2777
2789
عنوان

مادر شوهرم مچمو گرفت بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2747 بازدید | 75 پست
این جمله ی هیچکس به اندازه‌ی مادر و پدر دلسوز نیست که کلا اشتباه هست ، کار استارتر اشتباه بوده مادر ...

اشتباهه که هیچ کس ب اندازه پدرو مادر دلسوز بچه خودش نیست؟

میشه بگی پس کی بیشتر نگرانه و بفکرشه؟

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این جمله ی هیچکس به اندازه‌ی مادر و پدر دلسوز نیست که کلا اشتباه هست ، کار استارتر اشتباه بوده مادر ...

چرا اشتباهه؟

اتفاقا منم نظرم اینه که بیشتر از مادر کسی دل نمیسوزونه حالا اگه از دست بچش عصبی شد و یه سیلی هم زد حتما به اندازه کافی تحمل کرده

اونایی که یکی دو ساعت بچه رو میبینن میتونن کم تحملش کنن اما  مادر میدونه بچش چقد توانایی رژه رفتن رو اعصاب رو داره

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
چرا اشتباهه؟ اتفاقا منم نظرم اینه که بیشتر از مادر کسی دل نمیسوزونه حالا اگه از دست بچش عصبی شد و ی ...

عزیزم بعضی خانمها دچار افسردگی میشن بعد بچه دار شدن مثل زن داداش خودم

چون بچه ۹ ماهه واقعا زدن ندارن که

بچش اینقدر هم اذیت نمی‌کرد که کتک بخوره آخه طفلی

ب اون چه ربطی داره دختر خودته.

چرا اتفاقا خوب ربط داره کودکان در مقابل پدر و مادر دست و پا بستن و نمیتونن در مقابل کتک زدن از خودشون دفاع میکنن تنها کاری که میکنن میرن پشت یک نفر دیگه قایم میشن 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
تو هم مچشو میگرفتی خودشم کتک میزدی بفهمه رئیس کیه

جانی چرا با امبر هرد دعوا کردی؟؟

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰
من با اون دعوا نکردم اون با من دعوا میکرد وحشی بود

😂😂ن جدی جریانشون چی بوده

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰
نمیفهمم؟ اشتباهه که هیچ کس ب اندازه پدرو مادر دلسوز بچه خودش نیست؟

این همه مادر و پدر که بچه هاشون رو کتک میزنن ،تحقیر میکنن،تجاوز میکنن ، میفرستن گدایی و... دلسوز هستن ؟

حتی تو همین سایت ی نفرو دیدم که می‌گفت کاش پدرم بمیره تا بتونم طلاق بگیرم ،به نظرت اون پدر دلسوز بچش هست ؟

جمله ای که گفتم در مورد استارتر نبود منظورم کلی بود یعنی همیشه نمیشه گفت پدر و مادر دلسوزن. 

😂😂ن جدی جریانشون چی بوده

جدی جریانشون همین بوده

امبر جانی رو کتک میزده انگشتشو قطع کرده کلی ازارش داده بعد گفته اگه همه اموالتو بهم ندی میرم به همه میگم تو کتکم میزدی

و چون جانی قبول نکرده اونم الکی اومده دروغ گفته آبروی جانی رو برده

الانم جانی ازش شکایت کرده به خاطر این دروغاش

{ خانم هستم }
عزیزم بعضی خانمها دچار افسردگی میشن بعد بچه دار شدن مثل زن داداش خودم چون بچه ۹ ماهه واقعا زدن ندار ...

منم افسردگی داشتم اما بچمو نمیکشم که.

بچه یه مادر افسرده خیلی بچه ناآرومیه و میدونم که به شدت اذیت میکنه چون محبت مادرو اونجوری که باید نمیبینه.

اما در آخر بازم مادر میمونه واسه بچه.

من افسرگی داشتم چون زندگیم داغون بود انقد یهویی بچه دار شده بودم که نمیفهمیدم مادربودن چیه.

خیلی هم حرف شنیدم حتی از شدهرم که باعث اون حال من بود.

الان هر مادری با بچش هر رفتاری بکنه میدونم یا اون مادر شرابط روحی مناسبی نداره تا شیطنت بچشو نادید بگیره یا واقعا بچه ذله کرده مادرو

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
دخترم رو کتک زدم بعدش این از تو حال دوید تو آشپزخونه مچمو گرفت اینو بهم گفت

به هیچ عنوان دیگه کتک اش نزن؛

اگر از دستش عصبانی شدی ازش فاصله بگیر که نتونی بزنی اش؛

سعی کن مطالعه کنی  

کتاب های من دیگر ما یا کتاب های روانشناسی کودک دیگه رو بخون تا راحت تر بتونی موقعی که عصبانی ات می‌کنه خودت رو کنترل کنی  

هر چه زودتر هم وقتی دخترت بیدار و سرحال هست ازش عذرخواهی کن بابت همه کوتاهی و اذیت هایی که از به دنیا اومدن تا الان در حقش داشتی  

و بهش بگو منم بخشیدمت دخترم

تا دل ها تون نسبت به هم صاف باشه  

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
عزیزم بعضی خانمها دچار افسردگی میشن بعد بچه دار شدن مثل زن داداش خودم چون بچه ۹ ماهه واقعا زدن ندار ...

خب باید به روانشناس مراجعه کنن ،

در مورد زن داداش شما هم اینطور که من متوجه شدم خودشون ناراحتن و از دست شما هم به خاطر حمایت از دخترشون ناراحت نشدن .

منم افسردگی داشتم اما بچمو نمیکشم که. بچه یه مادر افسرده خیلی بچه ناآرومیه و میدونم که به شدت اذیت ...

عزیزم انشالله مشکلت حل بشه برات دعا میکنم

ولی همه مثل هم نیستن

بچه برادر من فوق العاده آروم بود حداقل تو ۹ ماهگی و من چند روزی خونشون بودم و از نزدیک می‌دیدم و من خودمم بچه دارم و بچه اذیت کن رو میفهمم که عاصی می‌کنه 

از نظر زندگی هم برادر من از نظر مالی و اخلاقی اینقدر عالیه که نگم برات

خود زن داداشم میگه من تا حالا صدای بلند از برادرت نشنیدم و اینقدر مظلومه دلم براش میسوزه ولی با این حال زن داداشم افسرده شده بود و تا چند ماه پیش دارو مصرف میکرد برای افسردگیش