2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 521031 بازدید | 37367 پست

سلام 

من رفتم ک سونوی ان تی رو بدم... از همون چهره دکتر متوجه شدمو دیگ چیزی نشنیدم... 

چندروز بود رشدش متوقف شده بود 11هفته و خورده ای مونده بود قرار بود 12هفته و 4روز باشم. 

دوباره همون داستان قبلی... 

الهی ک تک تکون اگر قراره بمونه براتون بارداربشین... ناراحت نباشین خداروشکر کنین🥺🥺🥺اینک قلب بچتون بتپه بعد وایسه خیلی سخته خیلی... 

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام  من رفتم ک سونوی ان تی رو بدم... از همون چهره دکتر متوجه شدمو دیگ چیزی نشنیدم...  چ ...

سلام عزیزم🥺🥺🥺🥺وای چرا اخه🥺🥺🥺خیلی متاسفم عزیزم🥺🥺🥺نمیدونم چی بگم تسلی بخش قلبت باشه😢💔

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
سلام  من رفتم ک سونوی ان تی رو بدم... از همون چهره دکتر متوجه شدمو دیگ چیزی نشنیدم...  چ ...

سلام عزیزم متاسفم

واقعاناراحت شدم 

دلیلش چیه اخه؟دکترچیزی نگفت؟

امیدوارم خیلی زود قلبت اروم بشه 

🫀👶🧿

سلام بچه هااا خوبین؟ من الان از دکترم تموم شدم

بخاطر فشارم وقت زایمانم رو ۱۸ شهریور داد یکم زودتر از تاریخ خودش ، دیگه برگ بستری و نامه بیهوشی و اینارو گرفتم

گفت متیل دوپامم زیادتر بخورم ولی اگه فشارم رفت بالا اورژانسی برم عمل🥺وزن بچه مم ۲۷۰۰ بود

امیدوارم تا ۱۸ ام بیخطر رد شه و فشارم نره بالا یا دفع پروتئینم زیاد نشه که حداقل بچه م وزنش به ۳ برسه

ممنون میشم دعام کنید که بتونم اتا ۱۸ ام نگهش دارم چون فشارم خیلی اذیتم میکنه🥺

بچه مم بریچ بود با بیمه رد کردن

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  

واای الهی بگردمت🥺😔😔😔باورم نمیشه ....اخه چرااا😭😭😭خیلی خیلی ناراحت شدم خدا میدونه که چقد واست خوشحال بودم....💔💔💔🔒

سلام بچه هااا خوبین؟ من الان از دکترم تموم شدم بخاطر فشارم وقت زایمانم رو ۱۸ شهریور داد یکم زودتر ا ...

عزیزمم نگران نباش عزیزم انشالله که تا ۱۸میمونه وزنشم خوبه نگران نباش اصلا استرس بدترین چیز هست 

مرسی بچه ها 

قربونتون برم انقد مهربونین♥️

فردا میرم دکتر ولی اون سری گفت ی سقط پیگیری نمیخاد

الانم ک کلا قید بچه دارشدنو زدم اگ نظرم برگرده میرم بررسی میکنم علتش رو

سلام بچه هااا خوبین؟ من الان از دکترم تموم شدم بخاطر فشارم وقت زایمانم رو ۱۸ شهریور داد یکم زودتر ا ...

خداروشکر ک با بیمه برات رد شد. الهی ک ب سلامتی زایمان کنی عزیزم

سلام عزیزم تاریخ زایمانت کی بود؟

نگران نباش انشالله هیچ مشکلی پیش نمیادو ب موقع پسرگلت وبغل میکنی 

نگران وزنشم نباش تقریبادوهفته وقت داری سه کیلوروردمیکنه

اگه محدودیت غذایی ندازی ومشکلی برات پیش نمیاد حتماروزی نصف استکان عرق کاسنی بخور جلوگیری میکنه اژ زردی استرس هم نداشنه باش 

مطمئن باش زودتراز ۱۸ زایمان نمیکنی

🫀👶🧿