2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 521021 بازدید | 37365 پست
سلام رویا جون من با مهرنوش امیری ویزیت انلاین گرفتم همون اول گفت باید ای وی اف کنی البته گفت اول تخم ...

سلام عزیزم خوبی؟وااقعااا چقد بی وجدان واقعااا....

یعنی چی جواب نداده درست منم میخاستم ویزیت انلاین شم خوب شد گفتی بهم عزیزم ،بیخود کرده که ای وی اف اینا به فکر پول خودشونن باور کن🤦🏻‍♀️اصلا ناراحت نباش ،شما مشکلت چی بود یادم رفته ؟ادم نمیدونم پیش کدوم دکتر بره مثل ادم باشه دلش بسوزه 🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی؟وااقعااا چقد بی وجدان واقعااا.... یعنی چی جواب نداده درست منم میخاستم ویزیت انلاین ...

والا بخدا انگار مجانی داره جواب میده خب لعنتی یکم وقت بزار هی میگه سوالی نداری ادم روش نمیشه بپرسه ،من ۲۷ سالمه اصن بچه ندارم یکبار اقدام کردم دی ماه بهمن ماه بی بی مثبت شد بتا دادم ۲۲ بود فردای موعد پریود شدم که گفتن شیمیایی بود بعد پریودم بهم ریخت دکتر بهم روکین داد اما نگفت دیگه الان استفاد میکنی پیشگیری هم بکن چون من تاحالا قرص جلوگیری نمیخوردم روش استفادشو نمیدونستم بعد شیمیای هی لکه بینی داشتم روز ۱۴ سیکلم خوردم قرصو تا یک ماه پیشگیری هم به هوای اینکه قرص جلوگیریه نداشتم فروردین بعد پریودی لکه بینی دوباره پیدا کردم با درد شدید پهلو رفتم دکتر بتا نوشت دیدم باردارم ۲۴۸ بود اما خارج از رحم خلاصه بدون اینکه به قصد بارداری بخوام اون ماه اقدام کنم باردار شدم حتی قرص جلوگیری هم داشتم استفاده میکردم بعدم ۴ روز بستری شدم امپول متوترکستات زدم و بتام صفر شد تیر ماه رفتم عکس رنگی که لوله راستم که خارج از رحم بود باز شد تو عکس لوله چپم با هیدروسالپنکس مسدوده. خلاصه دکتر گفت ۳ ماه اقدام کن نشد بیا لاپاروسکوپی ماه پیش اولین ماه اقدامم بود اما پریود شدم بعد خارج رحمی بلایی نبود سرم نیاد کیست گرفتم که حالا با دارو رفع شد ضخامتم همیشه ۱۲ سیکل ۸ بود الان شده ۴ دکترمم گفت مهم نیس دارو نداد مهرنوشم که درست نگفت این دارو رو بعد سونو بخورم یا الان بخورم خلاصه تا دوماه دیگه نشدم باید برم لاپرا خیلی اعصابم خورده یه دکتر دلسوز پیدا نکردم ببخشید طولانی شد 😘

خلاصه من قبل اقدام کلا سونو و ازمایش و پاپ اسمیر دادم که مثلا بارداری سالمی داشته باشم تنبلی ندارم فولیکول غالب ۲۰ هرماه ۱۲ سیکل دارم اما دکتر خودم  بدون اینکه پرونده منو ببینه هرماه که میرم لتروزول میده ولی من نمیخورم اخه وقتی خودم فولیکول دارم بدون دارو چراباید لتروزل بخورم الکی همش دارو میدن 

والا بخدا انگار مجانی داره جواب میده خب لعنتی یکم وقت بزار هی میگه سوالی نداری ادم روش نمیشه بپرسه ، ...

واای عزیزم چقد سختی کشیدی 😢

بیخود کرده که فقط باید ای وی اف منی والا شما بدنت مثل اینکه اماده باوری هست که انقد زود حامله میشی اصلا استرس نداشته باش انشالله که کم کم بدنت به حالت عادی برمیگرده و دوباره حامله میشی 

باید بری پیش ی دکتر که ضخامتت درست شه ی داروهای گیاهی بخور به نظر من از شیمایی بهتره منم الکی خودمو دستکاری کردم الان خیلی پشیمونم ولی باور کن شما دوباره به راحتی بار دار میشی حتی اگه بشه به راحتی با ای یو ای هم میشه که مستقیم بره داخل رحم خیالت راحت باشه 

انشالله که درست میشه نگران نباش♥️♥️

خلاصه من قبل اقدام کلا سونو و ازمایش و پاپ اسمیر دادم که مثلا بارداری سالمی داشته باشم تنبلی ندارم ف ...

اره واقعاا خوب میکنی نمیخوری ببین پودر اینوفولیک بخور خیلی خوبه اون تقویتی هم هست ضرر نداره 

حالا شاید حضوری بهتر باشه نمیدونم من از انلاین راضی نبودم ۱۵۰ هزینش بود سوالتو میپرسی مدارکتم میفرست ...

خدا خیرت بده خوبه من ویزیت نشدم‌همش به همسرم گفتم تو ازمایشو یده بعد من ویزیت شم که میگی مثل ادم جواب نمیده،بهش دایرکت بگووو که من راضی نبودم ازتون

واای عزیزم چقد سختی کشیدی 😢 بیخود کرده که فقط باید ای وی اف منی والا شما بدنت مثل اینکه اماده باور ...

دارو گیاهی چی بخورم عزیزم؟والا من اسپرم شوهرمم خیلی خوبه هر دکتری نشون دادم گفتن مشکلی نداره همسرت.رویا بنظرت این اصلاح سبک زندگی که ماماها تو اینستا میزارن شرکت کنم خوبه؟پرسیدم دوره ۳ ماهه یک میلیون 

خدا خیرت بده خوبه من ویزیت نشدم‌همش به همسرم گفتم تو ازمایشو یده بعد من ویزیت شم که میگی مثل ادم جوا ...

خواهش میکنم عزیرم بنظرم انلاین نرو حداقل میری حضوری برو چون واقعا با من یجوری برخورد کرد همون اول گفت ای وی اف من ناراحت شدم شاید حضوری بهتر باشه اصن معلوم نیست خودش جواب میده یا دستیاراش

دارو گیاهی چی بخورم عزیزم؟والا من اسپرم شوهرمم خیلی خوبه هر دکتری نشون دادم گفتن مشکلی نداره همسرت.ر ...

اره خوبه اونا فک میکنم ماماها اصلا دارو شیمایی نمیدن 

اصلاح سبک‌میکنن مثل قندو شکر اصلا مصرف نکنید ورزش و خواب درست اینا خیلیا هن نتیجه گرفتن 

خوبه باز همسرتون اوکی هیت خودتم که میگی فولی داری خداروشکر همون ضخامتت اوکی شه دیگه زودی باردار میشی به امید خدا ای وی اف کجا بوده چرت گفته

خواهش میکنم عزیرم بنظرم انلاین نرو حداقل میری حضوری برو چون واقعا با من یجوری برخورد کرد همون اول گف ...

اره دستیاراش جواب میدن ازش سوال میپرسن من ی بار دیدم استوری گذاشته بود چجوری جواب ویزیت انلاینو میدیم 😐

اره خوبه اونا فک میکنم ماماها اصلا دارو شیمایی نمیدن  اصلاح سبک‌میکنن مثل قندو شکر اصلا مصرف ن ...

فدات عزیزم انشالله واقعا ادم صبرش تموم میشع هزینه یه طرف این دکترای بیسوادم یه طرف.شما مشکلت چیه ؟احتمالا برم پیش یکی از این ماماها پرونده باز کنم .اره خودمم میخواستم پیام بدم راضی نبودم از ویزیت انلاین انگار به زور جواب میدی بعدم من هنوز سوال دارم تو به چه حقی پیام رسانو قطع میکنی اخه

خواهش میکنم عزیرم بنظرم انلاین نرو حداقل میری حضوری برو چون واقعا با من یجوری برخورد کرد همون اول گف ...

به نظر من استرادیولو نخور خیلی بده 😭

من من میشی من داغونم کرد استرادیول داشتم زندیگمو میکردم همه چیم درست بودا کلا بهم رختم با این استرادیول البته به من دو تا امپولشو داد