2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 521022 بازدید | 37365 پست
من بعد عمل لاپاراسکوپی باردار شدم، کیست درموئید و pco بودم که احتمالا جراحم جز اینکه درموئید درآورده ...

اره احتمال داره . من این همه سونو هم کردم نگفتن کیست و اینجور چیزا دارم. شوهرتون چیز خاصی نمیخورد؟

البته منم مشکلم یکی دوتا نیست ۳سال پیشم ناخواسته باردار شدم که خارج رحمی بود و لوله ام رو برداشتم الان یه لوله دارم. حالت عادی و سالمی بارداری هر ماه ۳۵ درصده. وای به حال من که یه لوله ام دارم☹☹

شوهرمم که تحرک نداشت اصلا حالا نمیدونم الانم چطور شده چون آزمایش هم نمیده دیگه😔😔

من بعد عمل لاپاراسکوپی باردار شدم، کیست درموئید و pco بودم که احتمالا جراحم جز اینکه درموئید درآورده ...

این ماه نشدم میخوام اینوفولیک رو بگیرم اگه اوابوست هم پیدا کنم که دونه ای بدن ماهیانه میگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جنین تشکیل شده بود بعد سقط شد؟ آخه منم یه سال پیش یه بارداری داشتم که سقط شد . مال من ساک تشکیل شد و ...

اره عزیزم من یبار 19 هفته یبار 11هفته توقف رشد داشتم. 

ی پسر هم دارم 7ساله

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 
شانس آوردی، من هر جا میرفتم بهم نمیدادن، حتی آزمایش بتا نشون میدادم. میگفتند باید دکتر بنویسه هیچ دا ...

اره بدون نسخه نمیدن شانسی شد اینم. به من دو تا ۵۰ داد گفت یکیشو امشب یکیشو فردا شب بزنم.

اگ آمپول نتونستی بگیری قرص اگنوگل بگیر از داروخانه روزی دوتا صبح و شب بخور میشی وقتی شدی قطعش کن د ...

سلام عزیزم مرسی.شنیدم اسمشو ولی نمیدونم واسه چیه همون کار پروژسترونو میکنه؟

اره احتمال داره . من این همه سونو هم کردم نگفتن کیست و اینجور چیزا دارم. شوهرتون چیز خاصی نمیخورد؟ ...

همسرم کلا آزمایش و تست هیچی انجام نداد، بعد مکمل هم کلا نخورد. از نظر غذایی هم به خودش نمیرسید. خیلی از خود مطمئن میگفت من سالمم، و قبول نداشت که بره دکتر 

سلام بچه ها خوبین؟نمیدونم منو یادتون هست یا ن ی مدت نمی‌تونستم وارد سایت بشم ارور میداد ولی پیاماتونو میخوندم،چقد دلم براتون تنگ شد، الان ک دارم می‌نویسم پسرم پیشمه داره چارتار انگشتشو میخوره😅خواستم بگم خداقوت به همه مادرا واقعا مادربودن سخت ترین شغله،به امید بارداری تموم منتظرا

اره عزیزم من یبار 19 هفته یبار 11هفته توقف رشد داشتم.  ی پسر هم دارم 7ساله

اخ چقدر بد و غم انگیز 🥺🥺 من ۸ هفته بودم دوتاش رو کلی داغون شدم چه برسه به شما توی این هفته های بالا. 

الان دوباره چند وقته اقدامی؟؟

اخ چقدر بد و غم انگیز 🥺🥺 من ۸ هفته بودم دوتاش رو کلی داغون شدم چه برسه به شما توی این هفته های بال ...

خیلی خیلی بد بود مخصصون اولی ک جنسیتش معلوم بود و دختر آرزوهام... 

من شهریور سقط کردم مهر پریودشدم الانم نزدیک پریود دوممه اصلنم جلوگيري نکردم

تنبلی دارم و سریای قبل بعد 9ماه اقدام میشدم. 

البته ک شوهرم همچنان راضی نیست و بعضی موقعا جلوگيري میکنه منم چیزی نمیگم ک لج نکنه کلا جلوگیری کنه البته ک مث قبلنا خودمم خیلی مایل نیستم میگم شد شد نشدم نشد... بیشتر بخاطر پسرم دوس نداشتم تنها باشه

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم