2777
2789
عنوان

مادر شوهرم مچمو گرفت بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2747 بازدید | 75 پست
خب باید به روانشناس مراجعه کنن ، در مورد زن داداش شما هم اینطور که من متوجه شدم خودشون ناراحتن و از ...

نه چندین بار من با خواهرام بچه رو گرفتیم زن داداشم ناراحت نشده هیچوقت 

روانپزشک رفت و دارو گرفت یه کم بهتر شده ولی کامل خوب نشده هنوز متاسفانه

عزیزم انشالله مشکلت حل بشه برات دعا میکنم ولی همه مثل هم نیستن بچه برادر من فوق العاده آروم بود حد ...

ممنون گلم.

چی بگم.من از نظر خودم گفتم.

انشالله حال زنداداش شماهم خوب بشه 😊

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این همه مادر و پدر که بچه هاشون رو کتک میزنن ،تحقیر میکنن،تجاوز میکنن ، میفرستن گدایی و... دلسوز هست ...

عزیزم اینایی ک گفتی از حیوان هم کمتر هستن.

بحث الان، فقط یه یه کتک زدنه کوچیکه.

من تشویق نمیکنم این خانمو ب کتک ،ولی یه وقت هایی باید حق داد، داره بایه مادر شوهری ک اهل دخالته زندگی میکنه،قطعا هم شوهرش سمتش نیست، بچه هم مدام درحال شلوغ کردن و اذیت کردنه،خب ،آیا، واسه این خانم اعصاب می مونه؟

اونایی ک میبینی ک مادرها مثل فرشته با بچه هاشون هستن،شک نکن ک داخل اون خونه آرامشی هست،ک مادر آرامش داره،

اینوخانم قطعا بعدش عذاب وجدان میگیره و از دل بچش در میاره.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
نه چندین بار من با خواهرام بچه رو گرفتیم زن داداشم ناراحت نشده هیچوقت  روانپزشک رفت و دارو گرف ...

انشالله که زودتر خدا سلامتی بده 

کتابای تربیتی هم در کنارش بخونن هم مفید هست برای تربیت فرزندشون و هم حالت کتاب درمانی هست

چرا زدی بچت رو 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
عزیزم اینایی ک گفتی از حیوان هم کمتر هستن. بحث الان، فقط یه یه کتک زدنه کوچیکه. من تشویق نمیکنم ای ...

خدا حرف دلتو بشنوه که حرف دلمو گفتی 

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟
عزیزم اینایی ک گفتی از حیوان هم کمتر هستن. بحث الان، فقط یه یه کتک زدنه کوچیکه. من تشویق نمیکنم ای ...

من از بقیه تاپیک های ایشون خبر ندارم امیدوارم مشکلاتشون زود تر رفع بشه ولی وقتی بچه کتک خورد دیگه از دلش درآوردن معنایی نداره

شاید منم اگه جای مادر شوهر ایشون بودم واکنش نشون میدادم (البته نه اینقدر تند و با بی احترامی)

همه ی بچه ها شیطنت میکنن من خودم کارم با بچه هاست ،بهتر هست به جای کتک زدن بچه راه های دیگه ای انتخاب بشه

خدا حرف دلتو بشنوه که حرف دلمو گفتی 

عزیزم خدا ب دلتون آرامش بده‌.

اینو بدون ک هیچ کسی،هیچ کسی، هیچ‌کسی جز خود آدم دلش برات نمیسوزه، پس بهتره ک خودت پشت خودت باشی و ب خودت آرامش بدی.همیشه خودتو شاد نگه دار،

مثلا جاهای تفریحی برو،جاهایی ک حالتو خوب میکنه،

کلاس رقص برو،آهنگ شاد گوش بده، فیلم های کمدی و شاد بزار ببین.نمیخواد جلوی مادرشوهرت بزاری ک مسخره کنه.

توی گوشی دانلود کن ببین.و زیاد ذکر بگو و با خدا حرف بزن.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
عزیزم خدا ب دلتون آرامش بده‌. اینو بدون ک هیچ کسی،هیچ کسی، هیچ‌کسی جز خود آدم دلش برات نمیسوزه، پس ...

ممنون عزیزم از دعای قشنگت واز واز حرفای آرامش بخش خدا بحق ای شب قدر به هرچه میخوای برسی

استارتر اگه از حرفم ناراحت شدی معذرت میخوام ،من کلا خط قرمزم بچه ها هستن شاید یکم تند رفتم ، 🌹🌹

خدا به دلت آرامش بده

ولی خواهش میکنم بچه رو کتک نزن اگه کمکی خواستی در مورد روش های تربیتی تو خصوصی بگو کمکت میکنم خودم روانشناسی خوندم

[QUOTE=234911084]استارتر اگه از حرفم ناراحت شدی معذرت میخوام ،من کلا خط قرمزم بچه ها هستن شاید یکم تند رفتم ، 🌹🌹 خ ...[/QUOTE

نه عزیزم ناراحت نشدم... ممنون از بودنت وراهنماییت خدا پشت پناهت باشه... من آنقدر به بچم اهمیت میدم ومتنفرم از کتک زدن ولی آنقدر فشار تو زندگی از همه به خصوص مادر شوهر وشوهرم میاد روم که مغزم دیگه کار نمیکنه خیلی نفسم تنگ میشه از کنترلاشون از دخالتاشون