2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 521022 بازدید | 37365 پست
سلام بچه ها خیلی خوشحالم از آشنایی با شما منم ۲۳،۴ روزه ک اقدام کردم الان زودتر از موعدم خونریزی دار ...

سلام عزیزم بسلامتی به جمعمون خوش اومدی

اگه خون قرمزه که دیگه هیچی پریودت جلو افتاده اگر در حد لکه بینیه ممکنه لانه گزینی باشه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ی سوال داشتم 

این واکسن ک ده سال یک بار میزنن چیه؟

باید قبل بارداری زد یا تو بارداری بهتره؟

واجبه زدنش؟

من دقیقا  مرداد پارسال باید میزدم ولی پشت گوش انداختم نزدم 

و منی که میان دردهایم تو را درمان دیدم ❤کارخوبوووو خدا میکنه که با کسی حرف نمیزنه 🥲کسی که جنگیدن بلد نیست به بدبختی میگه قسمت 😏
ممنونم ازت رویا جون❤️حتما که یادمی عزیزم❤️❤️🤲🏻🤲🏻🥰🥰

عزیزم گل شب بو جان امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی و به سلامتی فارغ بشی. 

و کاش فردا منو هم یادت بیاد که برای خودم و پسرم دعا کنی🙏🙏🙏

نه زیاده😭😭

پریودیه دیگه غصه خوردن نداره باید صبور باشی تازه ماه اول بوده

ایشالا ماه دیگه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام ی سوال داشتم  این واکسن ک ده سال یک بار میزنن چیه؟ باید قبل بارداری زد یا تو بارداری بهت ...

واکسن کزاز هست، برو بهداشت بزن، اگر باردار شدی هفته ۲۸ میتونی بزنی. بهتره بزنی، چون دکتر من گفت موقع زایمان آلودگی تو بیمارستان زیاده و نوزاد حساسه، باید بزنی.

بچه ها فصل زردالو تموم شده؟ تجریش گیر میاد؟

بچه ها فصل زردالو تموم شده؟ تجریش گیر میاد؟

تا ده روز پیش من میدیدم، چند روزه نرفتم بیرون خبر ندارم! باشه هم آخراشه یا سوپر میوه‌های لوکس سر بزنی داره احتمالا، تجریشم شاید باشه، از سایت شمرون تره بار چک کن، تو اسنپ میوه هم‌میتونی سرچ کنی ببینی پیدا میشه یا نه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
تا ده روز پیش من میدیدم، چند روزه نرفتم بیرون خبر ندارم! باشه هم آخراشه یا سوپر میوه‌های لوکس سر بزن ...

سایت شمرون ارور میده اسنپ‌فودم میوه فروشی های بالاشهرو گشتم نداشتن

شمرون تره بار تلفنشم خاموشه خوردم به اربعین همه جا بستست

سایت شمرون ارور میده اسنپ‌فودم میوه فروشی های بالاشهرو گشتم نداشتن شمرون تره بار تلفنشم خاموشه خورد ...

من اسنپ چک‌ کردم‌ نزدیک‌ ما چندجا داشت، غربم! 

تجریش احتمالا واسه اربعین بسته مگه بری خودت مغازه های رو به خیابون باز باشه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من اسنپ چک‌ کردم‌ نزدیک‌ ما چندجا داشت، غربم!  تجریش احتمالا واسه اربعین بسته مگه بری خودت مغا ...

اسنپ فود کدوم میوه فروشی؟