2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 495589 بازدید | 36638 پست
سلام عزیزم بسلامتی مبارک باشه

مرسی مهربونم😍♥️

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخی عزیزم...من شمارو یادمه 😍مبارک باشه انشاالله ب سلامتی

ممنونم گلم 😍😍😍♥️♥️♥️

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

2803
همیشه خوش خبر باشی عزیزم مبارکه😍🎊

مرسی قربونت برم سلامت باشی😍😍♥️♥️

سلام خانوما ، ایشالا همتون ب سلامتی نی نی هاتون رو بغل کنید 🤩 ایشالا هر کی هم نی نی میخواد خدا دامن ...

ناامیدی مال شیطانه ، به زودی دامنمون سبز میشه دوستم 🥰خدا تو بهترین وقتش میده بهمون 😇

این نیز بگذرد....
2804

[QUOTE=337140297]سلام من اومدم با خبر بارداریم  روز ۱۶ بعد از تزریق آمپول hcg  عدد بتا:۶۴.۱[/QUسلام مبارک باشه عزیزم انشالله خداحفظش کنه برات😍😍😍

ببخشیداینجاتایپیک بی اجازه میذارم دوسان کسی میدونه سونوی واژینال تومشهدکجاقیمتش مناسب تره؟

من حسینی شده ی دست امام حسنم❤️
به سلامتی عزیزم😍😍

داره سقط میشه💔

2805
یعنی چی عزیزم خون ریزی داری؟

آره ، داره دفع میشه 

2801