2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520931 بازدید | 37363 پست
بستگی داره شناسنامه داشته باشه یا نه... اگه داشته باشه مثل باقی آدما روند اداریش طی میشه؛ سردخونه، و ...

عزیزم برای ما شناسنامه نداشت ولی گواهی ولادت براش گرفته بودیم..همسرم رفت از بیمارستان آوردش بعدش کارای دفنش رو انجام دادن و تو بهشت زهرا دفنش کردن.

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که انقد زود خودمو جمع و جور کردم.. اول گفتم همسرم به اندازه کافی بی‌تابه منو میبینه بدتر میشه، بع ...

دقیقا منم اون اوایل همش کارم گریه و زاری بود. شاید یکسال گذشت تا تونستم یکم به خودآگاهی برسم و بتونم بهتر خودم رو جمع.کنم. تو اون بازه ی یکسال خیییییلی به همسرم فشار اومد. و خیلی اذیت شد. بعد بیماری فشار خون گرفت و به خودم اومدم که کمتر جلوش احساساتم رو بروز بدم. الان تقریبا دیگه جلوش گریه نمیکنم. حرفای دلمو نمیزنم . اگه اون غصه بخوره سعی میکنم آرومش کنم. و اینا همش خیلی سخته اما چه میشه کرد. سلامتی اون هم تو این شرایط خیلی خیلی مهمه. 

درمورد رفتار اطرافیان و درک نکردنشون هم نگم برات که دلم خونه. هرچقدر ما سعی میکنیم شرایط رو برای خودمون عادی جلوه بدیم بقیه گند میزنن توش. 

فک کن بچه عااااشق بیرون.رفتنه مخصوصا مرکز خرید و فروشگاه ها. ولی بقیه یه جوری نگاه میکنن آدم دلش میخواد بره یه چیزی بگه بهشون. بعضی وقتا دلم میخواد برم بگم خب تابلوه که بچه ما یه مشکلی داره ولی آخه شما چه مشکلی دارید که اینجوری نگاه.بچه میکنید رو. یا تو خانواده ها همش جلوی بچه ترحم میکنن گریه میکنن جلوش حرفایی میزنن که نباید . وخب ماهم نمیتونیم.حرفی بزنیم بهشون. نمیشه که آدم با همه درگیر بشه. میریزیم تو خودمون. چه میشه کرد. تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که همه تلاشمون رو بکنیم محیط خونه رو وروابط خودمون رو سالم نگه داریم. نمیدونم تا کی دووم بیاریم اما فعلا روشمون همین هست. 

و دقیقا اگر دارم به آب و آتیش میزنم برای بچه ی دوم فقط بخاطر اینه که به رشد و سلامت روانی بچه اولم کمک کنم. هرچند ممکنه خواسته م خودخواهانه باشه. اما چه میشه کرد؟

سلام بچه ها خوبید  میگم‌من همیشه پریودیام ۱۰روزس بعد همیشه از روز اول تا روز ۴پریودی خون ریزی ...

رویا جون فک کنم اون دیگه خون پریود محسوب نشه چون پریود باید پشت سر هم باشه خونریزی. اگه میگی قطع شده شاید پریود نیست.  ممکنه بخاطر تخمک گذاری باشه و لک تخمک گذاری محسوب بشهِ برای اطمینان از دکترت بپرس. یا هم.میتونی کیت استفاده کنی ببینی مثبت هست یا نیست. 

دقیقا منم اون اوایل همش کارم گریه و زاری بود. شاید یکسال گذشت تا تونستم یکم به خودآگاهی برسم و بتونم ...

سلام عزیزم خوبی ...

ای امان از اطرافیان😣خیلی با حرفات ناراحت شدم انشالله خدا به دل شکستت نگاه کنه و زودی بهت ی نی نی سالم بده واقعا از ته دلم واست دعا کردم ....شما اتفاقا خیلی اجر داری پیش خدا انشالله ی بچه سالم بهت میده توکل کن به خودش♥️🙏

رویا جون فک کنم اون دیگه خون پریود محسوب نشه چون پریود باید پشت سر هم باشه خونریزی. اگه میگی قطع شده ...

اتفاقا خودمم به همین فکر کردم چون همیشه روز ۹سیکلم میاد دوباره تا ۱۰بعدش قط میشه حتی خونش بی ادبی بعضی اوقات کش دار هم هست ماه پیشم هم که روز ۱۲رفتم سونو واژینال یکیش ازاد شده بود روز ۱۲🤔

حالا موندم با این خونی که امد ولی کم هست میشه اقدام کرد!!!!اگه مال تخمک گذااری باشه ،

و این خون اگه تو رحم مونده باشه اسپرمو از بین نمیبره ی اقدام بی فایده باشه موندم🥴

اتفاقا خودمم به همین فکر کردم چون همیشه روز ۹سیکلم میاد دوباره تا ۱۰بعدش قط میشه حتی خونش بی ادبی بع ...

پپس حتما کیت استفاده کن که مطمین تر بشی. ولی مگه خون پریودی اسپرم رو از بین میبره؟

بنظرم اقدامت رو برو ضرری نداره که

رفتم برای سلفری، خدا رو شکر شامل بیمه ام بود، و یه بخش هایش رو بیمه میده بهم فکر کنم. ولی خیالم راحت ...

خوندم.. خوب کردی.. ایشالله که جوابشم عالی میشه 👌

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام بچها خوبين ميشه برام دعا كنيد خدا بهم ني ني بده به زودي خيلي برام سخته انتظار يبارم خارج رحمي ...

سلام عزیزم منم فروردین خارج از رحمی شدم با آمپول رفع شد اما اون یکی لوله ام هیدرو شده تو عکس معلوم شد باید برم لاپاروسکوپی فعلا دارم شانسمو امتحان میکنم ماه سوم اقدامم الان انشالله که هر دو مثبت میشیم،عزیزم شما بارداری اولتون بود؟من قبل لاپراسکوپی براشتن لوله  چند تا دکتر گفتن بیا تخمک کشی شاید حین عمل ذخیره تخمدانت کم بشه ،شما بعد عمل ذخیره ات تغیر نکرد؟تنبلی اینا نداری؟

سلام عزیزم منم فروردین خارج از رحمی شدم با آمپول رفع شد اما اون یکی لوله ام هیدرو شده تو عکس معلوم ش ...

سلام عزيزم ،بارداري اولم بود برا من با لاپاراسكوپي شد ولوله برداشتن تنبلي نداشتم بعد اون ازمايش ندادم براي ذخيره ولي دكترمم چيزي نگفت

فك نكنم ب ذخيره ربط داشته باشه داره؟

من دير متوجه شدم اصلا دارو نزدن مستقيم رفتم اتاق عمل لوله پاره شده بود

سلام عزيزم ،بارداري اولم بود برا من با لاپاراسكوپي شد ولوله برداشتن تنبلي نداشتم بعد اون ازمايش نداد ...

والا نمیدونم چه ربطی داره منم دوسندارم برم ای وی اف نمیدونم میترسم بعدش پشیمون شم که تخمک کشی نکردم،منم بارداری اولم بود شما تهران لاپاروسکوپی کردین اگه امکانش هست هزینش چقدر شد؟بیمارستان خصوصی یا دولتی بود؟منم تنبلی ندارم با یه بار اقدام خارج از رحم شدم