2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آذر ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 14229 بازدید | 666 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلییییییییییییییییییییییییی ناراحتم براش خدا منو بکشه دیگه غم پسرمو نبینم پماد فلامکسین دکتر داد واسه سوختگی ولی مرطوبه چرب نی دقیقا چیزی میشناسی براش بگیرم سارا؟
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
پری سیما اسمت شیده کرمی؟ ای خواهر پسر من کتاباشو میخوره کتاب بچگونه رو تو یه چشم به هم زدن پاره پوره کرد این عکسم البته من شکار لحظه ها کردم همسرم وقتی مطاله میکنه بهدادم میره هی انگشت میزاره تو کتاب اونومیگه " توتوله " اگه زیر عکسم نظر دادی مدیرت سایت باید تایید کنه نه من
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
سارا از این به بعد هروقت دلم براتون تنگ شه میرم سایت چینی زرین مامی سا کدومه؟ اون یکیا کی ان؟
http://www.zariniran.com/gallery/Pictures/%D8%A7%D9%87%D8%AF%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%B2-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87-%D8%B9%DA%A9%D8%B3--quot-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D9%85-quot-/8/1/view/ برو اینجا پری سیما
دست بهداد بازم خون اومدددددددددددددددد کل آشپزخونه خونی شد گریههههههههههههههههههه سارا بگو چه پمادی بزنم چرب شه؟اینی که دکتر داده مرطوبه نه چرب هی ترک میخوره خون میاد
2810