2777
2789
عنوان

یه ماهه زایمان کردم ولی خیلی سختمه

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 44 پست
به احساس تو نیست به وزن گیری بچه س  اصلا حس نکن شیرت کمه

وزنش خوب هست اصلا فکر نمی‌کردم خوب جلو بره پس میگی احساس من الکی هس؟ آخه با شیر دوش یکم دوشیدم غلیظ اومد ولی خیلییی کم

بعد دو ماه چیا فرق می‌کنه.   درضمن قرص تقویتی چیه چیکار میکنه

بعد دو ماه یواش یواش شب ها میخوابه توام روتین زندگی ت رو پیدا میکنی

الان ضعیف شدی 

قرص تقویتی قوی ترت میکنه صبر و حوصله ت بیشتر میشه

اینجوری الکی بزنی زیر گریه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا عرق رازیانه شوید قطره سیر افزا میخورم ولی همش فکر میکنم کمه. مامانم هم آخه خونه خودش میمونه. کا ...

ببین شیر افزا پودرشو بگیر شبیه قوطی شیر خوشکه خیلی خوبه سعی کن خودت کاراتو کنی از همسرتم کمک بگیر شبا که میاد من بیشتر وقتا تنها بودم قوی باش میگذره وقتایی که نی نی خوابه حتما بخواب 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

مکمل هاتو حتما بخور 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
وزنش خوب هست اصلا فکر نمی‌کردم خوب جلو بره پس میگی احساس من الکی هس؟ آخه با شیر دوش یکم دوشیدم غلیظ ...

اره 

من بارداری دوممه انقدر سر اولی کله خر بودم بیخود خودمو اذیت کردم

الان میگم قرص تقویتی میخورم.اون موقع میگفتم چاق م میکنه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
آخه میبینی. خونه نامرتبه هی فامیل مباد یا غذا میپزم

فامیلی که خونه ادم بچه دار سرزده بیاد باید انداختش دور

ببین کار خونه و اشپزی همیشه هست. این چندماه اول تا قلق کار بیاد دستت باید یکم از بعضی چیزا چشم پوشی کنی

خونه رو ظاهری مرتب کن. حالا یکم نامرتبم باشه هیچ مشکلی نیست

ادم کمبود خواب داشته باشه هیچ کاری رو نمیتونه خوب انجام بده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
من وزنم زیاده هاا خیلی چاق میکنه؟

موقع خواب بخور

آمپول نوروبیون بزن

ماما می‌نویسه؟؟

برو داروخانه بگیر

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....