2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520937 بازدید | 37363 پست
سلام عزیزم مشکلی نداره ولی آزمایش سلفری دکتر بهت توصیه  میکنه انجام بده حتما  چند سالته؟؟

دکتر رفتم. جواب غربالگری و سونو رو دید.
گفت جوابش بوردرلاین هست بخاطر سن ات.
یک غربالگری تو ۱۵ هفته برای مرحله دوم نوشت که انجام بدم،  جوابش منفی بود که هیچ، ولی اگر مثبت بود باید آمینوسنتز بدم....آمینوسنتز تهاجمی هست، یک سوزن از روی شکم می برند داخل کیسه جنین، و ممکنه جنین از دست بره و قبلش از من تعهد و امضا میگیرن که شکایت نکنم.
ولی دقت غربالگری ۱۰۰ در ۱۰۰ نیست و ۲۰ تا ۳۰ درصد خطا داره....آمینو دقتش بالاس ولی احتمال از بین رفت جنین هست. هزینه اش بالا نیست

از طرفی گفت میتونی سل فری انجام بدی ، جوابش صد در صده، ولی هزینه اش بالا ۴.۵ میلیونه تقریبا. این بی خطر هست. و همین فردا میشه انجام داد، جوابش سر دو هفته میاد.

دکتر رفتم. جواب غربالگری و سونو رو دید. گفت جوابش بوردرلاین هست بخاطر سن ات. یک غربالگری تو ۱۵ هفته ...

فک کنم تکمیلی ی قسمتی از هزینه رو میده. 

ولی خب سلفری خیلی بهتره

ان شاءالله سالم باشه و مشکلی پیش نیاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کنم تکمیلی ی قسمتی از هزینه رو میده.  ولی خب سلفری خیلی بهتره ان شاءالله سالم باشه و مشکلی ...

تکمیلی به من هیچی نداد

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد
دکتر رفتم. جواب غربالگری و سونو رو دید. گفت جوابش بوردرلاین هست بخاطر سن ات. یک غربالگری تو ۱۵ هفته ...

عریزم انشالله نی نی صحیح و سالم باشه 

از خودت خبر بده حتما

آزمایش سلفری همون نیلو انجام بده اگه تهرانی خیلی معتبره

سلفری حتما همین فردا انجام بده عزیزم

تنبلی دارم. گفت اول تخمک خودت بررسی میکنیم بعد همسرت.یبار باردارشدم ولی هشت هفته سقط کردم. دارو هم ...

منم دقیقا یه سال پیش هشت هفته سقط کردم بعد چند ماه که دوباره اقدام کردیم من باردار نشدم بعدش  شوهرم آزمایش داد فهمیدم اون کلی مشکل داره الان دو ماهه دارو میخوره . حالا ۱۷ ام موعدم هست خدا کنه داروهاش جواب بده من این ماه ۵تا تخمک بالغ داشتم که اگه همشون آزاد میشدن ۵قلو میشد ولی چون لوله سمت چپم رو سر یه بارداری خارج رحم از دست دادم ۳تا از فولیکول هام هیچ شد. 

سلام دوستان خوبین کسی میتونه منوکمک کنه من روز ۱۴سیکلم هستم.امروز سونو دادم.فقط یه فولیکول داشتم ...

منم این ماه کلومیفن خوردم روز ۱۱ پریودی فوکیلولم ۹ بود که دکتر گفت کوچیکه بهم۵تا آمپول hmg داد که ۵شب زدم .روز ۱۶ پریودی ۵تا فولیکول بالغ داشتم که دکترم گفت عالیه بهم آمپول آزاد سازی داد حالا شنبه میخوام بی بی بزنم ببینم چی شده میشه دو روز قبل موعد چون دیگه طاقت ندارم

منم دقیقا یه سال پیش هشت هفته سقط کردم بعد چند ماه که دوباره اقدام کردیم من باردار نشدم بعدش  ش ...

عزیزززم🥺🥲

انشالله این ماه،ماه اخر انتظارت هست وتموم درد و رنج و سختی هات نتیجه داده و دیگه تموم میشه 😍🙏🙏🙏

ب امید خدا ک مامان شدی گلم😻😻

من کلا خیلی دپرس شدم نمیدونم چرا اینجوری شدو فقط یکی دارم🥺🥲🥴

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
عزیزززم🥺🥲 انشالله این ماه،ماه اخر انتظارت هست وتموم درد و رنج و سختی هات نتیجه داده و دیگه تموم م ...

من که خیلی سختی کشیدم دو سال پیش خارج رحمی شد و دیر فهمیدم و یکی از  لوله هام رو از دست دادم .پارسال دقیقا همین موقع ها باردار شدم و هشت هفته سقط شد . الانم که ۵ ماهه اقدامم خبری نیست. سنم بالاست خیلی استرس دارم. میری دکتر هم سریع پیشنهاد ای وی اف میدن . منم شوهرم اصلا راضی به آی وی اف نمیشه 

عریزم انشالله نی نی صحیح و سالم باشه  از خودت خبر بده حتما آزمایش سلفری همون نیلو انجام بده ا ...

کلا نیلو میرم. 

حتی غربالگری دوم هم خود دکتر گفت جایی برو که غربالگری اول رفتی، که گفت نیلو سل فری هم داره

خوبی آزمایش اینه زودم جنسیت نی نی مشخص میشه😍

جنسیت تو سونو nt احتمال دختر داد.

بعد عدد nt ۱.۶ هست. عددهای فری بتا و papp و مام هم خوبه. فقط گیر به سن ام هست.

پسرم که سالم هست، ازدواجمون فامیلی نیست، کلا تو دوتا فامیل حتی یک مورد بچه که مشکل داشته باشه نداریم. ولی بخاطر استرس من، تصمیم گرفتم انجام بدم. وگرنه دکترم تاکید به غربالگری داشت

منم این ماه کلومیفن خوردم روز ۱۱ پریودی فوکیلولم ۹ بود که دکتر گفت کوچیکه بهم۵تا آمپول hmg داد که ۵ش ...

اخه من ۱۴سیکل هست.دیگه داروی جدید نداد.فقط گفت متفورمین دوتا در روز بخورم همین.

یعنی میگی ممکنه همین یدونه منم رشد کنه یا بازم بیشتر بشه یا دیگه نه!؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
من که خیلی سختی کشیدم دو سال پیش خارج رحمی شد و دیر فهمیدم و یکی از  لوله هام رو از دست دادم .پ ...

عزیزززززم🥺🥺

کاملا درکت میکنم خیلی سخته 

انشالله ک ب زودی ذوق زده میشی از معجزه ی خدا😍😍🙏🙏