من از بچگیم اختلال خواب شدید داشتم اون موقع دارو که نمیخوردم ولی یادمه تا صبح نمیخوابیدم
تو دوره مدرسه دوره دانشجویی چه شب هایی بود من یک ساعت خوابیده بودم اون زمان کلا تو خونه زود میخوابیدم گوشی و این چیزها هم نبود بود هم وسیله سرگرمی نبود
دیگه تا دو سال پیش که دچار افسردگی شدم بهم گفتن به خاطر اختلال خوابی بوده که از بچگی داشتی دکترم میگه قرص خواب خیلی کم عارضه تر این همه سال نخوابیدن
الان هم دوز داروم مدت هاست تغییر نکرده یعنی زیادی نکردم فقط اوایل به هیچی دارویی واکنش نمی دادم دکترم هم تعجب کرده بود می گفت در حالت عادی مثلا باید با این دارو بخوابی بعد من می گفتم اصلا خوابم نمیبره طب سنتی هم که نگین یک سال زیر نظر داروهای اونها بودم نمی دونم از نظر خودم بدتر هم شدم که اونها هم براشون عجیب بود
الان هم باید لورازپام رو با یک چهارم ترانکوپین بخورم اون چون چاق کننده است نمیخورم با اون بخورم در هر حالت بعد یک ربع انگار تیر خوردم با لورازپام خیلی هم خوب می خوایم ولی باید به موقع بخورم و بخوابم امشب مهمونی بودیم خیلی دیر خوردم از ساعت خوردنش گذشته بود
بزارمش کنار که مثل قبلا خوابم نمیبره از سر دل خوش که نرفتم بخورم به خاطر اینکه بیمار شدم مجبور شدم مصرف کنم