2777
2789
عنوان

تلخ ترین روز عمرم عروسیم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 68 پست
من سر عروسی م هررررچی مادرشوهر و خواهر شوهر عوضی م گفتن انجام دادم. و هرچی شوهرم گفت. نه آرایش مو د ...

اگر شرایطش رو داری سالگرد ازدواجت  برو یه لباس سفید بگیر برو ارایشگاهی که دوست داری بعدم اتلیه حالت خیلی خیلی خوب میشه

عزیزم شما مگه با شناخت کامل از همسرت با ایشون ازدواج نکردی؟ با رسم و رسومشون آشنا نبودی؟ الآنم که دی ...

داشتم،ولی شوهرم میگف سه روز خرج اضافه هست دو روز عروسی بگیریم،آخه مگه میشه بهش فکر نکنم،لاشی کثافط اونشب هر چی از دهنش اومد بیرون بهم گف

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مگه الکیه شب عروسی برگردی میدونی چ حرفهایی ک پشتت نمیزنن میگن دختر نبود پس فرستاده شد این جماع ...

یه عمر یه ادمه عن اخلاقو تحمل کنه بهتره! 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
آخه من نمیتونم اینجوری باشم ،منفجر میشم

اسی من سال اول بعد عروسیمون هر شب یاد شب عروسیم میفتادم گریه میکردم دیگ خودم و شوهرمو ذله کردم یه شب شوهرم گفت چندتاشو واست جبران میکنم و جبران کرد دیگ الان واسم کمرنگ شده تو هم یه شب رویایی ب یاد شب عروسیت بساز لباس زیبا بگو شوهرت بغلت کنه هرچی ک دوست داشتی شب عروسی انجام بدی رو انجام بده شاید بهتر شدی

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
2805
یه عمر یه ادمه عن اخلاقو تحمل کنه بهتره! 

ولی من خوشحالم ک اون شب از اعصبانیت تصمیم نگرفتم الان دیگه خیلی واسم کمرنگ شده بیشتر شادی های اون شب یادمه ادم تو عصبانیت یهو یه تصمیم اشتباه میگیره

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
آخه من نمیتونم اینجوری باشم ،منفجر میشم

خب منم خییییییلی حس بدی داشتم ولی عوضش شوهرم خوشحال و راضی بود. و همچنین مادر خواهرش خوشحال بودن و باعث میشدن شوهرم بیشتر خوشحال باشه....

ببین من انتخاب کردم این حالت رو. چون دیدم اونطوری که شوهرم بخواد بد بشه اونشب، برام عذابش بیشتره....

در هرحال گذشت....

اسی من سال اول بعد عروسیمون هر شب یاد شب عروسیم میفتادم گریه میکردم دیگ خودم و شوهرمو ذله کردم یه شب ...

لعنت بهش،ک ب خاطر مادرش و خواهرش یه خاطره ی بد گذاشت تو ذهنم،حالا اگ خودش شرایط منو داشت اصلا زیر بار نمی‌رفت و ی چیزی هم طلبکار بود

اگر شرایطش رو داری سالگرد ازدواجت  برو یه لباس سفید بگیر برو ارایشگاهی که دوست داری بعدم اتلیه ...

نه من الان خوشحال و راضی هستم. خاطرات خوبش تو ذهنم مونده. دلیلشم اینه که اون شب شوهرم بی نهایت خوب بود. دیگه منم دعا و قرآن خوندم تو ماشین عروس که حال خودمم خوب باشه. من خودم انتخاب کردم این حالت رو . چون دیدم خودم هررررچه قدرم ناراحت باشم، میتونم حال خودمو خوب کنم. ولی شوهرم اخلاقش گند بشه، نمیشه درستش کرد

2810