سلام بچه ها خیلی خوشحالم از آشنایی با شما منم ۲۳،۴ روزه ک اقدام کردم الان زودتر از موعدم خونریزی دارم از امروز شروع شده الان نمیدونم پریود شدم یا باردارم تست بزنم نشون میده؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سلام بچه ها خیلی خوشحالم از آشنایی با شما منم ۲۳،۴ روزه ک اقدام کردم الان زودتر از موعدم خونریزی دارم از امروز شروع شده الان نمیدونم پریود شدم یا باردارم تست بزنم نشون میده؟
سلام ی سوال داشتم این واکسن ک ده سال یک بار میزنن چیه؟ باید قبل بارداری زد یا تو بارداری بهت ...
واکسن کزاز هست، برو بهداشت بزن، اگر باردار شدی هفته ۲۸ میتونی بزنی. بهتره بزنی، چون دکتر من گفت موقع زایمان آلودگی تو بیمارستان زیاده و نوزاد حساسه، باید بزنی.
تا ده روز پیش من میدیدم، چند روزه نرفتم بیرون خبر ندارم! باشه هم آخراشه یا سوپر میوههای لوکس سر بزنی داره احتمالا، تجریشم شاید باشه، از سایت شمرون تره بار چک کن، تو اسنپ میوه هممیتونی سرچ کنی ببینی پیدا میشه یا نه
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱