2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آذر ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 14229 بازدید | 666 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عوض کنم عایا؟؟؟؟؟ مامی سا منم وسوسه کرده خخخخخخخخ
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
آره بزار پسرت معلوم باشه یه عکس کامل از دوتاتون بگیرو و اونجاهاشو که میخایی با فتوشاپ مات کن
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
کدومش خوبه؟؟؟؟؟ از این سه تا و اینی که تو امضامه البته من عوض نمیکنم
من برم بهداد بیدار شد بای
سلام دوستان جدای از این رقابت و عکس بازیا میشه لطفا هرکس بیاد بگه چه کتابایی برای چه گروه سنی برای بچش تجربه کرده و جواب گرفته. @@@@@@@ من خودم: ** کارت های صدآفرین که تو عکس هم معلومه خیلی زود خریدم ولی از 18 ماهگی علاقه نشون داد. ** اون کتاب که عکس خرگوش روشه ، اونم دوست داره عکس یه حیوون تو هر برگی هست با یه قسمت از پوستش که قابله لمسه ( از این کتاب زخیم ها که بچه نمیتونه پاره کنه) اونم دوست داره ** کتابای پازل چندتا داره که فعلا دوست داره ورق بزنه و پازل هارو در بیاره - این کتاب ها خیلی خوبه از پازل یک تکه شروع میشه تا 4 تکه که من الان دارم هر برگی عکس یه حیوان یا یک میوه و ... به شکل پازل و قبال جداکردن
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
در مورد کارت صدآفرین چند روزی بود به دخترم میگفتم چاقو خطر داره ، مامانی دست نزنی وقتی برای اولین بار عکسه چاقو رو گرفتم که دخترم بگه که این چیه: نگفت چاقو گفت: خط (یعنی خطر) داره. دس نزنی من غش کرده بودم از خنده ،‌ مهرسا به جای کلمه چاقو داشت من و پند و اندرز میداد
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥