه متفورمین و لتروزول و اچ ام جی دکتر بهم داد اما برای آزادسازی تخمک چیزی نداد بنظرت ...

سلام، معمولا وقتی داروی محرک زیاد مصرف میشه چون فولیکولا رشد میکنن.. بهتره آمپول آزادسازی هم زده بشه، که خدایی نکرده تبدیل به کیست نشه! برای روز ۱۱ سونو فولی میری؟ یا اونم نداده

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام. من جواب سلفری اومد و خداروشکر همه چیز خوب،چقدر میشه روی تعیین جنسیتش حساب باز کرد ؟

سلام خداروووشکرررر ♥️✨ معمولا میگن کاملا درسته، خطا نمیده! ولی من تجربه‌ای ندارم

چقدر سخته تو هفته ۱۶ که هیچ حرکتی نداره و آدم حس نمیکنه، همش نگرانم. نکنه اتفاقی افتاده باشه برای بچ ...

آره دقیقا همش آدم نگرانه... اما عیبی نداره سونو آنومالی ۱۸ هفته میری باز میبینیش خیالت راحت میشه و دلتنگی برطرف میشه! دیگه بعدشم یواش یواش حرکتا شروع میشه! 

میشه نظرتون رو راجب این بی بی بگین با امروز دو روز تاخیره مارک ویتا ساین ، همین الان زدم 🥺

هاله‌ش مشخصه! ولی کمرنگه.. امیدوارم با تاخیری که داری مثبت واقعی باشه 🥹♥️

سلام لاله جون، خداروشکر که وزنش بالای ۳ شد تا روز زایمان بیشترم میشه، نگران بودی! ♥️دکتر من که تا جا ...

سلام عزیزم بازم بهم نامه نداد🤣🤣گفت برو دوشنبه بعدی بیا یه سونو دیگه نوشت😂میخواد تا اخرین لحظه نگهش داره یه قرصم نوشت گفت اینو بخور بچه کامله کامل میشه دیگه نگران تو دستگاه رفتنش نمیشیم. ببینم هفته بعد نوبت میزنه یا نه

خسته شدم ازین رفتنو اومدنا امروز یخوره راه رفتم کمرم درد گرفته شبام که رون راستم میگیره خوابم داغونه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
نه هر دو یه حدوده! روزی چندتا فرتیل‌آید میخوره؟اگه روزی سه تاش رو میخوره کافیه! اگه یکی میخوره از دک ...

من یدونه شبا میدم بهش بخوره . از اونجایی ک شوهرم راضی ب ازمایش دادن نشد منم سر خود گرفتم از داروخونه بهش میدم نمیدونم یه دونه کافیه یا ن

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
میشه نظرتون رو راجب این بی بی بگین با امروز دو روز تاخیره مارک ویتا ساین ، همین الان زدم 🥺

منم هاله رو میبینم ایشالا مثبت واقعی باشه فردا صبح یکی دیگه بزن با یه مارک دیگه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

عزیزم ان شاالله ک مثبت واقعیه ب خودت استرس نده برو ازمایش بتا😍

سلام عزیزم بازم بهم نامه نداد🤣🤣گفت برو دوشنبه بعدی بیا یه سونو دیگه نوشت😂میخواد تا اخرین لحظه نگه ...

بسلامتی بغلش کنی لاله جون😍 ایشالا روزی ماها ک نی نی نداریمم بشه این روزا

سلام عزیزم من ماه اولیه که به طور جد اقدامم ... و قرص و امپول هاچ سی جی ... دو روز مونده به موعدم . ده روزیه کمر درد دارم و زیر دلم تیر میکشه . امروز از صبح خیلی عصبی ام و دستو پاهام یخ زدن انگار . نمیدونم باردارم یا پری میخواد بیاد 🥲🥲

سلام عزیزم من ماه اولیه که به طور جد اقدامم ... و قرص و امپول هاچ سی جی ... دو روز مونده به موعدم . ...

سلام . تاخیر داشتین؟ بی بی چک نزدین ؟ واقعن انتظار سخته

سلام . تاخیر داشتین؟ بی بی چک نزدین ؟ واقعن انتظار سخته

نه عزیزم دو روز مونده به پری م . ۶ روز پیش زدم یکی هاله داشت یکی منفی . ولی میگن هاله ممکنه بخاطر دارو ها باشه . فعلا صبر کردم ...خیلی اذیتم روزی ۶ تا باید بعضی روزا قرص و پودر و اینها بخورم . هورمونام بهم ریخته روانمم همینجور . خدا کنه همین ماه اولی باردار باشم