2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520993 بازدید | 37363 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام ممونم عزیزم از توضیحت حتما میپرسم  من واقعیت کلا یبوست داشتم اوایل بارداریم که داغون بودم ...

اره حتما بپرس

البته اینی که گفتم شیاف ملین یا انتی همورویید نیستا گلیسیرین خالیه فقط نرم میکنه، داروهای گیاهی یا چیزایی مثل خاکشیر اینا زیاده روی نکن خوب نیست تو بارداری!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اره من بودم عزیزم❤️ یادمه بهم گفتی که شروع میشه حرکاتش 🥲🫠 الان که یه موقع درد لگن دارم یا یه جا نش ...

🤣 اره میدونم، مطمئن باش حالش خوبه، نی‌نی هم خسته میشه میخوابه گاهی 🤭

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
بچه ها به نظرتون من به دکترم بگم هفته پیش زو یعنی ۳۷ هفته و ۱ روز یا ۳۷ هفته و ۳ روز سزارینم کنه بچ ...

فک‌کنم ۳۷ هفته بگذره مشکلی نیست امپول ریه هم دوبار زدی دیگه، برو از دکتر نظر بخوا ببین چی میگه با توجه به وضعیتت نظر میده! بچه ها هم معلوم‌نمیکنه بستگی به خودش داره بعضی بچه‌ها کامل میشن زود بعضیا ۴۰ هفته هم دنیا میان دستگاه میرن اون شانسیه دیگه! اما یکم فشار خطریه اگه خیلی بالا پایین میشه به نظرم به دکتر بگو یکم جلو بندازه، چون احساس میکنم علاوه بر حال جسمیت استرست خیلی زیاده ممکنه خودش باعث عوارض بشه

خانما من پریود شدم😑اصلا هبچ نزاشت به مرحله شک کردن و بیبی چک زدن برسم 😏

ای بابا.. این انتظار برای اقدام هم تمومی نداره 🥲 امیدوارم خیلی زود مثبت شی.. البته اگه قراره ادم‌باردار شه همون بهتر که انتظار الکی نکشه و تاخیر نیفته، اینجوری هم‌ سیکلت منظمه هم به اقدام بعدی سریع‌تر میرسی

ای بابا.. این انتظار برای اقدام هم تمومی نداره 🥲 امیدوارم خیلی زود مثبت شی.. البته اگه قراره ادم‌با ...

راضیم به رضای خدا چاره ای نیست مرسی گلم امیدوارم شما هم به ارزوی دلت برسی

به نظر من برو زایمان کن عزیزم‌هیچی نمیشه بچه سالم سالمه الان توی دستگاهم نمیره خیالت راحت باشه عزیزم ...

رفتم بیمارستان🫠فشارم اومد پایین🫠

فعلا فردا جمع اوری ادرار کنم شنبه ببینیم جواب چیه 🥲

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
فک‌کنم ۳۷ هفته بگذره مشکلی نیست امپول ریه هم دوبار زدی دیگه، برو از دکتر نظر بخوا ببین چی میگه با تو ...

دومین بار رو نزدم🥲فقط همون ۲۸ هفته رو زدم

ظهر حالم خیلی بد بود ز زدم گفت برو تحت نظر باش تو بلوک زایمان🫠رفتم فشارم ۱۳-۹ بود ده دقیقه بعد شد ۱۱.۵-۷.۵

گفت فردا ادرارتو جمع کن قرصتم ۴ تا بخور🫠شنبه بیا وضعیتو ببینیم

نه اصلا استرس ندارم چون کارامو کردم 

فقط فشارم هر روز چند بار میره بالا حالم خیلی بد میشه

ببینم شنبه جواب ازمایشم چجوریه

خودم که راضی ام همین هفته پیش رو زایمان کنم فقط میگم نره تو دستگاه

دومین بار رو نزدم🥲فقط همون ۲۸ هفته رو زدم ظهر حالم خیلی بد بود ز زدم گفت برو تحت نظر باش تو بلوک ز ...

خداروشکر که اومده پایین، ایشالله دیگه بالا نره.. استرس خودت رو نمیگم اینکه همس باید فشار چک کنی میترسی بره بالا و خطرناک باشه منظورمه، تحت فشار عصبی میشی اینجوری! اما فکرت خوبه تا شنبه صبر کن نتیجه ازمایش و حال این چند روزت مشخص میکنه چیکار باید کنی… چند روزم چند روزه میگذره بعد تصمیم میگیری زودتر زایمان کنی یا نه

خداروشکر که اومده پایین، ایشالله دیگه بالا نره.. استرس خودت رو نمیگم اینکه همس باید فشار چک کنی ...

اره دقیقا حالم بد میشه استرس فشار میاد بهم با هیچییییی هم نمیاد پایین لامصب

اره اونجا اومد پایین

ولی الان باز گرفتم ۱۳-۹ عه تو خونه😂ماماعه میگفت دیجیتالیا یدونه بیشتر نشون میده ولی فک میکنم درست نشون میده چون حالم بد میشه

امیدوارم ۴ تا اثر کنه🥺

سلام  من رفتم ک سونوی ان تی رو بدم... از همون چهره دکتر متوجه شدمو دیگ چیزی نشنیدم...  چ ...

خیییلی متاسفم... .‌‌😔

واقعا هروقت میام تو سایت به امید مثبت شدن بچه ها میام اصلا دوست ندارم خبرای این چنینی ببینم  🥺

ان شاالله خدا بهترینها رو رقم بزنه براتون عزیزم🙏🙏

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
ای وااای🥺💔 اشکال نداره هنین که پریود شدی خیلی خوبه من که داغون کردم خودمو خیلی پشیمونم🥺😢

سلام رویا جون من با مهرنوش امیری ویزیت انلاین گرفتم همون اول گفت باید ای وی اف کنی البته گفت اول تخمک کشی کن بعد لاپاروسکوپی بعد انتقال جنین والا زورش میومد جواب بده یدونه سوال پرسیدم سریع گفت دیگه سوالی نداری دوباره یکی دیگه پرسیدم جواب داد بعد دیگه پیام رسانی رو قطع کرد دیگه نتونم‌پیام بدم گفتم واسه ضخامت چیکار کنم یه سونو و دارو به اصرار خودم نوشت گفت از شب ۳ پریودی استرادیول با اسپرین بخور بعد گفتم الان برم سونو که ضخامتم مشخص شه بعد دارو بخورم یا دارو بخورم بعد روز ۱۲ سیکل برم که جواب نداد الان موندم چیکار کنم ؟امروز ۳ پریودیمه ‌بنظرم انلاین ویزیت نشو حداقل حضوری برو منکه خیلی اعصابم خورد شد گفت ای وی اف😔