2777
2789
عنوان

تاپیک جامع عروسک بافتنی حنان

192 بازدید | 6 پست

سلام🙏☺️🌹

این تاپیک در رابطه با تاپیک قفل شده زده شده.

و مربوط به خرید عروسک دستبافت حنانه.

تمام عروسک های بافت خودم داخل تاپیک قفل شده هست.

به این لینک.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8187206/تاپیک-جامع-عروسک-بافتنی-حنان

آدرس پیجم که doll_hanan هستش.

این تاپیک برای سوال در مورد خرید عروسک دستبافت حنانه.🌹☺️

سلام من یک بافنده عروسک هستم.سابقه کاریم از سال ۹۷ هست.سفارش میگیرم و عروسک هامو میفروشم.از اینکار لذت میبرم و خوشحالم می‌کنه.اگر دوست دارین عروسک من با اسم (حنان) داشته باشیم.ادرس پیج اینستاگرامم و تلگرامم این هست.(dolls_hanan)

یادمه دو سال پیش مسابقه برگزار کردید و از عروسکاتون هدیه دادید،😍😍 درسته؟؟؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
یادمه دو سال پیش مسابقه برگزار کردید و از عروسکاتون هدیه دادید،😍😍 درسته؟؟؟

بله🤗

سلام من یک بافنده عروسک هستم.سابقه کاریم از سال ۹۷ هست.سفارش میگیرم و عروسک هامو میفروشم.از اینکار لذت میبرم و خوشحالم می‌کنه.اگر دوست دارین عروسک من با اسم (حنان) داشته باشیم.ادرس پیج اینستاگرامم و تلگرامم این هست.(dolls_hanan)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله🤗

خیلی خوووشگلن عروسکاتون😍واقعا هنرمندید

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
خیلی خوووشگلن عروسکاتون😍واقعا هنرمندید

ممنون از لطفتون🍀🌹شماهم خیلی مهربون هستین🤗♥️

ممنون از لطفتون🍀🌹شماهم خیلی مهربون هستین🤗♥️

خواهش میکنم

لطف دارید🌱💚🌈 

کارتون پر رونق🌷🌷🌷

خواهش میکنم لطف دارید🌱💚🌈  کارتون پر رونق🌷🌷🌷

♥️♥️ممنونممم😍