2777
2789

کسی تابحال تو آشنا یا بچه خودش دختر بچه ای داشته که بدون اینکه همبازیه پسر داشته باشه علاقه به لباس پسرونه داشته و بعد که بزرگ شده از سرش پریده باشه؟دخترم ۵ سالشه علاقه به لباس پسرونه داره🥺

آره عزیزم نگران نباش.

البته حتما حتما با روانشناس مشورت کن.

خیلی از رفتار ها عادیه.

من خودم تمام اسباب بازی هام شمشیر بود 

اصلا عروسک دوست نداشتم. 

ولی فقط مال همون دوران قبل شیش سالگی م بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بیشتر توضیح بدید؟

ببین از زمان مهد کودک همش میگفت من شلوارک میخوام،گل سر هاشو پرت میکرد،بلوز دامن نمیپوشید همش دنیال لبلس پسرونه و کیف و رنگای پسرونه بود

ولی از زمان مدرسه اش کامل از سر افتاد،الان یه خااااانمیه که نگو 

نه نبردیم،اجازه دادیم خودش بگذرونه این دوران رو مشکلی هم پیش نیومد الحمدلله

قبلتر از مهدکودک لباس دخترونه دوست داشت؟لباسای پسرونه ای که میخواستو براش میخریدین؟

قبلتر از مهدکودک لباس دخترونه دوست داشت؟لباسای پسرونه ای که میخواستو براش میخریدین؟

قبل مهد کودک نه چون خیلی کوچیک بود نظر نمیداد که

بعدم آره بعضی وقتا میخریدیم،آخه جیغ و داد میکرد

لباسا و گل سراشو خراب میکرد و پرت میکرد

ببین از زمان مهد کودک همش میگفت من شلوارک میخوام،گل سر هاشو پرت میکرد،بلوز دامن نمیپوشید همش دنیال ل ...

ببخشید خواهرتون اونموقع لباس کاملا پسرونه دوست داشتن یا فقط بلوز شلوار میخواست ؟