2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520937 بازدید | 37363 پست
یه تایمی تو دو ماهگی نزدیک دو ماهگی اینا رفلاکس و کولیک اوج میگیرین بعدش تموم میشه میره با همین ...

حالا جدیدا خوابش میاد

گریه میکنهههه هرکارمیکنم نمیخوایه

ینی دوساعت گریه میکنه بعدش تامیخوابه توخوای هی میپره

انگاربترسه نمیدونم ی همچین حالتی همش میپره دستاش میادبالا یعدتندتند نفی میکشه بازگریه میکنه کلاخوابش میپره😐

🫀👶🧿
وای کولیکم داره لنا وقتی گریه میکنه میپیچه ب خودش منم گریه میکنم😐شوهرم بیدارمیشه میگ تورو اروم کنم ...

🤣🤣🤣نکن بعدا مث من میخندی

البته حق داری واقعا ادم دلش کباب میشه ولی خوب چاره چیه باید بگذره دیگه

پاهاشو جمع میکنی تو شکمش نفخش خالی شه؟دوچرخه و اینا

یکم اروم تر میشن

لعنت بع کولیک واقعا من خیلی اذیت شدم سر کولیکش

اقسردگی ام گرفته بودم بعد زایمان کولیک تشدیش کرد🤦🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣نکن بعدا مث من میخندی البته حق داری واقعا ادم دلش کباب میشه ولی خوب چاره چیه باید بگذره دیگه ...

اره پاهاشوجمع میکنه توشکمششش قذمز میشششههه

من دوچرخه میزنم پاهاشوبراش باذمعدش خالی میشه خیلی بامزس🤣خیلی خندم میگیره بااین کارش🤣

🫀👶🧿
حالا جدیدا خوابش میاد گریه میکنهههه هرکارمیکنم نمیخوایه ینی دوساعت گریه میکنه بعدش تامیخوابه توخوا ...

از دلدردشه گریه هاش اوایل کلا بچه ها زیاد گریه میکنن

منکه تا پوشکشو باز میکردم انگار دوباره متولد شده میزذ زیر گریه

این پرش دست و پا رو هممممهه ی نوزادا و بچه ها دارن که تا حدود ۴ ماهگی هستش

که کاملا هم طبیعیه

خواب میبینن یا صدا و اینا یهو دست و پاشون میپره باعث میشه از خواب بیدار بشن

اگه از این قنداق چسبیا داری بزارش داخل که پرش دستش بیدارش نکنه راحت ترم میخوابه

🤣🤣🤣نکن بعدا مث من میخندی البته حق داری واقعا ادم دلش کباب میشه ولی خوب چاره چیه باید بگذره دیگه ...

ولی من قشنگگگ در یه قدمی افسردگیم😐

ینی خیلی حال روحیم داغونه

تنهابودنمم خیلی بهم فشارمیاره همسرم ک بیشترروز وسرکاره

خانوادمم ک نیستن

خیلی خستگی داره بهم فشارمیاره

ب شوهرم میگم انقدک من این مدت بدوبدو کردم توکل زندگیم انقد راه نرفتم🤣🤦‍♀️

بدوغذادرست کن لباسای بچروبشور خودبچروبشور شیربده اروع بگیر جاشوعوض کن داروشوبده

خونرومرتب کن🤦‍♀️

شبانمیخوابه خسته

همسرمم کمک میکنه ولی بچه اصن بعل اون اروم نمیگیره😐😐

ففط توکارای خونه میتونه بهم کمک کنه

ینی همش درحال گریه کردنم😐

🫀👶🧿
از دلدردشه گریه هاش اوایل کلا بچه ها زیاد گریه میکنن منکه تا پوستکشو باز میکردم انگار دوباره متولد ...

ن من قنداق سوییسی و فرنگی خریدم فقط

فرنگی ک گرمش میشه کلااصلااستقاده نکردم

سوییسی ام  بیرون میریم میزارم داخلش

بعد اینکه اصلاخوشش نمیاددست وپاهاش بسته باشه حتی پتومیکشم روش توخواب تلاشش ومیکنخ ک پتوروبندازه کنار اصلانمیزاره یچی روش باشه حتی ملافه😐

🫀👶🧿
حالا جدیدا خوابش میاد گریه میکنهههه هرکارمیکنم نمیخوایه ینی دوساعت گریه میکنه بعدش تامیخوابه توخوا ...

شیرخشک Ar که شیر سویا هست بده، شاید حساسیت پروتئین گاوی داره، دو اینکه قنداق پیچ کن، همون دورپیج یا کارترز رو دورش بپیچون وقتی خوابه که دستش نپره .

زمان و حجم شیرش رو درست بده.

سونوگرافی دکتر بچه من گذاشت ۱۸ ماهش تمام شد نوشت، تو نوزادی ننوشت، نمیدونم چرا.

البته پسر من رفلاکس پنهان داشت، استفراغ نمیکرد، دستش دائم دهنش می مکید و پیش بند اش خیس میشد، دریچه ورود شیر به معده تکامل نیافته بود، بعد دوسال و دادن دارو و  نکسیوم و ... باز روش موند، تنها راهش اینه غذا کم بخوره و دراز نکشه و غذاهایی که اذیت میکنه نخوره 

ولی من قشنگگگ در یه قدمی افسردگیم😐 ینی خیلی حال روحیم داغونه تنهابودنمم خیلی بهم فشارمیاره همسرم ...

کاملا درکت میکنم و همه ی حس و حالاتت طبیعیه و به مرور خوب میشه 

فقط بدون تو تنها نیستی همه مامانا اینروزارو دارن و میگذرونن

من الان کامل اوکی شدم از لحاظ روحی

غروبا فکر میکردم در و دیوار خونه داره بهم میاد و خفم میکنه حالم خیلی بد بود تا ۴ ماه

در کل زیاد دامن نزن به افسردگی 

اگه میتونی حتما ختما در طول روز برو بیرون

من هر روووز از بیست مین شروع کردم بچرو میذاشتم کالسکه میرفتم بیرون یه خرید کوچولو میکردم کم کم تایمشو بیشتر کردم یا با شوهرم میرفتم

بعد تمیزیه خونرو خیلی بهش فکر نکن اول به خودت برس اولویتت تا تایم گیر اووردی خودت و تغذیت باشه 

من اوایل همش دنبال تمیز کردن خونه و غذا و بچه بودم

بعد دیدم دارم داغون میشم 

دیگه خودمو اول قرار دادم وقتی تایم واسه خودت بزاری انرژیتم بیشتر میشه واسه بقیه کارا حالتم بهتر میشه

خیلی زود میگذره اینروزا استفاده کن از فسقل خانم😍من الان دلم واسه نوزادیاشو بوش تنگ شده 😍🥹

😂😂😂کم کم قلقش دستت میاد منم دقیقا نمیدونستم چکار کنم  موقع کولیکش که گریه میکرد منم زار زا ...

وای خیلی بده🥲🥲🥲بعد رایان گریه میکنه مامانم سریع بغلش میکنه میبرتش🫠 عادت کرده به بغل مامانم😐بخاطر همین موقعی که درد داره گریه میکنه اصلا نه بلدم و نه اروم میشه بغلم😐

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
وای وای گررریه لنااولا گریه نمیکرد😐 الان وااایییی گرسنشه گریه میکنه دستشویی میکنه گریه میکنه خو ...

نه رایان از اولش موقع شیر و دلدرد قشنگ گریه میکنه🥲🥲🥲شیر میدم میخوابه میذارمش تو ننوش همون لحظه چشاشو باز میکنه گریه میکنه بازم شیر میخواد😐

قشنگ هر شب تا ۶ صبح همینجوری نشستم 😐شیر میدم 

بعد میدونی از چی سوختم؟😐😂شنبه بردمش دکتر گفت وزنش ۲۴۴۰ عه اینهمهههههه شیر میدم بهش هر روز😐قشنگ هم میخوره ۳۰ سیسی هم شیر خشک میخوره بعد امروز بردم دکتر ۲۰ گرم وزن زیاد کرده بود😐دکترم منو دعوا کرده که چرا شیر نمیدی😐قشنگ شیرش بده😳گفتم بابا این صبح تا شب سینه من دهنشه😩

گفت ۴۵ سیسی بده شیر خشک حالا نمیدونم نان یک چرته؟! شیر من چرته؟😢

وای خیلی بده🥲🥲🥲بعد رایان گریه میکنه مامانم سریع بغلش میکنه میبرتش🫠 عادت کرده به بغل مامانم😐بخاط ...

وای وای وای

ببین من شبی ک ازتهران  اومدممم خونمون تقریبا۱۸ روزش بوذلنا

دوروز گریه کرد😐

🫀👶🧿
نه رایان از اولش موقع شیر و دلدرد قشنگ گریه میکنه🥲🥲🥲شیر میدم میخوابه میذارمش تو ننوش همون لحظه چش ...

ببین لنا دنیااومد ۲۷۵۰ بود

۴روزش بود  شده بود۲۵۰۰

۱۵روزگیش شده بود۲۷۰۰😐

۲۱روزش بودشد ۳۱۰۰ ازپونزده روزگی مولتی ویتامین دادم بهش چون رشدش کم بود

۳۱روزگیش شد ۳۸۰۰

ولی من خیلی میدم میخوزه😐

منم نان یک میدادم 

تموم شد گفتم عوضش کنم شایددلدردش ازاونه

ببلاک گرفنم  خیلی ب وزن گیریش کمک کرد

ولی دلدردش خوب نشد فهمیدم ربطی ب شیرخشک نداره

🫀👶🧿
وای وای وای ببین من شبی ک ازتهران  اومدممم خونمون تقریبا۱۸ روزش بوذلنا دوروز گریه کرد😐

دقیقا الان یاد تو افتادم که دست تنها چطوری داری میگذرونی🥲من که کلا کار نکردم ، مامانم خواهرم مادر شوهر و خواهر شوهرم کارارو کردن، مامانم کلی بچه رو اروم میکنه من فقط شیر مبدم😂😐فقط چون زیاد شیر میدم مجبورم هی بشینم و پریروز و امروز دکتر و اینا بودم

بعد مهمون میاد خونمون🫠مجبور میشم میرم بشینم با اونا یکم🫠

بخیه هام دوروزه اذیتم میکنه🥲

خدا کمکت کنه واقعا🥲🩵حق داری

از الان فکرم مونده که برم‌خونه مامانم برگردم خونمون من چجوری بچه رو نگه دارم🥲