2777
2789

از کِی شروع کردید و رتبتون چند شد؟ میگن اونایی که دو ماه اخر شروع میکنن جلوتر از بقیه‌ان چون بقیه خسته میشن و نا‌امید میشن 

تجربه‌ای چیزی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه میگن مگه میشه تو دوماه جلوتر باشی مگر اینکه پایه قوی داشته باشی

تک و توک هستن ولی خب مهم اینه هستن. بله باران تو سایت انجمن کنکور تو دو ماه شروع کرد پزشکی آورد. و نوشته بود معدل دیپلمم ۱۲ شده بودم و دانش آموز درسخون و زرنگی نبودم. تو همین پیج کنکور گرام و مدیکال قشنگ با ذکر اسم و فامیلا نمونه داره که مثلاً طرف تو ۸۰ روز قبول شد تو ۷۰ روز قبول شد ۶۰ روز اخرو خوند قبول شد. فقط باید شبانه روزی درس خوند و زیاد هم خوند.

تک و توک هستن ولی خب مهم اینه هستن. بله باران تو سایت انجمن کنکور تو دو ماه شروع کرد پزشکی آورد. و ن ...

الان مهم اینه که همت باید داشت داشته باشی واقعا میرسه تموم کنه. البته حذفیاتم اعمال کنه. حداقل ترین حالت ممکن تو یه ماهم میرسه یه دور کامل درسارو تموم کنه. مثل شب امتحان مگه چجوری کل درسارو تو یه هفته میخونیم!! پس اراده میخواد. تست هم زیاد میزنی. بیشتر سختی می‌کشی. محمد باقری هم که ویسش بود اونم همین کنکور ۱۴۰۰ تو سه ماه خوند قبول شد میگفت حتی مثلاً واسه ریاضی هرچند حذفیات داشت ولی غیر حذفیاتاشو از ریاضی کل تستای ایکیو گاج رو زده بود ایکیو گاج هااا که خیلی زیاده، بقیه درساشم همینطور. همین باران نوشته بود دانشجویا با کنکوریا صادق نیستن یجوری تظاهر میکنن انگار ۶۰ سال درس خوندن. کسی که واقعا اراده داشته باشه زمان و مدت و سهمیه و مدرسه عادی رو میزنه کنار قبول میشه. چون نمونه تو همش بوده. ما هم نباید همه کنکوریارو به یه چوب بزنیم شاید یکی فقط فراموش کرده ولی میگه صفرم.

الان مهم اینه که همت باید داشت داشته باشی واقعا میرسه تموم کنه. البته حذفیاتم اعمال کنه. حداقل ترین ...

با احترام به نظر شما من قبول ندارم کسی که پایه ضعیفی داره توی دو ماه بتونه رشته تاپ بیاره

هدفت چیه و در چه سطحی هستی؟

هدفم قبول شدن دانشگاه دولتیه چون آزاد که هیچ پیام نورهم هزینه داره نمیتونم بدم _ نمیخوام هم سال دیگه بمونم 

وگرنه کلا به یه چیز دیگه علاقه داشتم اشتباه اومدم این رشته 

درکنارش علاقمو ادامه میدم :) فعلا هدفم گرفتن ی مدرک مسخره‌س که با اینکه میدونم وقت تلف کردنه و علم و مهارتی بهم اضافه نمیشه ولی برای آینده لازم میشه 

هدفم قبول شدن دانشگاه دولتیه چون آزاد که هیچ پیام نورهم هزینه داره نمیتونم بدم _ نمیخوام هم سا ...

۶۰ روز مونده تا کنکور از همین الان شروع کن به خوندن 

تمرکزت رو بزار روی دروس دوازدهم چون امتحاناتم نهاییه

در کنارش عمومی های ۳ پایه رو خیلی خوب بخون و تست کار کن

اگه مشاور نداری که بهت کمک کنه و سردرگمی که چکار بکنی بهم درخواست دوستی بده تا جایی که علمشو داشته باشم کمکت میکنم

درخواست دوستی قبول نمیکنم...!
با احترام به نظر شما من قبول ندارم کسی که پایه ضعیفی داره توی دو ماه بتونه رشته تاپ بیاره

خب شما میتونی قبول نداشته باشی. کسی که بخواد تو یه ماهم میخونه حداقلش بهتر از اینه که هیچی قبول نشه یا رتبش افتضاح بشه واسه پشت کنکوری موندن. و حرف منم نبود توضیح دادم نمونه بود منبعشم ذکر کردم✋