2777
2789
عنوان

کسی اینجا لورازپام مصرف کرده؟؟؟

8664 بازدید | 14 پست

من کلا ادمیم که خیلی غصه میخورم...

تا یه چیزی میشع انگار واسم دنیا تموم شده...

حالا من با این روحیات دچار یه ضربه بزرگ تو زندگی شدم. یه یارویی پول مارو خورده و یه ابم روش و...

خلاصه نگم براتون...

تو قفسه داروها چشمم به لورازپام افتاد...

نمیدونم کی اینو گرفتم... کنار داروهایی بود که دکتر بینیم قبلا تجویز کرده بود. دوسال پیش بینیمو عمل کردم یه سری دارو داد ک من نخوردم و همونجور هست... فکر میکنم شاید اینم قلطیشون بوده. خلاصه الان دوروزه دارم میخورم... یه شب یه عصر.... معجزه نکرده ولی یکم کمتر حرص میخورم. همشم خوابم میاد که این خوشحالم میکنه... البته یکم چشامم دودو میزنه ک بخوام خوب میشم.🌿

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره مامانم‌ میخوره برای چی بدون تجویز میخوری؟

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
بیشتر ببینید
من شب ها میخورم چون اختلال خواب شدید دارم  لورازپام ۲ میخورم ولی ببین لعنتی داره ساعت چهار میش ...

هفته اول خوب اثر میکنه ولی کم کم اثرش کم میشه و باید دوز مصرفت رو ببری بالاتر تا اثر کنه ؛ دو ماهه بعد می بینی بهش اعتیاد پیدا کردی اگه نخوری عصبی میشی خوابتم نمی بره و ...

به صورت تدریجی کمش کن و کامل بذارش کنار 

هفته اول خوب اثر میکنه ولی کم کم اثرش کم میشه و باید دوز مصرفت رو ببری بالاتر تا اثر کنه ؛ دو ماهه ب ...

من از بچگیم اختلال خواب شدید داشتم اون موقع دارو که نمی‌خوردم ولی یادمه تا صبح نمیخوابیدم 

تو دوره مدرسه دوره دانشجویی چه شب هایی بود من یک ساعت خوابیده بودم اون زمان کلا تو خونه زود می‌خوابیدم گوشی و این چیزها هم نبود بود هم وسیله سرگرمی نبود 

دیگه تا دو سال پیش که دچار افسردگی شدم بهم گفتن به خاطر اختلال خوابی بوده که از بچگی داشتی دکترم میگه قرص خواب خیلی کم عارضه تر این همه سال نخوابیدن 

الان هم دوز داروم مدت هاست تغییر نکرده یعنی زیادی نکردم فقط اوایل به هیچی دارویی  واکنش نمی دادم دکترم هم تعجب کرده بود می گفت در حالت عادی مثلا باید با این دارو بخوابی بعد من می گفتم اصلا خوابم نمی‌بره طب سنتی هم که نگین یک سال زیر نظر داروهای اونها بودم نمی دونم از نظر خودم بدتر هم شدم که اونها هم براشون عجیب بود 

الان هم باید لورازپام رو با یک چهارم  ترانکوپین بخورم اون چون چاق کننده است نمی‌خورم با اون بخورم در هر حالت بعد یک ربع انگار تیر خوردم با لورازپام خیلی هم خوب می خوایم ولی باید به موقع بخورم و بخوابم امشب مهمونی بودیم خیلی دیر خوردم از ساعت خوردنش گذشته بود 

بزارمش کنار که مثل قبلا خوابم نمیبره از سر دل خوش که نرفتم بخورم به خاطر اینکه بیمار شدم مجبور شدم مصرف کنم