2777
2789
عنوان

آرامگاه مجازی نینی سایت ( ...هرشب جمعه همینجا...)

| مشاهده متن کامل بحث + 40880 بازدید | 308 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا همه یب رفتگانتونو بیامرزه

فرزانه جون چه دردی کشیدی.....الان وبلاگتو میخوندم وای که چقدر گریه کردم....اصلا نمیتونم خودمو جای تو بذارم

خدایا چقدر مرگ فرزند سخته ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا منو اینجور به امتحان نکشی هااااااااااا من مثل اینا صبور نیستم

فرزانهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
*پسرکم کاش میدانستم چیست آنچه از چشم تو تا عمق وجودم جاریست*
فرناز جون ممنون از همدردیت..آره عزیزم این غم غم بزرگیه.اما وقتی یادم میاد که خدای بزرگتری دارم که همه جا کنارمه و هوامو دارم..و میدونم که مهرادمو از من هم بیشتر دوست داره و مراقبشه احساس آرامشی لطیف میاد سراغم .این اتفاقات همش حکمته و ما از اون بیخبر
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من
وین حل معما نه تو خوای و نه من
هست اندر پس پرده گفتگوی من و تو
گر پرده برافتد نه تو مانی و نه من
مثل آنکه شاهرگ احساسم را زده باشی ..بند نمی آید دوست داشتنت
بابایی امروز رفتم برات یه گلدون خریدم، بیارم بالای سرت ، توش یاس باغچه ی خونه ی خودتو میکارم، قول میدم همونایی که همیشه میرفتی زیرشون روی نیمکتای سبز حیاط مینشستی، از همونا قول میدم برات بکارم...

بابا یه چیزی بگم؟!!!!!!! تو رو خدا ناراحت نشیااااا.... بعضی وقتا میگم ....... خجالت میکشم بگم......
ولی میگم....... همیشه وقتی بودی اونقدر جذبه داشتی (ولی میدونم که خیلییییییییییی مهربون بودی ، این چیزیه که نه انکار پذیره و نه پنهان کردنی)، ولی خوب نمیتونستم اونطور که میخوام باهات ارتباط ظاهری برقرار کنم.....
ولی حالا....... هروقت هروقت که دلم برات تنگ میشه حتی وسط هفته (آخه اون موقع ها که بودی فقط 5 شنبه ها میومدم خونتون)، میام پیشت ، عکستو میبوسم ، سنگتو میشورم ، دست میکشم رو مزارت ، تو هم اصلا اصلا بهت بر نمیخوره، انقده باهات حرف میزنم که نگو، ایکاش اون موقع ها اینکارا رو میکردم...البته میدونم که خیییییییییییلی ازم راضی بودی و هستی ، میدونم باباجونم........چرا نمیای به خوابم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گریهههههههههههههههههه
سلام
الان عکس پدر بزرگم که چند ماه پیش فوت کرده رو تو فیس بوک شهور خالم دیدم کلی دلم گرفت اشکام جاری شد آخه من چند سالی می شد که ندیده بودمش
نتونستم برم ایران و فوت کرد

شب قبلش خوای دیدم سوار تاکسی هستم دارم به سمت خونه پدر بزرگم می رم اما هی می رفتم و نمی رسیدم

اومدم تو سایت تاپیک شما رو دیدم دلم خواست چند کلمه بنو یسم شاید از درد دلم کم بشه

بابا بزرگم مثل ماه بود همیشه خندون همیشه مهربون حتی یک بار همه به من بی احترامی نکرد همیشه. آروم بود با یه لبخند خسته محو نشدنی

دوستای گلم برای بابابزرگم دعا کنید

برای مامانم هم همینطور خواهش می کنم خیلی وابسته بود

خدا همه عزیزانتون رو حفظ کنه براتون
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد:
او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد.

او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد.
او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد

در اندرون همه ما خزانه‌ای بیکران از عشق و شادمانی و نعمت هست که می‌تواند آنچه را که در آرزوی آنیم، برایمان فراهم کند
سلام
امشب شب جمعه دیگریست و از هر بار دلتنگ تر
هرچه میرود کم نمی شود از این دلتنگی
با همه این دلتنگی ها هم آغوش هستیم و از خدا می خواهم که عزیزان از دست رفته مان را بی آمرزد و داغ عزیزانی که در کنارمون هستند را نبینیم
الهــــی و ربـــی من لی غیرک ...
خدایا! تو پناهِ منی وقتی راهها با همه وسعتشان تنگ می شوند...
تو این هفته خدا تنها برادرم را از خطر حفظ کرده و ازش ممنونم
خدایا شــــــــــــــــــــــــــــکرت
خدایا ممنون
خدایا هرچی بگم کم گفتم دوست دارم و میدونم دوستمون داری و هر چه هست صلاح و خیر است عیب از دل کوچیک من هست مرا ببخش اگر دلتنگ و بی تاب عزیزانم میشوم و میدانم شما جز خیر نمی تابی
دوستت دارم بووووووووووس
خــــــــــــــــــــــــــــــــــدایا

امشب شب آرزوهاست

می خواهم هرچه خیر است و خوبی و سلامتی و آرامش و دل خوش در کل خیر و منفعت دنیوی و اخروی برای :

همـــــــــــــــــــــه نی نی سایتی ها و دوستان و غریبه هایی که می شناسم و نمیشناسم و همه اقوام و نزدیکانم

آمیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن