2777
2789
عنوان

ژلیش ناخن برای دختر 12 ساله

4994 بازدید | 31 پست

خوبه؟؟

خودم کارم ناخنه سالن کار میکنم

میخوام براش انجام بده 

لطفا اگه میخواید بگید من همسن این بودم فلان و اینا از تاپیک برید بیرون 

ب ناخناش اسیب نمیرسه ؟!

الان نیاید بگید ژلیش فلان مث لاک دائمه 

اگ دوسم داری ک هیچچچ اگ نداری غلط میکنی !! خودت باش بقیه زیاده مگ خودت چشه؟! از تو فقط یدونه تو دنیا هست :)) پس قدر خودت و بدون و خودت و کوچیک نکن تو زندگی مث شیشه باش ! هرکس شکستت ببرش •-• فقط ی عشق دارم اونم @نی_نی_یار_تقلبی هستن🥹🫶🏻 
بیشتر ببینید

نه

🐣ی افسانه هست که میـگه:شاید عشق همون حسیـه که قـ♥لبهاتونو با هم عوض میکنید، بیقرار میشین برای همینه که بدون هم حس بدی دارین چون بدن میخواد قـ❤لب اصلیش کنارش باشه...به نظرم این قشنگترین تعریفِ عشقه🐣دوسـℒℴνℯـت دارمـــــ🐣دوریم از هم ولی من چطوری میفهمم تو دلت چی میگذره انگار ی طناب از قـ❤لبت به قـ❤لبم وصله...دوسش دارم میدونی چرا؟ چون وقتی ناراحتش میکنم،خودم بیشتر ناراحت میشم،وقتی ازش دور میشم خودم بیشتر احساس تنهایی میکنم.وقتی دلتنگشم دنیای خودم تاریکتر میشه نمیدونم چجوری امد وسط زندگیم،اما شد،تموم وجودِ من❤🐣 دوست داشتن اینکه وقتی میدونه رو چیزی حساسی یا از کاری بدت میاد حواسش هست که ناراحتت نکنه...🐣goftino.com/c/EcZL9x                                                                                                                                  
بیشتر ببینید

الان پس هیچی نگیم

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از این سن درگیر این چیزا شدن خوب نیست

ازش ی دختر بی اعتماد به نفس و وسواسی میسازی

هانیه هستم . ای کوووهِ نمکانی که تو تاپیک های خودم اِسکی میرید میفرمائید ؛ [ اوکی تو خوبی ]*😒*                                   باید عرض کنم : پَ نَ پَ فکر کردی تو خوبی لابد⁉️🤣😏😌✌

من خوشم نمیاد. الان دقیقا از ما چی پرسیدی؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بیشتر ببینید

خب شما که میگی چیزی نگیم 

پس چی بگیم😂

خدایگان غلط املایی هستم.سیاست خیلی کثیفه،اینو وقتی عضو شورای دانش اموزی مدرسه بودم فهمیدم  🥺😂نی نی سایت کجاست؟جاییست که کاربرانش حجاب اجباری را مفید و واکسن اجباری را مضر میدانند،در این سایت هرچند سرکاربران در زندگی خودشان است اما در خصوص تعداد فرزندان و سن ازدواج سایرین نظر میدهند من همونیم که نه مذهبیا قبولم دارن نه غیر مذهبیا،نه چپیا باهام راه میان نه راستیا منو بیشتر دوست داشته باشید✌️🥲😂#درحال_مبارزه_باوسواس #درحال_مبارزه_بافشارخون✌️کمی عکاس،مقداری اهل مطالعه و به مقدار لازم ادویه😐😂❤️عه آلوئه عههه آلبالوئهههه  
بیشتر ببینید

من  شنیدم برا سنای کم فقط لاک میزنن سوهان و اینا نمیکشن میگف برا صدف ناخن خوب نیست 

دیگه نمیدونم

اینم نقل قول از دوستم بود که ناخن کاره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

اگ از ایناییه ک موهاشون رنگح پیج اینستا و تیک تاکم دارن کاشتم جرم نیست 😐😂

مردان قوی نمیترسند از برابری ـــــــــ محمد رضا برخوردار 😉😁 استخوان‌های پرتقال گلویم را زخم کرده‌اندانگار همچیز عجیب شده و من باور نمیکنم!        ت خیلی قوی هستی چون...خیلی وقتا اشکاتو خودت پاک کردی وقتی کسی حتی حواسش نبوددر تنهایی با حال بدت مبارزه میکردی وقتی همه بهت برچسب بی معرفت زده بودن ولی تو ازشون دور شده بودی فقط چون نمیخواستی حال کسی رو بد کنیوقتی قلبت شکست، شکسته هاشو خودت جمع کردی با اینکه دستت زخمی شد ولی نخواستی کسی دیگه رو درگیر کنیخیلی وقت ها پر ترس بودی ولی قدم برداشتی به سمت هدف و دست نکشیدی ازشروز های سخت و مشکلات زیاد رو پشت سر گذاشتی، و از پس اونها هرطوری بود بر اومدیخیلی حرف ها شنیدی که دلت رو شکست ولی از مسیر دلسرد نشدیبهت گفتن تنبل در حالی که نمیدونستن داری با طوفان افسردگی مقابله میکنی که نمیزاره کاری بکنیافراد سمی زندگیت رو حذف کردی حتی با اینکه خیلی دوسشون داشتیت خیلی قوی و ارزشمندی و لایق عشق و محبتی لطفا خودت رو دست کم نگیر🙂🖤https://harfeto.timefriend.net/16360977726590  چالش حرف ناشناس من 😍😨😂
بیشتر ببینید
من خوشم نمیاد. الان دقیقا از ما چی پرسیدی؟ 

من گفتم ب ناخنش اسیب میزنه یا ن 

همین😐

اگ دوسم داری ک هیچچچ اگ نداری غلط میکنی !! خودت باش بقیه زیاده مگ خودت چشه؟! از تو فقط یدونه تو دنیا هست :)) پس قدر خودت و بدون و خودت و کوچیک نکن تو زندگی مث شیشه باش ! هرکس شکستت ببرش •-• فقط ی عشق دارم اونم @نی_نی_یار_تقلبی هستن🥹🫶🏻 
بیشتر ببینید

ببین گفتی هیچی نگیم که

ولی یه چیزی میگم...

نزار از این ین درکیر این جور چیزا بشه.

هم ناخنش خراب میشه به مرور

هم از لحاظ روحی آسیل زیادی داره براش

کراش زدن رو پروف این کاربر پیگرد قانون دارد... اینجانب بچه مثبت😎😂 عکس پروفمم کوک😍❤️😁اسمم ریحون  بعضی دوستام بهم سوجین هم میگن به دلیل شباهت اسمم به سوکجین به اینجانب لقب خواهر نداشته جین رو دادن😔😂😎 برام صلوات میفرستید؟ مشکلات زندگی مثل دستمال کاغذیه یکی رو برداری اون یکی میزنه بیرون... فکر کنم مشکلات روم کراش زدن.... مثل ماه از میشوم و یاد میگیرم حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم.... خب خب بسه یه کم از خودم بگم 😁 «مثلا تا الان داشتم از خواجه حافظ شیرازی حرف میزدم😂» دختری پر امیدم..... مشکل دارم مثل همه... مثل همه ناراحت میشم  ... کسی حمایتم نمیکنه......خلاصه زندگی باهام یاری نمیکنه... ولی امیدوارم....  امید مثل کلید خوشبختیه بالاخره که به در بسته میرسیم..... در کوچه پس کوچه های زندگی نوای امیدیست که مرا میخواند.... اعع مثل اینکه نوای امید منو میخونه برم ببینم چی کار داره 😂😂😁   ✓✓ﻣﻦ ﻧﮕﻮﯾﻢ ﮐﻪ ﻣﺮﺍ ﺍﺯﻗﻔﺲ ﺍﺯﺍﺩ ﮐﻨﯿﺪ..... ﻓﻘﻂ ﻗﻔﺲ ﺭﺍ ﻣﺠﻬﺰ ﺑﻪ ﻭﺍﯼ ﻓﺎﯼ ﮐﻨﯿﺪ !! 😂✓✓

بیشتر ببینید