2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا 

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶
بیشتر ببینید

نهههه خیلیییی محله خوبیه کی میگه خاک سفید چه ربطی به خاک سفید داره شمام هرچی میشنوید میگید بدون اطلاع فشم هم دو قدمی ماست اگر اینجوریه اونم خاک سفیده 

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
نهههه خیلیییی محله خوبیه کی میگه خاک سفید چه ربطی به خاک سفید داره شمام هرچی میشنوید میگید بدون اطلا ...

بله دقیقا 

منم خیلی شنیدم اینو میگن ولی حکیمیه اصلا با خاک سفید فرق داره فاصله دارن با همدیگه 

اگه یه جا بودن گه اسم حکیمیه میشد خاک سفید نه حکیمیه 

عزیزم شرق از نظر ابو هوایی خیلییی معرکه تره محلهاشم خداوکیلی خوبن بعد از طرفی به شمال و لواسون انقدر نزدیکی که هروز میتونی بری عشقو حال 

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
بله دقیقا  منم خیلی شنیدم اینو میگن ولی حکیمیه اصلا با خاک سفید فرق داره فاصله دارن با همدیگه& ...

عزیز دلم خاک سفید قدیما یه چی بوده اتفاقی افتاده اسمش بد در رفته الان همون خاک سفیدم والا وضعو اوضاع محلش عالی شده نزدیکای رهبره دیگه انقدرررر لباسای شیک میفروشن که من تاحالا انقدر تنوع تو پاساژا ندیدم بعدشم حکیمیه استخر اینا مخصوصااا حکیمیه اصلا فازش فرق داره انقدررر خونهای شیک مغازهای شیک ادمای بافرهنگ بعد ابو هوای شرق واقعاااا خیلی بهتره من اگر پولدارم بودم همین شرق خونه میگرفتم

عزیز دلم خاک سفید قدیما یه چی بوده اتفاقی افتاده اسمش بد در رفته الان همون خاک سفیدم والا وضعو اوضاع ...

بافتش شهری نیست چون از قدیم بدون سند زمین‌ها رو تصرف و ساخت و ساز کردن، محله ناامنیه یه خیابان داره که اصلیه به نام امین به خاطر ارزونی مردم خونه می‌خرن ولی نقشه شهری نداره چون ساخت و ساز توش با مجوز شهرداری نبوده

بیست سال پیش خیلی از نقاط فاسدش رو تخریب کردند

بافتش شهری نیست چون از قدیم بدون سند زمین‌ها رو تصرف و ساخت و ساز کردن، محله ناامنیه یه خیابان داره ...

فکر کنم شما اهل خود خاک سفید باشید انقدر دقیق اطلاع دارید والا ما تو خیابون استخر میشینیم محلهای اطرافمونم همه رو رفتیم والا ما نا امنی ندیدیم حکیمیه هم فوق العاده جای شیک و قشنگیه هرکی بره متوجه این میشه حتی نیاز به بحث نداره اکثرا هم خونهامون سند داره اگرم کسی بوده نداشته رفته گرفته بافتشم والا به بافت ده یا شهرستان نمیخوره والا اکثر خونها ویلایی و اپارتماناشم قشنگن حالا شما تو محلتون چطوریه که انقدر تجربه تلخ دارید راجعبش من نمیدونم در هر صورت اینکه حکیمیه استخر سمت خیابونای بالا نا امنه و نمیدونم بی سنده و شهر نیست ده و خلاف کارنو اینا واقعا بنظرم شما دارید توهین میکنید خاک سفیدم اگر زمانی مشکل داشت الان فکر نمیکنم باز همونجور مشکل داشته باشه البته من هنوز دقیق نمیدونم کجارو خاک سفید میگن از دید من که از بچگیم تو خیابون استخر دنیا اومدمو بزرگ شدم و اطراف همجارو گشتم یکبارم حس نا امنی حس ده بودن خلافکار بودن یا پایین بودن نسبت به جاهای دیگه رو نداشتم اتفاقا خیلیم عاشق ابو هواش هستم و نزدیک بودنش به لواسان هم خودش یه پوئن خیلی خیلی بالاست چون اگر بری متوجه میشی ویلاهایی میبینی که تو اروپاهم دیده نشده موفق باشید🤗

فکر کنم شما اهل خود خاک سفید باشید انقدر دقیق اطلاع دارید والا ما تو خیابون استخر میشینیم محلهای اطر ...

خوب می بری و می دوزی

ساکن تهران نیستم،یک روز هم خا‌ک سفید نبودم، نیازی نبود شاهنامه بنویسی، یه سرچ ساده بکن