2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 521006 بازدید | 37364 پست
عزیزان کسی میدونه جدول چینی چقدر درسته

این تست کلم که صورتی بود، صورتی یعنی پسر، بنفش دختر...جوش شیرینم عین گاز نوشابه کف میکرد. بعد تو آزمایش ادرار دیدم ادرارم بخاطر دفع ویتامین ث اسیدیه

سلام عزیزم  مرسی نمیخواستم تا مطبش برم چون پارسال هم زده بودم دیدم تو مسیجاش گفته ۲ تا ۵۰ روزی ...

شانس آوردی، من هر جا میرفتم بهم نمیدادن، حتی آزمایش بتا نشون میدادم. میگفتند باید دکتر بنویسه هیچ داروخانه ای اجازه فروش آمپول هورمونی بدون تجویز رو نداره. بعد من هر وقت زدم، دوتا دوز ۴۰ تو یک سرنگ یک جا زدم. در صورتیکه میگفتن نصف یک سمت، نصف سمت دیگه بدن، همزمان تزریق کنم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام الی جان.چون تنبلی تخمدان هم دارم پارسال هم پریود نشدم چند ماه پروژسترون زده بودم.والا ...

اگ آمپول نتونستی بگیری قرص اگنوگل بگیر از داروخانه روزی دوتا صبح و شب بخور میشی

وقتی شدی قطعش کن

دوس داشتی راجبش توی گوگل تحقیق کن

منم تنبلی دارم و این قرصو همیشه میخورم

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 
خدا حفظش کنه.این تستا صدرصد درست نیست پس؟

تو اولی که بچم پسر بود درست دراومد، تو دومی که بچم دختره اشتباه دراومد. همه تست ها اولی درست بود، دومی اشتباه. من ۳۸ سالم، اقدام ۲۶ تیر، نگاه کنی زده پسر، ولی دختر بود. حتی سنم به تقویم چینی ۳۸ بود نگاه کردم اشتباه بود.

تو اولی که بچم پسر بود درست دراومد، تو دومی که بچم دختره اشتباه دراومد. همه تست ها اولی درست بود، دو ...

اگه اشکال نداره میشه روز  و ماه و سال تولد خودت رو بگی

من یه سایت هست تا حالا هرچی زدم درست بوده میخوام ببینم اینم درست میگه یانه

از چی میترسی وقتی خدا همه کاره است؟
سیم سیم جون شما دلیل سقط هات رو پیگیری کردی؟ علتش رو پیدا نکردن؟

والا اره عزیزم پیگیری کردم ازمایشام هیچ کدوم مشکل ندارن

فقط گفتن باردار شدی هپارین باید بزنی🥴

چی هست هپارین؟ کاش بارداری قبلی بهت داده بود پس

امپول رقیق کننده خونه

خبرمرگشون همشون گفتن دوتا سقط پیگیری میخاد یبار هیچکاری نمیکنیم فقط اسپرین و شیاف دادن ک تاثیرنداشت

امپول رقیق کننده خونه خبرمرگشون همشون گفتن دوتا سقط پیگیری میخاد یبار هیچکاری نمیکنیم فقط اسپرین و ...

چند تا دکتر خوب برو شاید یکیش جواب داد. چی بگم. خدا سر و کار هیچکس رو با دکترا نندازه. واقعا مصیبتن اکثرشون

خیلی کم پیش میاد دکتر خوب با وجدان

امپول رقیق کننده خونه خبرمرگشون همشون گفتن دوتا سقط پیگیری میخاد یبار هیچکاری نمیکنیم فقط اسپرین و ...

جنین تشکیل شده بود بعد سقط شد؟ آخه منم یه سال پیش یه بارداری داشتم که سقط شد . مال من ساک تشکیل شد ولی توش هیچی نبود و گفتن پوچه و خود به خود سقط میشه. بارداری های شما چطور بود؟؟؟ میخوام این دفعه اگه خدا خواست و باردار شدم سریع پیگیری کنم. دکترم که هیچی نگفت.

تو اولی که بچم پسر بود درست دراومد، تو دومی که بچم دختره اشتباه دراومد. همه تست ها اولی درست بود، دو ...

سلام عزیزم. منم هم سن شمام برای دومی در حال اقدامم پارسال همین موقع یه بارداری پوچ داشتم و سقط شد . از اردیبهشت هم در حال اقدامم ولی خبری نیست . البته شوهرمم از داد که ضعیف بود و الان ۳ماهی میشه دارو میخوره تقریبا. 

شما با توجه به سنتون کار خاصی کردین موقع اقدام؟؟

سلام عزیزم. منم هم سن شمام برای دومی در حال اقدامم پارسال همین موقع یه بارداری پوچ داشتم و سقط شد . ...

من بعد عمل لاپاراسکوپی باردار شدم، کیست درموئید و pco بودم که احتمالا جراحم جز اینکه درموئید درآورده، کیستهای فولیکولی pco ام رو سوزونده و پاکسازی کرده که باردار شدم. البته از بعد عملم که ۱۲ اردیبهشت بود دوماه تمام اوابوست هم خوردم. سال قبلش که اوابوست خوردم نتیجه نگرفتم. فکر کنم بخاطر اون عمل جواب گرفتم