2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 521051 بازدید | 37367 پست
بچه ها منفی بود جواب ازمایشم😔

ای بابا.. امیدوارم خیلی زود نتیجه صبوری‌های اقدام رو بگیری و مثبت شی 🤲♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
بله واقعا. البته امروز زردی بچم بالا رفت بستری شده خیلی نگرانشم😞

ایشالله خیلی زود خوب میشه و مرخص میشه میاد خونه 🤲 بچه‌ها اوایل تولد زردیشون تو‌ نوسانه همین که تحت کنترله نگران نباش

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها که تجربه دارید من نمیتونم فعلا اوبوست مصرف کنم؟!🤔 دکترم گقت کیستتم پریود شدی از بین میره گف ...

چرا اوابوست تقویت تخمکه مشکلی نداره، مضر هم‌ نیست مثل هورمونیها.. دکتر به من داده با اینکه فعلا قصد بارداری ندارم گفت بخور بدنت و رحم و‌ تخمدان‌هات تقویت شه، به من چندماه هم قرص ضد بارداری داد گفت تخمدان‌ها استراحت کنن بعدش که قطع کنی راحت تر فولیکول ازاد میکنن، دوس داشتی از دکترت بپرس اگه فعلا قصد اقدام ‌نداری شاید برای تو هم‌ مفید باشه، دوره هاتم ‌تنظیم‌ میکنه

منم ماه اول اقدامم ۵ روز مونده به پریودیم 🫣

خوش اومدی ♥️ ایشالله موعد رو ‌رد میکنی و با خبر خوش میای 🤲✨

الهی چ بد مطمئنی دراثر کرونابوده؟قبلا اصلا نداشتی؟عزیزم انشالله زودتر بهتر بشی،اره من یهویی رفت بالا ...

اره نداشتم 🥲قبلش فشارم پایین بود همه ش…شوهرم ریه ش درگیر شد حالش خیلی بد بود تنهایی بردمش اورژانس .تا صبح اونجا بودیم..هی همه بهم گفتن نبر، ببری دیگه بر نمیگرده😐انقدر ته دلمو خالی کردن.. تا صبح تو بیمارستان تنهایی استرس کشیدم و گریه کردم ..صبح بدنش ریکاوری شد گفتن ببرش خونه بهتره.. برگشتیم خونه همون روز از شدت استرس و نگرانی من فشارخون گرفتم..

ان شالله عزیزم..توکل بخدا دیگه، اصلا یه حال بدیه واقعا..دیروز از صبح ۱۲-۸ بود شب میام بخوابم میگیرم ۱۳-۹ میشه😐

ببینم قسمت چی میشه🤧

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
سلام عزیزم به سلامتی و دل خوش، ایشالله همه چی عالی پیش میره ریلکس کن، یکمم رعایت کن چیزی نمونده ده ر ...

سلام الی جون

ممنون عزیزم.. والا شرایط من از مراعات گذشته😄نمیدونمم چرا میره بالا فشارم چون اصلا هیچ چیز مضرری که باعث بالا رفتنش بشه استفاده نمیکنم☹️ولی میره بالا

اره پسر خوبیه یکمم مراقب فشارم باشه ممنونم ازش🤣❤️

پرستارا به من گفتن به آناناس به هر شکل حذف، ترجیحا آبمیوه پاکتی هم نخور، به جای آبمیوه آب کمپوت بخور ...

عه باشه عزیزم

نشنیده بودم اناهیل رو 🤔چه جالب😍میخرم حتما

سلام الی جون ممنون عزیزم.. والا شرایط من از مراعات گذشته😄نمیدونمم چرا میره بالا فشارم چون اصلا هیچ ...

عزیزم حتما مراقب خودش و مامانش هست، نگران نباش، زودترم دنیا بیاد مطمئن باش هیچ مشکلی پیش نمیاد اما به خاطر تدارکاتی که دیدی ایشالله همون هجدهم میاد 😍

اره نداشتم 🥲قبلش فشارم پایین بود همه ش…شوهرم ریه ش درگیر شد حالش خیلی بد بود تنهایی بردمش اورژانس . ...

اشکال نداره عزیزم زیادم بالا نیس ولی تا اونجایی که میتونی ازمن به تو نصیحت اصلا استرس نداشته باش و فکرو خیال نکن چون رابطه مستقیم با بالارفتن فشار داره استرس،انشالله این چن روزم واست بخیرو خوبی بگذره من استرسیم همون باعثدشد بدتر فشارم بره بالا

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن
سلام  من رفتم ک سونوی ان تی رو بدم... از همون چهره دکتر متوجه شدمو دیگ چیزی نشنیدم...  چ ...

سلام عزیزم خیلی به فکرت بودم که بیای و به خبری بدی از خودت  خیلی ناراحت شدم خدا بهت صبر بده   میدونم روزهای سختیه برات   خدا همراه دلت باشه عزیزم

سلام بچه هااا خوبین؟ من الان از دکترم تموم شدم بخاطر فشارم وقت زایمانم رو ۱۸ شهریور داد یکم زودتر ا ...

سلام عزیزم انشالله به سلامتی و دل خوش آقا رایان و بغل کنی   انشالله که این روزها هم به خوبی و خوشی میگذرن و سر موقع زایمانت زایمان کنی    خداروشکر که بچه هم همون بریچ که خودت میخواستی موند سر زایمان برای ماهم خیلی دعا کن   

بچه ها یه سوال داشتم ببخشید هر کی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه دستشویی ایرانی رفتنش توی بارداری مشکل داره ؟ مثلا چند وقت مجبوری که بری مشکلی هم واقعا نداشتن نه درد نه تیر کشیدن 

چون کلا یبوست هم دارم انگار برای دفع راحت ترم 

بازم ببخشید ولی ممنون میشم اگر کسی تجربه داره راهنمایی کنه من امروز رفتم ماه ۶ دیگه

و یک سوال دیگه اینکه من خیلی گرسنمه همش 

وزنم خیلی زیاد نشده ۳ و نیم کیلو زیاد شدم با این همه چیزی که میخورم تعجب برانگیزه 

واینکه توی این یک هفته خیلی حرکات بچه رو حس میکنم   ... واقعا انقدر حرکت میکنه یا غیر طبیعی نباشه نمیدونم چرا همه چی عجبیه برام 

مثلا چون بهم میگفتن جفتت قدامیه خیلی دیر یا کم میفهمی

و اینکه برای ازمایش قند که توی هفته ۲۵ ایناس خیلی استرس دارم چیکار کنم تا اون موقع که قندم خوب باشه ؟

عزیزم حتما مراقب خودش و مامانش هست، نگران نباش، زودترم دنیا بیاد مطمئن باش هیچ مشکلی پیش نمیاد اما ب ...

مرسی قربونت عزیزم

اره زودترم بیاد چاره ای نیس دیگه😊سالم باشه ان شالله

هر شب که میخوابم میگم خداروشکر یروزم تموم شد🤣مامانم میگه میگن طرف روزارو میشمره مصداق بارزش الان تویی😂

اشکال نداره عزیزم زیادم بالا نیس ولی تا اونجایی که میتونی ازمن به تو نصیحت اصلا استرس نداشته باش و ف ...

اره فشار منم عصبیه دیگه از استرس اومد قبل بارداری هم دقیقا با استرس میرفت بالا

الان استرس چیز دیگه رو ندارم

فقط فشارم میره بالا میترسم واقعیت😅