2777
2789
عنوان

آره اخر شبی مرض دارم اصن :))))

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 189 پست
هههه نازنین پس خداروشکر
[smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_57.gif[/smiley] دخــــمل نــــاز مــــن 25 آبــــان 92 اومــــده بغــــل مــامــانش [smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_57.gif[/smiley] [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کیک نمیخاستین؟ تعارف نکنین هستا
[smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_57.gif[/smiley] دخــــمل نــــاز مــــن 25 آبــــان 92 اومــــده بغــــل مــامــانش [smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_57.gif[/smiley] [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
2803
شب همگی بخیر
شب بخیر مامی جان دستت درد نکنه روحمون شاد شد شبت بخیر
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
فحش آزاده؟؟
تاپیک برای مادران و پدران فرهیخته ای که تربیت و سلامت روانی کودکانشون از هرچیزی براشون مهم تره. http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1034897&PageNumber=1. تاپیکی متعلق به هم جنسهای خودم تا بهتر بشناسیم خودمون رو،،،متنها و مقالاتی زیبا ،،،شاید قدمی باشد بس کوچک برای حمایت از زنان سرزمینم که بی مهریهای زیادی در حقشون شده و میشه ،،، ورود برای عموم آزاد است از هر جنس و قومیت و ملیت و مذهبی http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1053927&PageNumber=1
2804
2805
2801