2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520938 بازدید | 37363 پست
من اقدام کردم ولی ترشح ندارم الان بعد ده روز کسی هست ترشح نداشته باشه

سلام منم ۱۲ابان جمعه موعدم هست سه ماهه اقدامم امروز ترشحم خیلی کم شده ولی کاملا علایم پریودی رو دارم الان نمیدونم باردارم یا نه

میترسم بی بی بزنم بخوره تو ذوقم 🙁

من اقدام کردم ولی ترشح ندارم الان بعد ده روز کسی هست ترشح نداشته باشه

ربطی به ترشح یا علایم‌ اینچنینی نداره یکم صبور باشه ایشالله بعد موعد مثبت میشی 🤲❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم ۱۲ابان جمعه موعدم هست سه ماهه اقدامم امروز ترشحم خیلی کم شده ولی کاملا علایم پریودی رو دارم ...

سلام

نه نزن خیلی زوده بی‌بی برای بعد موعد همون ۱۲-۱۴ آبان اینا

ایشالله پریود نمیشی و مثبتی همین ماه 🤲❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من اکروز میشه روز ۴پریودیم ولی از دیروز که روز ۳بود کلا پریودم قطع شد…چرا اخه؟

سلام رویا جونی در چه حالی؟

پریودت وصل شد یا نه؟!

اگه نشده و شدت و لخته نداشتی بی‌بی بزن

سلام خانم های اقدامی عزیزم،من ۴ماهه اقدامم دوره های ۲۸ روزه داشتم منظم،این ماه ۳روز عقب انداختم برای ...

تو اقدام اوکیه این تغییرات.. اما باعث میشه سخت روز تخمک گذاری رو پیدا کنی؛ به نظرم از روز ۱۲ شروع کن، ممکنه تخمک اواسط سیکل همیشگیت ازاد شه.. و روزی یکی بزن ببین چی میشه تقریبا تا ۱۶ یا ۱۸ ببین کی ازاد میشه..

(دکتر من میگفت از روز ۱۰ تا ۱۶ بزنم، ولی من پریودام منظم بود، اما هیچ وقتم اون دوخط پررررنگ رو پیدا نکردم! به نظر خودم ۱۰ خیلی زوده همون ۱۲ بهتره 🤭) باز ببین خودت حوصله‌ت میشه دو بسته بگیر ده روز بزن

تو اقدام اوکیه این تغییرات.. اما باعث میشه سخت روز تخمک گذاری رو پیدا کنی؛ به نظرم از روز ۱۲ شروع کن ...

کیت های تخمک گذاری چندتایی هست؟؟ اگه پررنگ بشه یعنی تخمک گذاری داری یا نه؟؟ اگه این ماه باردار نشم برای ماه دیگه بگیرم

سلام رویا جونی در چه حالی؟ پریودت وصل شد یا نه؟! اگه نشده و شدت و لخته نداشتی بی‌بی بزن

سلام الی جون خوبید 

والا اصلا دبگه مثل پربودی نبود این‌ماه همون ۳روز بود بعدش قطع شد ی اگه بود لکه کم روی دستمال عجیب اود واسم‌ دیگه از روز ۳نوار بهداشتی نذاشتم بی ادبی شورتمم کثیف نمیشد🫠

ولی فک‌کنم همون پریودی بود ولی کم‌شد این‌ماه نمیدونم چی بگم🤭

رفتم دکتر ۳پریودی گفتم میخام ای یو‌ای کنم گفت اثکی تو که مشکلی نداری همسرت ازمایش اسپرم بده روز ۱۲سونو فولی داد واسم سونو واژینال ببینه فولی خوب داشته باشم‌ای یو‌ای کنم خواست دارو بده گفتم نمیخورم خودم‌بدون دارو دارم‌فولبک‌ل گفت اوکی حالا ببینم چی میشه همسرم هنوز ازمایش نداده باید ۱شنبه ی دوشتثنبه ازمایش بده 🥴

منم خواستم بگم ممکنه لانه گزینی باشه ترسیدم😅 ولی منتظرشم بیا یه خبری بده

سلام عزیزم خوبی نمیدونم والا نه فک نکنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ولی این دفعه فرق داشت کلا پریودم…اصلا هیچی نبود دو روز بود تقریبا فقط بعپشم‌ی وقتایی لک🫠اما کلا دیگه این ماه بیخیال شدم تا ماه دبگه شاید ای یو ای کنم🥴

سلام عزیزم خوبی نمیدونم والا نه فک نکنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ولی این دفعه فرق داشت کلا پریودم…اصلا هی ...

هزینه ش چقدره آی یو آی؟

اون سه روز خونریزیت زیاد بود؟

نمیخوای یه بی بی بزنی؟

هزینه ش چقدره آی یو آی؟ اون سه روز خونریزیت زیاد بود؟ نمیخوای یه بی بی بزنی؟

والا بود دیگه خون ریزی بود ولی نه مثل همیشه زیاد ،

ای یو ای گفت ۴توننه هزینش بیمارستان پاسارگارد 

قربونت بشم عزیزم واسه شما هم هر چی خیر پیش بیاد 

حالا اگه فولیکول خوب داشتم این ماه میرم ای یو ای نه که عیچی دوشنبه برم سونو واژینال 

والا بود دیگه خون ریزی بود ولی نه مثل همیشه زیاد ، ای یو ای گفت ۴توننه هزینش بیمارستان پاسارگارد&nb ...

انشالله خیره عزیزم. دعا میکنم بهترین برات اتفاق بیفته و خوشحال بشی از ته دل😘😘😘