2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتو به خاطرش سرزنش نکن و اخساس گناه نکن چون بهت کمکی نمیکنه و همینطور به بچت

سعی کن برای خودت وقت بذاری کارایی که دوست داری انجام بدی تا صبرتم‌ در مقابل بچه بیشتر بشه و حالت بهتر

مواظب خودت باش و برای خودت ارزش قائل شو 

اگر حل نشد با یه روانشناس صحبت کن‌حتما کمکت میکنه شرایط حضوری رفتن هم نداری برنامه مشورپ میتونیدصوتی یا تصویری صحبت کنی 

چاره چیه؟ خیلی خسته م دختر من زیاد نق میزنه اصلا راضی نمیشه هرچی هم بهش بدم باز بهونه داره همیشه چ ...

پیج های روانشناس کودک رو دنبال کنید خیلی مطالب خوبی میذارن

با روانشناس کودک هم مستقیم صحبت کنید به شدت میتونن کمکتون بکنن تو این زمینه که نه خودتون اذیت بشید نه بچتون 

خودتو به خاطرش سرزنش نکن و اخساس گناه نکن چون بهت کمکی نمیکنه و همینطور به بچت سعی کن برای خودت وقت ...

دلم میخواد وقت بذارم اما این اجازه رو بهم‌نمیده،تاوقتی بیداره حق خوابیدن ندارم،۲۰روزه قراره خیاطی کنم وقت نمیکنم کل وقتمو گرفته دلم‌میخواد واسه خودم باشم یه زمانی نمیشه

دلم میخواد وقت بذارم اما این اجازه رو بهم‌نمیده،تاوقتی بیداره حق خوابیدن ندارم،۲۰روزه قراره خیاطی کن ...

عزیزم واقعا سخته ولی اگه نمیتونید برای خودتون وقت بذارید از دنیای کودکیش لذت ببرید همراهش بشید تو بازیاش واقعا قشنگه دنیاشون چند سال دیگه دلتون برای این روزا تنگ‌میشه سعی کنید تو لحظه حال باشید لذت ببرید 

تو روز که میخوابه امکانش نیست خیاطی کنید؟

چاره چیه؟ خیلی خسته م دختر من زیاد نق میزنه اصلا راضی نمیشه هرچی هم بهش بدم باز بهونه داره همیشه چ ...

صبوری عزیزم یادت بیار مامان های قدیم با دست لباس و ظرف میشستن خونه داری میکردن چقدر سخت کنارش مادرم بودن با تمام وجود، به بزرگ شدنش فکر کن این روزا میگذره یه روزهایی میاد که میره دنبال کار و درس و زندگیش دلت میگیره از تنهایی قدرشو بودن فعلا هم سعی کن مثلا یه ساعت ببری خانه بازی مهد کودکی چیزی یکم استراحت کنی

عزیزم واقعا سخته ولی اگه نمیتونید برای خودتون وقت بذارید از دنیای کودکیش لذت ببرید همراهش بشید تو با ...

تو روز اصلا نمیخوابه بخوام ده دقیقه چش رو هم بذارم کوفتم میشه من هیچ وقتی برای خودم ندارم

صبوری عزیزم یادت بیار مامان های قدیم با دست لباس و ظرف میشستن خونه داری میکردن چقدر سخت کنارش مادرم ...

باورت میشه از وسایل بازی تو پارک وخانه بازی ترس داره؟ الکی یه بلیطی میخریم میترسه بره بازی کنه

باورت میشه از وسایل بازی تو پارک وخانه بازی ترس داره؟ الکی یه بلیطی میخریم میترسه بره بازی کنه

آره باور میشه مال من که پسرم هست بلیط میخریدم کلی نق میزد تا نوبتش بشه میرفت تو گریه میکرد از ترس😐قلقش رو پیدا کن دیگه فکر کن بچه مردمه بهت دادن نگه داری اونطوری به خودت اجازه نمیدی دعواش کنی همش خودتو کنترل میکنی رابطتون بهتر میشه امتحان کن 

آره باور میشه مال من که پسرم هست بلیط میخریدم کلی نق میزد تا نوبتش بشه میرفت تو گریه میکرد از ترس😐ق ...

چه جالب گفتی فکر کنم بچه مردمه

خیلی نسبت بهش بی رحم شدم‌چون خیلی اذیتم میکنه از جونم سیرم‌