2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520989 بازدید | 37363 پست
عه خب منم همینم خیلی کم و روسن و گهگاه زرد حالا نمیدونم خوبه یا بده اینجوری!  راستی پاهات ور ...

اره یخوردم حالت لیزمانند

لوسیونی 

این مدلیه خونه رقیق نیست

اره پاهام ورم داشت

امپول نزدن ابهت؟

من قبل عمل ۴تازدم ۴روز پشت هم

دوتام بعدعمل یکی فرداش یکی پش فرداش زدم ب بازوم

ولی همجنان پاهام ورم داشت

انفاقا چنروز پیشا ب شوهرم میگفتم پاهام چقدلاغر ونازک شده🤣ینی اینهمه ورم داش من نمیفهمیدم😐😐😐

🫀👶🧿
خوبم فداتشم لنام خوبه خودت روالی،؟،پسرگلت خوبه پمادوزدم یه روزه خوب شد منم شیرداشتم ولی کم بود&nb ...

سلام عزیزم

زردی از روز ۳ به بعد خودشو نشون میده، چون کبد بچه ها هنوز کامل نشده. ولی بچه هر چی بیشتر شیر بخوره، ادرار و مدفوع اش زیاده و بیلی روبین از ادرار و مدفوع دفع میشه، و بچه زردیش بهتر میشه. اکثریت بچه ها میگیرن، مگر اینکه هفته ها بیشتر تو شکم مادر باشن مثلا ۴۱ هفته و اون مادر گرمی زیاد نخورده باشه، که باز هم درگیر زردی میشن نه دیگه شدید باشه.

قطره شیر افزا برای شما که دختر دارین خوبه، ولی برای کسی که بچه اش پسر باشه چون عصاره رازیانه داره از نظر هورمونی خوب نیست، من دکتر گاللکتومید، لیدی میل، آب هویج، آب گوشت، آب کله پاچه و سیرابی، لبنیات، چای شیرین رقیق و مایعات فراوان اینا گفت بخور،

در مورد آمپول من شب تو بیمارستان تو شکمم تزریق کرد در جهت اینکه آمبولی نکنه. اونا که سز میکنن باید آمپول بزنن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا کسی میتونه به‌من کمک کنه؟ 

من سی سالمه . شش ساله ازدواج کردم

الانم چهارماهه اقدامم ماه قبلی حساب کردم روز تخمک گذاری رابطه داشتم ولی بازم نشد 

البته من بیست کیلو هم اضافه وزن دارم . نمیدونم برم تلاش کنم وزنم و بیارم پایین تاثیر داره یا برم دکتر دارویی چیزی بگیرم ؟ 

اخه یکی از فامیلام کفت رفت دکتر قرص بهش داد تا باردار شد

دوستان دعا کنید من این ماه دوم باردار شم تولد شوهرمه میخام لوس بازی درارم 😂میدونم خیلی خزه ولی کنار ...

منم همیشه این حرکت شما تو ذهنم بود 

اصلا آرزوم بود 

بعد تولد شوهرم ۲۰‌ مرداد بود 

۱۷ مرداد بود که ۷ روز از موعدم میگذشت

صبح شوهرم باهام خداحافظی کرد و رفت

صدای ماشینش رو از تو پارکینگ میشنیدم که روشن کرده

زودی از تخت پریدم پایین رفتم بیبی چک زدم مثبت شد انقدرررر هول شدم و ذوق و استرس و شوک شدن همه چی باهم قاطی شده بود هرررکاری کردم نتونستم جلوی خودمو بگیرم بدو بدو رفتم لب پنجره شوهرمو صدا کردم اومد بالا بهش گفتم 😹 بعدشم دوتایی رفتیم آزمایشگاه 

خیلی سخت بود جلو خودمو بگیرم و نگم

صادق تر از هدایت
منم همیشه این حرکت شما تو ذهنم بود  اصلا آرزوم بود  بعد تولد شوهرم ۲۰‌ مرداد بود  ...

منم اخر ماه تولد شوهرمه موعدمم سه روز دیگست کاش پریود نشم کادو تولدش بیبی چک مثبت بدم بهش😍

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اینجا کسی میتونه به‌من کمک کنه؟  من سی سالمه . شش ساله ازدواج کردم الانم چهارماهه اقدامم ماه ...

اول خودت و همسرت برین دکتر، وضعیت جسمانیتون بررسی بشه، جفتتون سلامت بودین، فقط کاهش وزن اصولی و سبک زندگی سالم و خوردن تقویتی.... ولی اگر مشکل داشتین درمان کنین.  

سلام عزیزم زردی از روز ۳ به بعد خودشو نشون میده، چون کبد بچه ها هنوز کامل نشده. ولی بچه هر چی بیشتر ...

سلام عزیزم اره دکترش گفت چوم لنا تا ۲۳روزیش درگیرزردی یود چقداذیت شدیم تا خداروشکرازبدنش رفت

شیراقزارم دکترم بمن گفنه بود نمیدونستم یراپسراخوب نیست

اره منم این امپولوزدمولی بارم تا ده روز شایدم بیشتر ورم داشتم

🫀👶🧿
منم اخر ماه تولد شوهرمه موعدمم سه روز دیگست کاش پریود نشم کادو تولدش بیبی چک مثبت بدم بهش😍

انشالله بارداری

من دقیقا موعدپریودم تولدگرفته بودم براشوهرم همش میگفتم من باردارم و کادوتولدت میشه نینیمون دقیقاهمونروژ نیم ساعت قبل اومدن مهموناپریود شدم خیلی دلم شکستتتت

انقدگریه وبغض داشنم خیلی دل جفتمون شکست

اخرین پریودم شدددد ماه بعدش بیبی چکم مثبت شد

انشالله شما کادوتولدهمسرت بشههه سه نفرگیتون😍😍😍😍

🫀👶🧿
سلام عزیزم اره دکترش گفت چوم لنا تا ۲۳روزیش درگیرزردی یود چقداذیت شدیم تا خداروشکرازبدنش رفت شیراقز ...

زردی تا ۴۰ روز طبیعیه. 

شیرافزا منم اون موقعه گرفتم تا بخورم، دکتر گفت رازیانه ست، برای پسر بچه خوب نیست. منم لیدی میل میخوردم طعم های مختلف میخریدم که دلمو نزنه، اون شیرمو زیاد کرد. 

آمپول انوکساپارین میزدی؟

زردی تا ۴۰ روز طبیعیه.  شیرافزا منم اون موقعه گرفتم تا بخورم، دکتر گفت رازیانه ست، برای پسر بچ ...

اره دکتربرام ۶تاتجویزکرده یود

ولی دازوخونه اشنباهی ۴تاداده بود 

منم ۴تازدم قبل عمل تاروز قبلش زدم

یکی توبیمارسنان زدن بهم

یکیم دکترگفت توخونه بزنم فرداش

🫀👶🧿

بچه ها کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ 

من اردیبهشت کورتاژ شدم این ماه اقدام بودم هنوز ۱۰ روز مونده به پریودم،از دیروز واژنم غیر اردای منقبض میشه خیلی تو مخمه. کسی همچین تجربه ای داشته؟