بچه ها 😭😭من صبح پریود شدم انقد ناراحتم که حد نداره … مگه میشه اینهمه هاله به این واضحی اخه🥺اصلا ...
نههههه.. باورم نمیشه 🥲 من گفتم حتما بارداری 😭
کاش آدم وقتی قراره مثبت نشه.. نه تاخیر کنه نه بیبی هاله بندازه.. خیلی بده خیلی ییییی !! میدونم منم این روزا رو کشیدم! و خواهم کشید! دوباره! واقعا اعصاب خورد کنه!! اه حالم خیلی گرفته شد! خودت الان چه حالی 🤦🏻♀️ چی بگم.. فقط میتونم برات دعا کنم خیلی زود مثبت شی بی دردسر و هاله و کاذب! یه بیلی دو خط پرررررنگ قسمتت شه الهی 🤲✨
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
سلام خانما من تا امروز سه روز تاخیر داشتم صبح خیلی عذر میخام موقع خشک کردن ی لکه خون خیلی کمرنگ دیدم ...
اگه بیبی چک داری بد نیست بزنی! سه روز خوبه اما ممکنه باز دقیق نشون نده! گاهی لقاح دیر میشه یه هفته ده روز بعد موعد نشون میده! اگه میتونی هم صبر کنی وایسا ببین همون یه لک بود یا خونریزی میکنی.. اگه خونریزی باشه که پریوده (که تو اقدام بهم ریخته) اگه همین لک یا لک های مشابه بود میشه شک کرد چند روز بعد اکه خونریزی نداشتی میتونی بری آز بتا بدی
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگه بیبی چک داری بد نیست بزنی! سه روز خوبه اما ممکنه باز دقیق نشون نده! گاهی لقاح دیر میشه یه هفته ...
گلی حوصله بی بی چک ندارم انقدر منفی شده و یا دیدم واسه دوستام مثبت شده بعد پریود شدن دگ اعصابشو ندارم فعلا که همون ی قطره بود از دیروز صبح تا الان اگر تا چند روز دگ هم نیومد میرم آزمایش
سلام من ۹روز تا موعدم مونده البته پریود نامنظم دارم و معمولاً یک هفته عقب میندازم امروز تست وایت ...
ایشالله که مثبتی.. ❤️
راستش من به این تستها اعتمادی ندارم، امتحان نکردم تا حالا واسه همین نمیتونم نظری بدم؛ بیبیچک درست کار نمیکنه چه برسه به اینا 🤭 ولی چون پریودت نامنظمه به نظرم اگه برای چکاو نرفتی دکتر، برو و تحت نظر باش.. هم سونو و آز بده، هم اگه لازم شد دارو برای تنظیم دورهت بگیر، دوره هرچی منظمتر! زمان تخمکگذاری مشخصتر! احتمال بارداری بیشتر ✌️
بچه ها 😭😭من صبح پریود شدم انقد ناراحتم که حد نداره … مگه میشه اینهمه هاله به این واضحی اخه🥺اصلا ...
وای رویا. من خیلی خسته بودم فقط اومدم ببینم تو خبر از بارداریت داده باشی. مطمئن بودم مثبتی. امیدوار شده بودم به وضعیت خودم هم😔😔😔بازم هرچی خیرت هست انشالله پیش بیاد. 😔😔😔
اخه من الان چیکار کنم☹☹☹ الان چه وقت مریض شدن شوهره 😫😫
امروز روز ۱۶ پریودم فقط روز ۱۳ و ۱۲ اقدام داشتم . نمیدونمم تخمک گذاریم کی هست چون علامتی ندارم هیچ وقت. خیر سرم گفتم امشب هم اقدام کنم که شوهر مریض با کلی دارو اومد خونه🥴🥴🥺🥺