2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 521011 بازدید | 37365 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان شما هم گرفتار عفونت و خارش هستین؟! چکار کردین؟ بغیر ازپماد های موضعی و واژینال دارو هم ا ...

سلام عزیزم، عفونت باید درمان شه همین که تحت نظری عالیه اما اگه با پماد خوب نشده بهترین کار نظر خودته بری دکتر و داروی جدید بگیری، عفونت ها معمولا دسته‌های مختلفی دار، قارچ و باکتری و ... شاید دکتر مثلا داروی عفونت باکتریایی داده الان سبز شده و خارش داری شاید قارچ باشه دارو جدید باشه، عفونت تو بارداری انگار خیلی رایجه من نداشتم ولی حتما حتما پیگیرش باش ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
انشاا… که هم شما و هم رویاجونی به زودی باردار بشید و به سلامتی نی نی هاتون رو بغل کنیداما فکرکنم خیل ...

بله عزیزم درسته.. احتمالا خیلیای دیگه هم هستن، اما از کسایی که روزمره میان و اسمشون یادم بود گفتم.. کسایی که کامنتی نمیزارن من ازشون بیخبرم، ولی همیشه میگم امیدوارم همه چشم انتظارا چه بچه‌های تاپیک چه بیرون از تاپیک به آرزوشون برسن! و نی‌نی‌شون رو به سلامت بغل بگیرین ♥️✨ ماشالله انقد خانومای زیادی اومدن تاپیک که اسامیه همه یادم نمیمونه مخصوصا کسایی که قدیم‌تر اومدن و الان خیلی وقته کمرنگ شدن! بعدشم خوش‌بینانه میزارم رو حساب اینکه ایشالله باردار شدن و حتی زایمان کردن و فرصت ندارن سر بزنن 🥰🥰🥰

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
الان فكرم درگير شده از يه سمتي حرف شما درسته از يه سمتي دكتر و سنو تاريخ و روز تخمكگذارذم رو مشخص كر ...

اگه دکترت گفته و طبق برنامه ویش رفتنین بهش اعتماد کن! الان روز چند موعدی؟ یادم نیست گفتی یا نه اگه ۲۸ هستی و پریود نشدی میتونی چند روز دیگه صبر کنی مثلا شنبه بی‌بی بزن تا اون موقع بهتر مشخص میشه! امید به خدا که مثبت میشی 🤲✨♥️

سلام بچه ها خوبین؟ چخبرا؟دیروز رفتم دکتر بهم گفت نوزدهم بیا بهت نوبت عمل بزنم☺️🥰یه سونو هم‌نوشته هج ...

ای جان بسلامتی عزیزم   واس منم دعا کن باردار شم  

این نیز بگذرد....

بچه‌ها کی حوله دورپیچ میخواست یادم رفت 😅

یه پیج پیدا کردم، آغوشی تولید میکنن، حوله دورپیچ هم دارن، به نظرم جنساش خوب اومد..

اگه دکترت گفته و طبق برنامه ویش رفتنین بهش اعتماد کن! الان روز چند موعدی؟ یادم نیست گفتی یا نه اگه ۲ ...

نه نميتونم تشخيص بدم كي هستم 

با اينكه اون ماه ١٥ هم شدم منم گذاشتم كه ١٥ رد بشه بعد اگه پريود نشدم بي بي بزنم 

نميفهمم چطور حساب شده و من چند روزه هستم 

شما ميتونيد بفهميد كه دوره هاي من چند روزه ميشه ؟

من ماه هاي قبل ٢٠ و ١٧ و ١٥ پريود شدم 

سيكل من اينجوره هي دو يا سه روز مياد جلو 

ميشه منو راهنمايي بكنيد ممنون

اگه دکترت گفته و طبق برنامه ویش رفتنین بهش اعتماد کن! الان روز چند موعدی؟ یادم نیست گفتی یا نه اگه ۲ ...

الان تقويم اوردم حساب كردم من ١١ هم ٢٨ پريوديم ميشه 

يعني امروز نزارم ؟! 😅 دلم ميخواد بخرم بزارم 

ولي كلي الائم دارم اونا دلسردم ميكنن 🥹

پهلو و كمر و زير دلم 

نه نميتونم تشخيص بدم كي هستم با اينكه اون ماه ١٥ هم شدم منم گذاشتم كه ١٥ رد بشه بعد اگه پريود نشدم ب ...

منم سیکل پریودم همینجوریه.. هر ماه چند روز میاد جلو حدود ۲۶-۲۸ روزه‌ست تقریبا واسه همین نمیشه دقیق حساب کرد گاهی ممکنه حتی چند روز زودتر هم بشم! واسه همین سیکلای ما حدودیه یا باید میاگین بگیری یا چند ماه اخر رو رصد کنی! اما برای در نظر گرفتن موعد برای بی‌بی چک من ترجیح میدم سی روزه در نظر بگیرم درسته باید چند روز بیشتر صبر کرد اما خوبیش اینه بهتر میشه نتیجه گرفت! الان شما مثلا ۱۵ مرداد پریود شدی به نظر منم بزار ۱۵ شهریور بشه، امید به خدا پریود نشدی.. ۱۶م جمعه صبح بی‌بی‌چک بزن! هم بتا بالاتر میره بی‌بی‌چک کاذب نمیشه، هم تکلیف تاخیر پریود مشخص میشه! ایشالله که دوتا خطپررنگ میفته، شنبه صبح هم میری آزمایش میدی! یه ده روز صبر کن 😍♥️

الان تقويم اوردم حساب كردم من ١١ هم ٢٨ پريوديم ميشه يعني امروز نزارم ؟! 😅 دلم ميخواد بخرم بزارم ولي ...

من نظرم اینه اگه طاقت داری آخر هفته بعدی بی‌بی‌چک بزنی! اگه نداری استرس بدتره یکی فردا صبح بزن اگه مثبت شدی که خداروشکر، اگه نشدی هم ناامید نشو منتظر پریود باش نیومد اخر هفته بعد بزن ✨

سبز شده یعنی عفونتت بیشتر شده دکتر بهت پماد میدهمن خداروشکر درگیر عفونتو خارش نشدم فقط نمیدونم چرا ش ...

اره اومدم دوباره مطب دوباره ام پماد اینا داد گفت هیچی نیست 🫠

من کم کاری تیرویید دارم تاحالا کنترل بود الان شده ۴ گفت برو‌داخلی یا غدد خودم یکم قرصمو‌بیشتر کنم؟!🥲 تاحالا خوب بود

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
سلام عزیزم، عفونت باید درمان شه همین که تحت نظری عالیه اما اگه با پماد خوب نشده بهترین کار نظر خودته ...

مرسی گلم 

اره اومدم مطب فقظ با همین توضیحاتی ک دادم بهش دوباره پماد اینا نوشت گفت طبیعی بارداری دیگه😬🥲

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
اره اومدم دوباره مطب دوباره ام پماد اینا داد گفت هیچی نیست 🫠من کم کاری تیرویید دارم تاحالا کنترل بو ...

منم تیروییدم کم کار شده تو بارداری ولی با لئوروکسین پنجاه واسه من کنترل شده خدا بخواد من بیست روز دیگه ازین مسخره بازیا راحت میشم هردم ازمایش باید بدیم😅😅شوهرمم شده ناظر کارام یکم ناپرهیزی میکنم هشدار میده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️