2777
2789
عنوان

خوشگللللل ترین

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه نچرالی که هیچ زیبایی نداره رو هم میگن واو بعد طرف عمل کرده باشه خوشگل هم باشه میگن نه تو سلیقه ا ...

تو ب معجزه خدا میگی زشت ؟ 

تو حق نداری همچین کاری نداری 

ببخشنا ولی شما خودتون مدلین ؟؟؟؟؟ 

همینم ک داری خدا قهرش بگیره جوری ازت میگیره ک نفهمی اژ کجا خوردی 🤪

استارتر مشکل حاد داری نظر سنجی گذاشتی خیلی اشتباه کردی تو کار خدا اشکال آوردی نباید نظر سنجی میکردی انگار منتظر بودی یکی بگه عمل خوبه تیر بارونش کنی آروم بگیری 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
آخه نچرالی که هیچ زیبایی نداره رو هم میگن واو بعد طرف عمل کرده باشه خوشگل هم باشه میگن نه تو سلیقه ا ...

اصلا با این حرفتون موافق نیستم دختری ک خال داشته و کک و مک هم داشته باشه ولی به صورتش بیاد بازم خیلی خیلی خوشگله/:

اصلا با این حرفتون موافق نیستم دختری ک خال داشته و کک و مک هم داشته باشه ولی به صورتش بیاد بازم خیلی ...

خاک و کک و مک از کی تا حالا جز کارایی هست که بهش میگن عمل زیبایی برداشتن خاک و کک مک جز عمل زیبایی نیست عزیزم گفتم عمل زیبایی نه پاکسازی پوست 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
باشه جناب علامه هیس به خودت من نظرم رو گفتم حق نداری توهین کنی 

همین شماهایی ک باعث شدین ی دختر معصوم احساس زشتی کنی و ده بار خودکشی کنه 

کارماشو با دختزت پس میدی جلوت رگ بزنه و تو فقط اشک بریزی حاجی ؟؟؟؟  

حوصله ی مشت ادم ظاهر پرست مرخرف ندارم نظر مسخرتم برا خ‌ودت نگه دار .

تو ب معجزه خدا میگی زشت ؟  تو حق نداری همچین کاری نداری  ببخشنا ولی شما خودتون مدلین ؟؟؟ ...

من هر چی هستم به خودم مربوطه این از این بیشتر از این تربیتت رو نشون نده لطفا هنوز آنقدر بالغ نشدی بشه باهات همکلام شد از خودم شرمنده ام که با شما کلا هم صحبت شدم ریپلای نزن در شان من نیست جوابت رو بدم