2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520796 بازدید | 37359 پست
خدا یه توانی بهمون بده به سلامت عبور کنیم ازش😔 منم اووبوست خریدم ببینم چطور میشه وضعیتم. البته ...

دکتر به من گفت روزی یکی کافیه

ولی تو دستور روی بسته بیشتره

منم بعد ناهار یه دونه میخورم

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدد سرخجه igG  خیلی بالاست، که بارداری اولم ۶۷ بود. من واکسن نزدم تو فاصله دوتا بارداریم، نمیدو ...

منم یکم اعداد بالا دیدم تو آزمایش ولی راستش اصلا اطلاعاتی ندارم که علتش چیه، انتی بادیه یا نشون دهنده ویروس فعاله یا چی.؟! به نظرم منتظر وقت دکترت شو ببین چی میگن! نگران نباش احتمالا راه حلی داره که آزمایش چکاپ میدن، که اگه خدایی نکرده مشکلی باشه زود متوجه شن و کنترل کنن، خیره ایشالله، سلامتی باشه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سوالی که من داریم اینه که اگه ما در طول کل زندگی مون یک تعداد مشخصی تخمک داریم ، اینکه میریم دارو می ...

نمیدونم 🤔

من که با دارو هم زیاد آزاد نمیکنم.. ولی فک نکنم کم بیاد تا حوالی سن یائسگی میرسه دیگه، زودترم‌ تموم شد بهتر از پریود راحت میشیم 🤭 البته بعد بچه‌دار شدن ایشالله 

منم یکم اعداد بالا دیدم تو آزمایش ولی راستش اصلا اطلاعاتی ندارم که علتش چیه، انتی بادیه یا نشون دهند ...

تا جایی که فهمیدم آنتی بادی ام بالاس و ویروس فعال تو بدنم نیست.

ولی اینکه آنتی بادی انقدر بالاست و من واکسن خیلی سال پیش زدم(سال ۹۶ عدد سرخجه ۷۶ بود عدد cmv ۱۳)  نشون میده من درگیر بودم، که زمان درگیری مهمه، نباید تو سه ماهه اول و ۲۸ روز قبل لقاح بوده باشه، چون ممکنه باعث نقایص و سندروم سرخجه مادرزادی و سندروم سایتومگالو مادرزادی و خیلی چیزهای دیگه بشه. من چون علائمی نداشتم، متوجه نیستم چه اتفاقی افتاده، و خیلی از این بابت نگرانم.

یک سری افراد نی نی سایت گفتن باید پیش متخصص عفونی بری، دوتا نوبت گرفتم یکی زنان، یکی عفونی، پیگیری کنم.

باز دوستمون یک آزمایش داده که دقیقا میگه من بدنم کی درگیر بوده، برم دکتر درخواست میدم تا انجام بدم خیالم راحت بشه. 

آنتی بادی igg بالا باشه خوبه، من در مقایسه با آزمایش سال ۹۶، متوجه تغییر فاحش شدم. البته دستگاه ها سنجش متفاوته ولی واحد هاش یکیه... اینکه H زده ترسیدم نکنه تو سه ماهه اول من گرفتم و متوجه نشدم.😐 تا چهارشنبه برم دکتر

درسته که میگن اووبوست برای کسایی هست که ذخیره کمی دارن؟؟؟؟

نمیدونم دکتر من برای تقویت تخمک‌ میده، آزمایش ذخیره ندادم نمیدونم کمه یا نه !

بچه ها بخوان مثل حال الان منو نداشته باشن. قبل اقدام دکتر بگن بررسی آنتی بادیها تو آزمایش منم هست بشن، اگر نیاز بود واکسن اش بزنن و بدن رو ایمن کنن و بعد اقدام کنن. چون تو بارداری نمیشه واکسن هاشو زد، بهد درگیر بشن، جنین درگیر و نقص پیدا میکنن برخی سقط میشن و ...

دکتر بهتون نگفت از چه روزی و به چه مدت بخورین؟؟؟

اینوفولیک و اوابوست هر روز بدون وقفه تا مثبت شدن آزمایش

لتروزول ۳-۷ 

تا جایی که فهمیدم آنتی بادی ام بالاس و ویروس فعال تو بدنم نیست. ولی اینکه آنتی بادی انقدر بالاست و ...

ایشالله که چیزی نیست، و آنتی بادی قدیمیه! اره برو دکتر و آزمایشای لازم رو بده خیالت راحت شه 

سلام عزیزم من خودم بارداری اولم همون ماه اول که نمیدونستم باردارم بچه یکی از نزدیکانم واکسن mmr زده ...

بعد روبلا iggبالا بود مشکلی که برای بچه پیش نیومد. بعد اون آزمایش تاریخ دقیق بهت داد؟

سلام خانوما خوبین من امروز چنروزه که عقب انداختم امروز صب بیبی چک زدم مثبت شد علایمم فقط دلدرد داشتم که چنروزه درست شدم. سینه هام دردمیکنه فقد بنظرتون باردارم یان؟! 

درسته که میگن اووبوست برای کسایی هست که ذخیره کمی دارن؟؟؟؟

نمیدونم منکه سر خود میخوام بخورم میگم شاید کیفیت تخمکم پایینه که حامله نمیشم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️