2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 521023 بازدید | 37365 پست

سلام خانوما من ۲۸ ام این ماه باید پریود بشم و دیروز یعنی ۵ روز قبل پریودم صبح و عصر چند قطره خیلی کم لکه قهوه ای روشن دیدم و امروز هم از صبح ترشح مدل تخمک گذاریم دارم (بیخشید ولی دقیقا مثل زمان‌تخمک گذاری چسبناک و سفید بی رنگ و بو) و گاهی خیلی کم زیر دلم حالت انگاری حباب داره 😁 میشه که یعنی تخمک گذاریم دیر انجام شده باشه و الان باشه ؟ یا میشه گفت ک یک درصد احتمال لانه گزینی باشه؟ اخه میگم شاید تخمک گذاریم باشه اقدام کنم باز میگم شاید لانه گزینی باشه بد تر بشه 🤦‍♀️

راهنماییم کنیددددد لطفاااا

سلام خانوما من ۲۸ ام این ماه باید پریود بشم و دیروز یعنی ۵ روز قبل پریودم صبح و عصر چند قطره خیلی کم ...

الان تخمک گذاری نیست احتمال لانه گزینی بده احتیاط کن تا ببینی چی میشه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها اینجا کسی کم کاری تیروئید داره؟ من تیروییدم ۵ بود ۲ ماهه دارم لووتیروکسین میخورم.دکتر غدد گفت مشکلی نداره میتونی اقدام‌کنی ولی الان یکم ترسیدم،میگم کاش ازمایش تیرویید میدادم اگه نرمال بود اقدام میکردم.

فعلا که امشب خونه رو جارو زدم کمر درد دارممم🤦‍♀️ پشیمون شدم بعدش اگر که لانه گزینی باشه بَده کار سن ...

اره دیگه هنوز جاش محکم نشده از الان تا پریودیت مراعات کن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام دوستای  خوبم خوبین یه سوال داشتم  من ۳۸روز اززایمانم میگذره ۱۰روژ خونریزی داشتم دو ...

سلام عزیزم

طبیعیه 

من روز ۴۳ خونریزیم دوباره شروع شد که پریودیم بود

بعدش هر ماه سر وقت پریود شدم با وجود اینکه شیر خودمو میدم

بچه ها من هنوز پریود نشدم ولی بیبی چکام منفیه دیگه امیدی ندارم که باردارم

ای باباا🥺انشالله که مثبت شی عزیزم تا پریود نشدی نامید نشو انشالله خیره🙏

امید نداشته باشم بهتره 

ولی دردای پریودی یک هفتست همرامه یهو درد میاد بعد میره سینه درد داشتم خوب شد دوباره برگشته اصلا نمیفهمم چرا اینجوریم شاید فردا برم ازمایش خون بدم 

شیرخشک میدم  یک ساعت ونیم بعد شیرخودم ومیدم یادوساعت بعدش پشت هم نمیدم امتحان کردم وقتی دوتار ...

عزیزم شماهمون حدیث قبلی هسی که هاله مینداخ بیبی چکات؟ 😍چندمین اقدام مامان شدی؟! 

چرا هیشکی نیست رفتین سفر؟ 

بچه ها علائم بارداریو لانه گزینیتون چی بود؟ من یکم لک اومد در حد چند قطره اونم تو شرتم که اصلا متوجه اومدنش نشدم فقط تو دستشویی دیدم که شرتم لک شده

بعد امروز از ۱۲ ظهر تا الان حداقل ده دوازده بار رفتم دستشویی انگار تکرر ادرار گرفتم حتی بعداز تخلیه خودمو که میشورمم باز ادرار میاد حالت تهوع میاد سراغم بعداز چند مین میره نفس کشیدنمم سنگین شده تخمدونام به نوبت تیر میکشه خل شدم دیگه 

خیلی هم گشنم شد امروز حتی الان گشنمه با اینکه دو ساعت پیش کلوچه خرمایی خوردم یدونه موز خوردم که خیلی سنگینه اما بعداز دو ساعت باز ضعف دارم