2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520813 بازدید | 37360 پست
سلام عزیزم خوبی شما کی موعدت هست؟ من که دیروز ی بار عصر اقدام داشتم ی بارم شب 🤦🏻‍♀️دیگه دوبلر شد ...

سلام رویا جون

ممنونم. خدا قوت😅

من راستش دیگه حتا نمیدونم موعدم کی هست. اینقدر که این هفت ماه عقب جلو شده موعدم

اقدامام رو که رفتم. موعدم هم اگر 28 روزه حساب کنم میشه شنبه. ولی دیشب اینقدر درد پریودی داشتم که گفتم الانه پریود شم. 

و همش سردم میشه. معمولا وقتی اینجوری میشم نزدیک پریودم. 

از خستگی که نگم برات. 

دیگه این ماه نشه بیخیال میشم. البته جلوگیری نمیکنم ولی میام بیرون از مرتب اقدام داشتن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم خوبی شما کی موعدت هست؟ من که دیروز ی بار عصر اقدام داشتم ی بارم شب 🤦🏻‍♀️دیگه دوبلر شد ...

طبق تجربه خودم کیفیت اسپرم بعد از سه روز خیلی خوبه😅چون هیچیش بیرون نمیریزه. ولی مسئله اینه اگه تخمک ازاد شه تو این سه روز چی؟من خودم همون دو روز رو تو این دوره که حساس تره رعایت میکنم ولی بعدیا رو اگه سه روز شد هم عیب نداره. باز ببین حال و حوصله خودت چطوره

سلام دوستان يك سوال داشتم من ماه اول اقدامم بعد خب معلوم نيست چقد طول بكشه چندماه كلا نبايد تو غذ ...

تو تایمی که اقدام میکنی یعنی از تاریخ تخمک گذاریت دیگه نخور. بعد اگه پریود شدی که میتونی بخوری تا اقدام بعدیت. اگه هم پریود نشدی که مبارکه و دیگه کلا نخور

من دكترم گفت از بعد پريودي تا ١٦ سيكلت يه شب در ميون درسته؟ 

بنظرم تا شونزده کمه. چون من خودمه اینماه با وجود آمپول ازادسازی که دوازده موعدم زدم کیت تخمک گذاریم تازه شونزدهم مثبت شد. پس قطعیتی نیست. خودم تا شب بیست و دو اقدامام رو یه روز درمیون رفتم. بنظرم تا بیستم مطمین تره. باز بستگی به خودتون و سیکلتون هم داره

سلام کسی هست دارو گیاهی مصرف کرده باشه برا بارداری ؟

سلام عزیزم من.... بخاطر تنبلی تخمدانم و پریود نامنظم 

3بار باردارشدم دوبارش سقط شد ک ربطی ب داروها گیاهی نداره قراره بررسی کنن همه جوره

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم