2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520981 بازدید | 37363 پست
سلام دلارام جون من نشنیدم بعد لاپاراسکوپی یکسال باید اقدام نکردم اخه منم احتمالا باید برم لاپرا چند ...

سلام عزیزم من برای کیست درموئید، دکتر نگفت تایم یکسال رو. من چون درد دارم اونجاها که دستگاه داخل شکمم شده، زدم گوگل دیدم نوشته ۳ ماه تا ۱ سال، بعضی جاها نوشته یکسال. دکتر عملم برام سونو واژینال نوشته بود که سه ماه بعد عمل انجام بدم و جواب براش ببرم که من سر دوماه باردار شدم. لاپارا باز کردن لوله فالوپ نمیدونم چطوره. ولی من بیهوشی داشتم، ۲.۵ ساعت عملم زمان برد..

الانم در یک حرکت چرخشی یا یهو پاشدن، یهو نشستن و تو خواب یهو پهلو به پهلو شدن... درد میگیره، باید کمی ماساژ بدم و تکون نخورم بهتر بشه

بدنت کمبود هورمون استروژن داره، باید یا استرادیول بخوری، یا فرتیل cm یا دمنوش رازیانه. تا وقتیکه است ...

باشه عزیزم ممنون اره میرم حتما ۱۱پریودیم فقط باید‌ واژینال باشه؟

کاش ازمایشو میدادم اگه میدونستم ۳پریودی هست 

و اینکه پرولاکتین هم میخام بگم‌بنویسه واسم اونو مهم نیس کی بدم!؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم خوبی  میگم چون باتجربه هستی یه سوال داشتم ازت بچه وقتی شیرمیخوره آروغش ومییزنه ولی ...

بعد یه چیزی که من فهمیدم، چون استرس کمبود وزن بچه داشتی، شیر زیاد زیاد دادی بهش، معده اش ضعیف شده. بخاطر شیر زیاد دادن، وزنش خوب رفته بالا. ولی سعی کن دفعات شیردهی بیشتر کنی، ولی حجم شیر رو کم کنی. حتما هم بیست دقیقه تا نیم ساعت بادگلو بگیری

بعد یه چیزی که من فهمیدم، چون استرس کمبود وزن بچه داشتی، شیر زیاد زیاد دادی بهش، معده اش ضعیف شده. ب ...

اره دکترشم دیروز گف پرخوری کرده🙈

من هریک ساعت ونیم نیم ساعت چهل دقیقه بهش شیرمیدم ینی کمرخودم میشکنه🤣🤦‍♀️

بعد روزی ۳ وعده ام شیرخشک میدم

🫀👶🧿
باشه عزیزم ممنون اره میرم حتما ۱۱پریودیم فقط باید‌ واژینال باشه؟ کاش ازمایشو میدادم اگه میدونستم ۳پ ...

واژینال دقیقتره، بهش بگو هم ضخامت بگه هم اینکه چند خطیه. پرولاکتین بررسی کن بعد رازیانه اینا بخور

بدنت کمبود هورمون استروژن داره، باید یا استرادیول بخوری، یا فرتیل cm یا دمنوش رازیانه. تا وقتیکه است ...

در ضمن من پارسال ازمایش داده بودم کم خونی شدید داشتم ولی من خیلی وقته دارم ویتاگلوبین میخورم همون اهن هست 

بازم میخام ی ازمایش کامل بدم همین روزا 

نیمدونم اووبوست هم بگیرم بخورم ی نه 

همسرم‌ میگه تو که مشکل نداری الکی چرا بخوری😐اخه میگن خیلی خوبه تقویتی هست مثلا روزی یکی بخورم

اره دکترشم دیروز گف پرخوری کرده🙈 من هریک ساعت ونیم نیم ساعت چهل دقیقه بهش شیرمیدم ینی کمرخودم میشک ...

پس بچه رفلاکس نداره، حجم شیرش بالاس.

اگر شیرخشک میدی، همون دو ساعت فاصله حجم ۶۰ بدی کافیه. من فکر کردم رفلاکس داره. حجم و زمانش اصولی باشه، بر نمیگردونه

حدس زدم، با توجه به وزنش، داری بهش بیش از ظرفیت معده شیر میدی. وگرنه سالمه.

خودت هم تا گلوت بخوری، بالا میاری

در ضمن من پارسال ازمایش داده بودم کم خونی شدید داشتم ولی من خیلی وقته دارم ویتاگلوبین میخورم همون اه ...

اوابوست، چون تخمک های خوبی داری، خوردی خوردی، نخوردی نخوردی. فرتیل cm بخور جاش که بدنت نیاز داره

پس بچه رفلاکس نداره، حجم شیرش بالاس. اگر شیرخشک میدی، همون دو ساعت فاصله حجم ۶۰ بدی کافیه. من فکر ک ...

عه چون من علائمش و ب دکترگفتم گفت رفلاکس داره

اخه دیگ خودشم عادت کرده سریک ساعت ونیم شیرمیخواد

گریه میکنه

نفخ ودلدرد شدیدم ک داره

اصن ینی شباک نمیخوابه🤦‍♀️

روزاهم یاگریه یادلدرد هی میپیچه ب خودش

🫀👶🧿
عه چون من علائمش و ب دکترگفتم گفت رفلاکس داره اخه دیگ خودشم عادت کرده سریک ساعت ونیم شیرمیخواد گری ...

منم دکتر گفت شیر شب قطع کن، تازه ۳۶ روزه بود، شبا اونقدر گریه میکرد، بهش دارو داده بود(فکر کنم گرایپ میکسچر بود) اونم میدادم ولی شیر نمیدادم تا عادت کرد.

باید ترک عادتش بدی، زیاد زیاد دادی اونطور عادت کرده، عادت شیر خوردنش درست بشه بالا نیاره که خیلی بهتره. اگر پرخوری نکنه تایمش درست بشه، رفلاکسش خوب میشه. پس شیر هر ۲ ساعت ۶۰ سی سی... ۳ روز انجام بده، ببین باز شیر میاره بالا یا نه

منم دکتر گفت شیر شب قطع کن، تازه ۳۶ روزه بود، شبا اونقدر گریه میکرد، بهش دارو داده بود(فکر کنم گرایپ ...

چرا ۳۶روزه بود شیرشبش وقطغ کزدی؟،

من لنا اینطوریه ک هر۲ساعت بیدارش میکنم بهش شیرمیدم

ولی اک بیدارش نکنم

خودش سره سه ساعت ونیم بیدارمیشه شیرمیخواد

اک یوقت خواب بمونم دوساعت بشه سه ساعتونیم ک خودش بیدارم کرده کلی عذاب وجدان میگیرم

همش میترسم ک قندایناش افت نکنه

شوهرم میگه بچروبیدارنکن وقتی خودش سرتایم گرسنش میشه بیدارمیشه چرا بیدارش میکتی بزار بخوابه

ولی خودم عذاب وجدان میگیرم

واقعامشکلی نداره اگ دوساعن بشه سه ساعتونیم؟

🫀👶🧿
عه چون من علائمش و ب دکترگفتم گفت رفلاکس داره اخه دیگ خودشم عادت کرده سریک ساعت ونیم شیرمیخواد گری ...

من دخترم نوزادی رفلاکس داشت اوایل فکر میکردم زیاد بهش شیر میدم بالا میاره شیرشو کم کردم بچه وزنشم کم شد.۲ ماهگی به این نتیجه رسیدم بالا آوردناش از شیر زیاد نیس از رفلاکسشه.شیرخشکشو عوض کردم بیومیل مخصوص ریفلاکس که روش نوشته فاقد گلوتن به دختزم دادم ریفلاکسش خوب شد.