2777
2789
عنوان

کدومش قشنگتره

1828 بازدید | 37 پست

ملحفه تشک و بالشت هست 

تختش طوسی سفید هست کدوم بهتره بنظرتون 

عکس پست بعد

تعداد رای : 58
نظرسنجی
سبز آبی
20
34%
طوسی
38
65%
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طوسي، ني ني دخترت پسره يا دختر؟؟

نی نی پسره

عزیزممم😍😍نی نی پسره؟؟؟ جون لباسا و کالاسکه و اینارم ک تو تاپبک قبلی بود پسرونه بود انکار

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
عزیزممم😍😍نی نی پسره؟؟؟ جون لباسا و کالاسکه و اینارم ک تو تاپبک قبلی بود پسرونه بود انکار

اون موقع نمیدونستیم پسره ولی دخترم گفت چه پسر چه دختر سورمه ای میگیرم دیگه همون رنگ گرفتیم😊

انشالله قدمش پر از خير و بركت باشه 🙏

ممنون عزیزم

بسه رنگ طوسی😢

بچه اس براش ی رنگ روح دار بگیر

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

به نظرم سبز آبی رنگ شادتری هس براش

اون یکم بی رنگ روعه

البته این نظر منه

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 
بسه رنگ طوسی😢 بچه اس براش ی رنگ روح دار بگیر

انگار اکثر گفتید طوسی 😁

دخترمم گفت طوسی ولی شوهرش گفت ابی رو بخر چون سرویس چوبشم سفید طوسیه خیلی بی روح میشه منم ابی رو خریدم🙃🙃🙃

سارا جان سلام خوبی؟پنجمین بچه ت رو بارداری ؟

سلام به روی ماهت 

نه عزیزم ما دیگه درش رو گِل گرفتیم😅😅😅

نوه ام تو راهه دارم سیسمونی کمر شکن میخرم🤣🤣🤣

انگار اکثر گفتید طوسی 😁 دخترمم گفت طوسی ولی شوهرش گفت ابی رو بخر چون سرویس چوبشم سفید طوسیه خیلی ب ...

واقعا 37 سالتونه؟؟؟ 

دخترتون چند سالشه

واقعا با 37 سال سن مادربزرگ شدید🥺🥰

طوسی برای وسایل بزرگ خوبه قشنگه ولی اگه همه چیز طوسی باشه خیلی بی روح میشه برای بچه مناسب نیس رنگای شاد بهتره

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
2810