2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520918 بازدید | 37363 پست
من دیشب یه لکه خون دیدمرفتم بیمارستان خصوصی ارجاع دادن به دولتی. اونجا هم بنده خداها اینقدر سرشون شل ...

آخ اخ خداروشکر کن باز نبودی پدر من تو بیمارستان دولتی دراومد تو اون دو روز . ببینم رشت بودی ؟ الزهرا رفتی درسته؟

من با کلی آشنا و سفارش بازم اذیت شدم 

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
من دیشب یه لکه خون دیدمرفتم بیمارستان خصوصی ارجاع دادن به دولتی. اونجا هم بنده خداها اینقدر سرشون شل ...

اینجور مواقع دکترت معاینه کنه بهتره حداقل میدونیم کار بلده  . من دکترم گفت میخوای من معاینه کنم یا دستور بستری بدم من نذاشتم . نمیدونستم مجبور میشم برم همچین بیمارستانی...

واسه همین یه هفته بعد فرار کردم اومدم تهران😂

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدوم بیمارستان خصوصی رفتی که ارجاع داده به دولتی؟

من درد داشتم رفتم گاندی از قبل همسرم زنگ زد گفت داریم میایم همه اماده دم بلوک زایمان منتظر من بودن🤣فک کردن دارم میزام

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام عزیزمممم... به سلامتی، خداروشکر که همه چی خوب پیش رفته و نی‌نی قشنگتو بغل گرفتی ✨♥️دوس داشتی یک ...

سلامت باشی عزیزم

اره حتما من سزارین بودم 

نه تهران نیستم عزیزم‌

دروغ چرا سخت بود

بیهوشی کامل بودم 

به هوش که آمدم درد زیادی داشتم در حالی که درخواست پمپ درد کرده بودم ولی تو ریکاوری دکتر پرونده نداده بود نمیزدم برام

اولین راه رفتن وحشتناک بود😒

ولی خداروشکر آمدم خونه یکی دو روز بعد دیگه خوب بودم

اسم پسرم دایان شد

سلام عزیزمتبریک میگمخداروشکر .بسلامتی و میمنت انشالله🙏🙏🙏چند هفته زایمان کردی؟ چون هنوز یک هفته تو ...

۳۸ممنون عزیزم

یک روز مونده بود تمام بشه برم تو ۳۹ زایمان کردم 

سلام عزیزم مبارک باشه ایشالا که قدمش پر خیرو برکت باشه و روزای راحتیو با نینی بگذرونیتونستی یه توضیح ...

مرسی عزیزم ❤️😘

بالاتر گفتم بازم‌اگه سوالی چیزی داری بپرس

اگه سزارین هستی پمپ درد بگیر تاکید کن قبل بهوش آمدن برارن برات

نزار درد بکشی هر دو ساعت شیاف بگو بزنن برات

و‌ابنکه گویا بی حسی کمر به پایین درد و اذیتش خیلی کنار بیهوشی کامله 

اینجور مواقع دکترت معاینه کنه بهتره حداقل میدونیم کار بلده . من دکترم گفت میخوای من معاینه کنم یا د ...

دکترم خودش گفت برو دولتی😐😐😐

من رفتم خصوصی که خودش بیاد بالا سرم دیگه احتمالا نصف شب بود جال نداشته بیاد گفت برو دولتی😐😐😐

معاینه هم کردن اینقدر درد داشت😬 دیگه اومدم خونه. 

بیمارستان ارجاع نداد. به دکترم که زنگ زدن گفت برو دولتی😑😑😑

چه دکتری😒

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
وای خدا چقدر اذیت شدید هر دوتون. آره یادمه که درگیر شده بودید اما فکر کردم دیگه خوب شده که حرفی ازش ...

دکتر نداد گفت فقط فرتیل آید! وگرنه بارداری قبلی با اینکه مشکلی نداشت تستوکپز و اسپیریژن استفاده میکرد! 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

ای بابا... دیگه ندیدی که؟

ولی سعی کن نزاری معاینه کنن خودش عامل تحریک زایمان زودرس میشه! خیره ایشالله!

عجیبه چرا خصوصیا اینجوری میکنن 🤔

یکی از بچه‌ها زایمان زودرس داشت گفت قبولش نکردن مجبور شد بره دولتی اونم! من بیمارستان خودم هر وقت رفتم گفتم مریض فلانی ام پذیرشم کردن فرستادن بلوک زایمان! دکترمم در اولین فرصت خودشو بهم رسوند، اونجا هم ماماها شرح حال گرفتن و کاراما انجام دادن دکتر شیفت هم اومد ویزیتم کرد تا دکتر خودم بیاد، بهم تخت دادن دراز بکشم، کلی هم میرسیدن، هی میومدن حالم رو میپرسیدن! دکترم اتاق عمل بود بعد سزارین فوری اومد پایین پیشم! این همه مدت ما به ساز اونا میرقصیم مشکلی برامون پیش میاد انتظار داریم اونام بیان بالا سرمون دیگه! قرار بود بریم هرجا که میرفتیم تخت نظر بهداشت بعدشم بیمارستان دولتی! 😒

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱