2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 521021 بازدید | 37365 پست
عزیزم   منم نون میخورم البته نون سنگک میخورم فقط و نون جو گاهی  اصن نون نباشه من همش گش ...

نونت رو سعی کن حداقل صبحا نون جو بخوری

منم والا بدون نون و برنج گرسنمه همه ش🤧

اره خربزه و هندونه و طالبی هم قندشون زیاده

حالا اگه قبلا قندت بالا نبود یکم رعایت کنی بالا نمیره ان شالله

برا فشارت هم نمک رو کم کنی نمیره بالا ان شالله

نمک واقعا خیلی بالا میبره و هم اینکه خیلی ورم میاره

من چون مصرف نمک ندارم فقط پاهام ورم داره که اونم تا یه حد طبیعیه

صورتم همچنان لاغره بینیم اصلا ورم نداره..

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️وای وای چه سخت خداروشکر بچه شو سالم بغل کرده

اره خداروشکر به خیر گذشت 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بچه ها

من امروز ۱۲ سیکلم از دیشب کیت تخمک گذاری میزنم فعلا منفیه ولی من همیشه از دهم سیکل ترشحات داشتم اینقدر زیاد بود که همش لباسمو عوض میکردم ولی این ماه که دارم اینوفولیک میخورم خیلی کمتره یعنی بخاطر اونه؟ 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
بچه ها یه سوال داشتم ببخشید هر کی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه دستشویی ایرانی رفتنش توی بارداری مش ...

ببین من خودم دستشویی ایرانی استفاده میکردم تا استراحت مطلق شدم و به اجبار رفتم سمت فرنگی، کلا منم برای شماره۲ فرنگی سختمه، و دهانه رحمم هم باز شد نمیدونم واقعا بدنم نارسایی دهانه رحم داشت یا این چنین کارا هم بی تاثیر نبوده براش، واسه همین توضیه نمیکنم چون تاکید همه دکترا به فرنگیه.. اما تا ده پونزده سال پیش که همه فرنگی نداشتن و انقد رایج نبود و بارداری‌هاشونم به راحتی میگذروندن 🤷🏻‍♀️

باز از دکتر خودت بپس با توجه به شرایط بدنت شاید بگه مشکلی نداره شایدم بگه اصلا استفاده نکن! اما من با تجربه شخصیم چشمم ترسیده میگم ریسکیه اگه تونستی فرنگی برو ‌نهایت فقط روزی یه بار برو ایرانی..

برای مشکل یبوست دکتر به من شیاف گلیسیرین داد گفت تو بارداری بی خطره اما لطفا قبل مصرف حتما حتما با دکتر مشورت کن، خیلی کمک به دفع میکنه! برگه زردالو هم خیس کن بزار یخچال هرروز چندتا دونه و ابش و بخور خیلی موثره!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
و یک سوال دیگه اینکه من خیلی گرسنمه همش  وزنم خیلی زیاد نشده ۳ و نیم کیلو زیاد شدم با این همه ...

از نظر وزنی اوکیه از این به بعد زیاد میشی، هرچی میلت میکشه بخور کاری به اضافه وزن و .. نداشته باش، کالری بیشتری داری میسوزونی؛ فقط سعی کن با هله هوله رفع گرسنگی نکنی چیزای مفید به خصوص پروتیین بخور!

عزیزم اره حرکاتش یهو شروع میشه و زیاد میشه، ماشالله بهش 🧿 صحیح و سالم بغل بگیریش، شما بودی پرسیدی حس نمیکنم فک‌میکردی حرکات روده‌ته؟! گفتم از یکی دو هفته دیگه شروع میشه؟!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
مرسی قربونت عزیزم اره زودترم بیاد چاره ای نیس دیگه😊سالم باشه ان شالله هر شب که میخوابم میگم خدارو ...

عزیزمممم اره واقعا به روزشماری افتادی.. عوضش شمارش معکوس خوشیه 😍 الهی که ختم به خیر و خوشی و شادی و‌سلامتی میشه ♥️🤲✨

ایشالله خیلی زود خوب میشه و مرخص میشه میاد خونه 🤲 بچه‌ها اوایل تولد زردیشون تو‌ نوسانه همین که تحت ...

ممنونم توکل به خدا

خدایا شکرت که هرچی میخوام رو به بهترین شکل و در بهترین زمان بهم میدی❤️
ببین من خودم دستشویی ایرانی استفاده میکردم تا استراحت مطلق شدم و به اجبار رفتم سمت فرنگی، کلا منم بر ...

سلام ممونم عزیزم از توضیحت حتما میپرسم 

من واقعیت کلا یبوست داشتم اوایل بارداریم که داغون بودم و حتی به خونریزی مقعدم افتادم ولی از اون وقت رعایت کردم خیلی 

شیاف تا الان استفاده نکردم ولی میپرسم 

انجیر خشک و زرد آلو خیس میکردم صبحا حتما یه لیوان اب ولرم حالا اسفرزه تخم شربتی خاکشیر یا نه آب ولرم با گلاب کاسنی در حد کم یه لیوانو میخورم 

من خودم رو گردو خیلی حساس بودم یبوستمو شدید میکنه و صبحا زیاد میخوردم چیزای گرم یبوستمو شدید میکرد خرما ، ارده شیره اما  الان یه دونه گردو میخورم کلا و گرمیجات کمتر میخورم 

در کل رعایت میکنم ولی اگر ببینم که شکمم کار نکرده دیگه اصن خودمو به آب میبندم چون زخم بشه گرفتارم 

از نظر وزنی اوکیه از این به بعد زیاد میشی، هرچی میلت میکشه بخور کاری به اضافه وزن و .. نداشته باش، ک ...

اره من بودم عزیزم❤️ یادمه بهم گفتی که شروع میشه حرکاتش 🥲🫠 الان که یه موقع درد لگن دارم یا یه جا نشستم زیاد یا بد خوابیدم 

استرس دارم که نکنه بد نشستم چرا تکون نخورد 

کلا فاز خودمو درک نمیکنم تکون نمیخوره یه درده میخوره دیگه همش میخای بندری بره🥲 

بچه ها به نظرتون من به دکترم بگم هفته پیش زو یعنی ۳۷ هفته و ۱ روز

یا ۳۷ هفته و ۳ روز سزارینم کنه بچه م میره تو دستگاه؟🥲

حالم خیلی بده🥲همینجوری نشسته یهو حالم بد میشه فشارم میره بالا 🥲خیلی در عذابم😭

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
بچه ها به نظرتون من به دکترم بگم هفته پیش زو یعنی ۳۷ هفته و ۱ روز یا ۳۷ هفته و ۳ روز سزارینم کنه بچ ...

به نظر من برو زایمان کن عزیزم‌هیچی نمیشه بچه سالم سالمه الان توی دستگاهم نمیره خیالت راحت باشه عزیزم اینجوری خطرش بیشتره برو حتما به دکترت بگوووو