2777
2789
عنوان

مترجم ها که درامد دارید بیایین 🙂

939 بازدید | 25 پست

از کجا شروع کردین و با چی؟ من یه آزمون دادم سطحم B2 شد الان میتونم مترجمی رو انجام بدم ؟ دستمزدش نسبت به درامدش چطوره؟ جایی رو میشناسید که بتونم توش کار کنم سایتی گروهی اکانتی چیزی؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونید در سایت‌هایی مثل ترجمیک ثبت‌نام کنید.تولید محتوا هم میتونید انجام بدید که بحثش جداست

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
اگر میتونید در سایت های تولید محتوا کار کنید  مدرک نمیخواد فقط کیفیت کار مهمه

البته تولید محتوا فیلد جدایی است از ترجمه.اما دونستن زبان هم مزیته براش.

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
سلام با اجازه من میخوام از یکی بپرسم سطح سوادش چیه مثلا میزان تحصیلاتتون چیه چی بگم قشنگ تر باشه

تا چه مقطعی ادامه دادید؟

این سایت های تولید محتوا رو باید از کجا پیدا کنیم؟

نویسش رو به شدت پیشنهاد میکنم.دستمزد خوبی داره به نسبت بقیه.اما گزینشش طولانیه.میتونید تو سایت‌هایی مثل پونیشا،انجام میدم و....هم فریلنسر بشید.