2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520918 بازدید | 37363 پست
الان.. بهت داروی ضدبارداری داد گفت تا بخوای مجدد اقدام کنی تخمدانات استراحت کنه و از نظر هورمونی تنظ ...

به من که هیچکدوم رو نداد😒😒😒امروز دارم میرم دکتر جدید

ببینم این چیکار میکنه😐😐😐

من با یه شال پشمی هم بستم اون گرمش میکنه . ولی نمیدونم چرا خونریزیم کم شده انقدر☹☹

شاید بخاطر اقدامه. تو اقدام همه بلایی سر آدم میاد. شایدم ما زیاد حساس میشیم حواسمون رو به همه چی میدیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من این ماه لتروز دکتر دادم ومتفورمین و یه قرص دیگه اسمش یادم نیست استفاده کردم روز ۱۱امپول سی جی اچ زدم چون پریودیم نامنظم داخل برنامه لونا ذخیره کردم که اون روز پریودی احتمالی رو میزنه که الان ۷ روز دیگه زده واسه پریودیم چند روز پیش تست گذاشتم منفی بود اما الان درد سمت راست شکم دارم دیشب رابطه داشتیم سمت راستم درد گرفت دست که میزاشتم زیر دستم نبض میزد  ببخشید اما اسهالم چند روز گرفتم و از صبح پهام درد میکنه یعنی به پهلو که خوابیده بودم کل استخونام درد گرفت کمرم هم چند روز دید میگیره مثل پریودی تیر میکشه بعد خوب میشه سینه هامم دست میزنم یکم درد میگیره و بعضی موقع ها هم بدون دست زدن تیر میکشن گرمم میشه و هوس چیزای خُنک وتُرشح میکنم بنظرتون توهم میزنم یا واقعیت

بچه ها من یه دکتر دیگه اومدم میگه لوله ی چپت گرفتگی داره حتما باید از سمت راستت تخمک داشته باشی. میگه باید یه سری آمپول رو بزنی که آنتی بیوتیک هستن و بعدش باید دوباره بری عکس رنگی. 

البته اولش گفت باید بری بیهوشی لاپاروسکوپی بشی بازش کنیم. گقتم یه راه کم خطر تر بگو که این رو گفت

حالا نمیدونم باید چیکار کنم😩

بچه ها من یه دکتر دیگه اومدم میگه لوله ی چپت گرفتگی داره حتما باید از سمت راستت تخمک داشته باشی. میگ ...

تهرانی؟؟؟ دکترای قبلی چی گفته بودن؟؟؟ 

منم لوله چپ ندارم. باید از سمت راستم تخمک داشته باشم همیشه واسه همین شانس بارداریم کمتر از بقیه هست. البته یه جا خوندم نوشته بود امکان داره که تخمک از یه سمتی به سمت دیگم بره ولی حالا چقدر درسته نمیدونم دیگه

اره شایدم به همه چیز گیر میدیم

منم گاهی اینجوری میشم

اما شما چون تو اقدام هستی ممکنه باردار باشی

من خیلی هارو سراغ دارم تو بارداری پریود میشدن اما پریودیشون مثل قبل نبوده حالا ضرر نداره یه تست بدی

منم گاهی اینجوری میشم اما شما چون تو اقدام هستی ممکنه باردار باشی من خیلی هارو سراغ دارم تو باردار ...

مآه پیشم کم بود نسبتا. من قبلا انقدر زیاد بود که روزای اول پیش میومد شبا توی خواب پس میزد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ الان انقدر کم شده. 

راستی لخته نشونه ی چیه؟

لخته هایی شبیه چربی نازک که هم سفید باشه هم خونی. اینا چیه یعنی ؟؟ 

دیروز و امروز داشتم. 

میترسم کاذب باشه و بخوره تو ذوقم😔😭اخه تو نی نی سایت کلی مطلب راجب بارداری شیمیایی واینا خوندم نگرا ...

اصلا استرس نگیر همه چی دست خداست توکل کنی بهش خودش تو بهترین وقت همه چیو ردیف میکنه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
تهرانی؟؟؟ دکترای قبلی چی گفته بودن؟؟؟  منم لوله چپ ندارم. باید از سمت راستم تخمک داشته باشم هم ...

نه تهران نیستم. 

دکتر قبلی گفت اصلا نیاز نیست کاری کنی. با همین لوله ی راست بخوای باردار بشی میشی!

نه تهران نیستم.  دکتر قبلی گفت اصلا نیاز نیست کاری کنی. با همین لوله ی راست بخوای باردار بشی م ...

اره دکتر منم گفت با همین لوله راستت حامله میشی و پارسالم با همین یه لوله حامله شدم ولی چون اسپرم ضعیف بود پوچ شد

اره دکتر منم گفت با همین لوله راستت حامله میشی و پارسالم با همین یه لوله حامله شدم ولی چون اسپرم ضعی ...

الان یه عالمه. امپول و داروی انتی بیوتیک داده که قبل از عکس رنگی بزنم. نمیدونم چیکار کنم. دیشب رفتم امپول اولشو بزنم کلینیک بود گفت ما.نمیزنیم.حتما باید بیمارستان بری. منم کلا ترسیدم نرفتم بزنم

همسرم هم نذاشت

یه خانمی توی یه پست گفته که دکتر گفت بهشون صبح ناشتا و ظهر حدود ساعت ۲_۳ اقدام داشته باشن بعد یه ماه ...

سونو رنگی منظورت عکس رنگیه؟! اگه اونه نه ندادم، فقط سونو معمولی شکمی/واژینال

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
بچه ها من یه دکتر دیگه اومدم میگه لوله ی چپت گرفتگی داره حتما باید از سمت راستت تخمک داشته باشی. میگ ...

به نظرم زوده واسه اینکارا.. وقتی یه لوله سالمه و میتونه تخمک آزاد کنه.. حتی اگه قراره عمل کنی آی‌وی‌اف به نظرم کم دردسرتر و مطمئن‌تره.. باز نظر خودته! تونستی پیش به دکتر دیگه هم برو بعد تصمیم بگیر

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱