2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520989 بازدید | 37363 پست

همسرم میگه این ماه بیا برو ای یو ای کن 

من که سالمم تخمک گذاری هم دارم میگم شاید اسپرما نمیرسن به تخمک با ای یو ای وارد رحم میکنن اسپرمو بهتره نمیدونم چکار کنم والا موندم ....

واسه ای یو ای حتما باید داروهای هرومونی باز مصرف شه؟

من میتونم اووبوست هم بخورم ی لازم نیس به نظرتون؟

تحت نظر دکتری ؟! مشکلت چی بود فراموش کردم! چون تایمش زیاده برای درمان ناباروری باید اقدام کنی، اول ...

اره متخصص زنان ویزیت میشم . یه بار باردار شدم سقط شد ؛ دو دوره کلومیفن خوردم و الانم ۷ دوره لتروزول میخورم ؛ هرسری هم فولی ۱۸ و ۱۶ و ۲۰ داشتم ولی نشده .... نمیدونم چرا اینقدر طولانی شد ، عکس رنگی و... هم انداختم . همسرمم همون اولش ازمایش داد مشکلی نداشت 

خدایا منو لایق مادر شدن بدون و فرزند سالم و صالح بهم بده .  التماس دعا .... نی نی سایتی های عزیز برای همتون ارزوی عاقبت بخیری میکنم انشالله حاجت روا بشین .  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها به نظرتون من ازمایش پرولاکتین و e2 بدم ۳پریودیم؟؟ لازمه ؟ اخه من امروز که پریود شدم دلم ی&nb ...

بنظرم ضرری نداره . من خودم گفتم اینماه برم بگم برام بنویسه اگه باردار نشدم

بنظرم ضرری نداره . من خودم گفتم اینماه برم بگم برام بنویسه اگه باردار نشدم

اره بازم منم پریود شدم🥴😭

واسه منم گفتم نوشته دکتر ولی نمیدونم بدم ی نه 

اخه برج ۸پارسال  دادم پرولاکتینم اوکی بود

همسرم میگه این ماه بیا برو ای یو ای کن  من که سالمم تخمک گذاری هم دارم میگم شاید اسپرما نمیرسن ...

وای پریود شدی رویا جونی !؟ ☹️

فک کنم آی‌یوآی یه سری مراحل داشته باشه مثل دارو و ازمایش اینا، البته چون تازگیا دادی شاید کافی باشه اما به پزشک اطلاع بده شاید ازروز سوم برای آزادسازی تخمک اینا چیزی بده.. راستش اطلاع دقیقی ندارم.. از دکتر مشورت بگیری با توجه به شرایطت میگه کی خوبه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اره متخصص زنان ویزیت میشم . یه بار باردار شدم سقط شد ؛ دو دوره کلومیفن خوردم و الانم ۷ دوره لتروزول ...

متاسفم بابت تجربه تلخی که داشتی.. امیدوارم به زودی یه بارداری سالم رو تجربه کنی 🤲✨

خب پس تحت نظری و دارو مصرف میکنی، خوبه همین روش،، دکتر پیشنهاد آی‌یو آی یا آی ‌وی‌اف نداده ؟! چون یکبار باردار شدی فک نکنم مشکلی باشه، شاید مثلا تخمک لقاح شده بزارن راحت‌تر لانه‌گزینی انجام شه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اره بازم منم پریود شدم🥴😭 واسه منم گفتم نوشته دکتر ولی نمیدونم بدم ی نه  اخه برج ۸پارسال&nbs ...

به نظرم آزمایش بده ضرری نداره که.. درسته خودت اذیت میشی اما الان بهم ریختگی داره باز چک شه بد نیست؛ ایشالله که مشکلی نیست و ازین بابت خیالت راحت‌تر میشه

عزیزم پریود شدم‌ صبح

فدای سرت ایشالا ماه بعد

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اره بازم منم پریود شدم🥴😭 واسه منم گفتم نوشته دکتر ولی نمیدونم بدم ی نه  اخه برج ۸پارسال&nbs ...

تقریبا یکسال گذشته. بدی بهتره بنظرم. من تا حالا ندادم. باید بگم بنویسه برام. اصن شاید دکترمم عوض کنم. خیلی بیخیاله. عکس رنگی رو هم خودم گفتم برام نوشت

سلام به همگی من یکسال هست که خواننده خاموش هستم و تک تک پیام هارو خوندم..و یکسال هست که تو اقدام هستم..خودم طی بررسی ها و انجام آزمایش ها هیچ مشکلی ندارم ولی همسرم مورفولوژی اسپرم مشکل داره..

طی تحقیقاتی که انجام دادم رفتیم کلینیک ناباروری ابن سینا که از بدو ورود کلیه آزمایش ها رو از ما گرفتم و مشاوره های مختلف اعم از تغذیه و روانشاسی و سونو پستان انجام دادم.. خواستم بگم اونایی که ناباروری بدون علت دارن یکبار به این کلینیک های ناباروری مراجعه کنند به نظرم خیلی خوبه..آزمایش همسرم جای دیگه همه چی نرمال بود و اینجا متوجه مشکل شدیم..حالا نمودم که باید ای یو آی انتخاب کنم یا یک راست برم سراغ ای وی اف