2777
2789
عنوان

مامان ۲۰ ساله

497 بازدید | 16 پست

اول بگم این کاربری قبلا مال یکی دیگه بود من خط خریدم ازش ووو 

من ۱۸ سالگی ازدواج کردم شوهرم ۱۲ سال از خودم بزرگتره مرد خوبیه بدیم داره دیگه مثل همه مردا 

ولی دوس داریم همدیگر زندگیمون اروم عاشقونه

ما  ی پسر ۱۳ ماه داریم میدونم خودم زود ازدواج کردم ولی خداشکر هنوز پشیمون نشدم 

مشگل من اینه شوهرم میگه ی بچه دیگه میخام و بریم دکتر تا دختر بشه البته من عاشق پسرم و برامون فراق نداره سلامتیشون مهمه در درجه اول ولی در هر حال پسرشو داریم دلمون دختر میخواد 

ولی من دانشگاه میرم واقعا وقت بچه دیگه ندارم یعنی امادیگیشو ندارم دلمم میخواد آزاد تر باشم خودم تک فرزندم مامانم خیلی دست کمکمه پسرمو بزرگ کرده واقعا شوهرم میگه تو که دست کمک داری بیاریم باهم بزرگ بشن ولی من دوست ندارم نمیدونم چجوری بهش بگم  درکم کنه حرف حرف خودشه یا اصلا نگم خودم یواشکی قرص بخورم واقعا نمیدونم چند وقتیم هست رابطه بدون جلوگیر داره بعد اینکه فهمید مک دکتر نمیرم برای بارداری اینا ی جور لج کرده انگار نمیخام کش پیدا کنه ولی واقعا عقلانیم نمیتونم تصمیم بگیرم

خطو ازش خریدی و اکانت نی نی سایتشم داد بهت؟؟؟؟؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم چون کمکی داری نظر همسرت درسته با هم بزرگ بشن خیلی بهتره تا فاصله شون زیاد بشه 

خودم حس میکنم دلم میخواد یکم آزاد باشم اینجوری سخته دوتا بچه فکر میکنم ی جوری میحواد محدودم کنه زیاد بیرون از خونه نباشم یا دانشگاه سر کار نرم این اذیتم میکنه 

فاصله سنی مناسب برای مادر ۳سال بین هر بارداری هست بازم خودت میدونی

من اصلا دلم میخواد تا ۲۷ و ۸ سالگی بچه دیگه نیارم درسمو تموم کنم کارمو رونق بدم همین یدونه بنطرم  بسه بهتر بهش رسیدگی کنم نه نرسم به بچه ولی شوهرم میگه سن من میره بالا پیر میشم بچه فقط پیریه من یادشه 

من اصلا دلم میخواد تا ۲۷ و ۸ سالگی بچه دیگه نیارم درسمو تموم کنم کارمو رونق بدم همین یدونه بنطرم &nb ...

پس نیار اصلا

منم دو سه سال ازت بزرگترم شوهرمم حدودا همسن شوهرته یکم بزرگتره، ولی فعلا بچه نمیخوام تا چندسال دیگه

شُکْرباره= شکرگزار، اهل شکر                            ✨شکر نعمت خوشتر از نعمت بُوَد/ شکرباره کی سوی نقمت رود✨
پس نیار اصلا منم دو سه سال ازت بزرگترم شوهرمم همسن شوهرته، ولی فعلا بچه نمیخوام تا چندسال دیگه

کار خوبی  میکنی نیاررر 

من اولی  یهوو شد وگرنه نمیاوردم 

کار خوبی  میکنی نیاررر  من اولی  یهوو شد وگرنه نمیاوردم

خدا حفظش کنه برات

منم از اول بچه نمیخواستم

شُکْرباره= شکرگزار، اهل شکر                            ✨شکر نعمت خوشتر از نعمت بُوَد/ شکرباره کی سوی نقمت رود✨