2777
2789
عنوان

مرد سالاران زن ذلیل!

1179 بازدید | 7 پست
آپلود سنتر عکس رایگان
شخصی نقل می کند:
مرحوم مقدس اردبیلی زنی داشتند که ایشان را دائما میکوبید و به ایشان ناسزا میگفت! آن شخص روزی نزد شیخ رفت و به ایشان گفت: این زن شایسته شما نیست شما با این بزرگی حیف است چنین همسری داشته باشید. طلاقش دهید و راحت شوید.

مقدس اردبیلی فرمود: این زن برای من نعمت است؛ چرا که وقتی بیرون از خانه همه من را بزرگ میشمارند احساس بزرگی میکنم؛ و وقتی به خانه می آیم این زن مرا ذلیل میکند و به من میفهماند که هیچ نیستم و بزرگ فقط خداست و مرا از خطر نفس دور میکند.

ولی نمیدونم چرا بعضیها مسلمونها را به مرد سالاری متهم می کنند و احکام دین را به احکام مرد سالارانه! این در حالی است که بزرگان ما به همسرانشان احترام خاصی می گذاشتند.

پ. ن: مرحوم مقدس اردبیلی مرد بزرگی بود که نقل شده است، گاه مشکلات فقهی خود را از امام عصر (علیه السلام) می پرسیده است!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مقدس اردبیلی مقام بسیار بالایی داشته.با امام زمان ملاقات های زیادی داشته. مقدس اردبیلی رو با یه اخوند معمولی اشتباه نگیرید.
بزرگش نخوانند اهل خرد / انکه نام بزرگان به زشتی برد
همه اونایی که از دین درک درستی داشتند به زن احترام می زاشتند. همونجوری که خود پیامبر هم گفتند بهترین شما کسانی هستند که برای زنان خود بهترین باشند (نه واسه همسایه و همکار و فامیل و دوست! اگه مردی اول برای زن خودت بهترین باش! این می شه ترجمش!)
تموم شهر خوابیدن، من از فکر تو بیدارم...
بله هر مردی که واقعا انسان و مرد باشه به همسر و دخترانش احترام میزاره

مرحوم مقدس اردبیلی که از بزرگان دین بودند

*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
بعضیها ذاتشون خرابه وقرار نیست با چند سال درس خوندن تو حوزه درست بشن و واقعا شایسته یدک کشیدن لقب آخوند یا روحانی بشن.روحانی های واقعی زناشون اصلا پیر نمیشن از بس که تو فکرشونن و بهشون احترام میذازن و احکام اسلام در مورد زن رو درست عمل می کنن