2777
2789
عنوان

درگیری بین همسر و داداشم

1440 بازدید | 80 پست

سلام خانما من تو خونه بابام زندگی میکنم با همسرم خونه رو دو نصف کردیم حیاط مشترک با داداشم

ی چیزی رو هم بگم داداشم وقتی ۳ سالش بود مامانم از دست دادیم و بعدش نامادری داشتیم از نوع خیلی بدش من بچه بزرگ بودم و داداشم بزرگ کردم خیلی ب من وابسته از وقتی هم بچه دار شدم داداشم ب عشق بچه همش پیش ما میاد البته شبها ک از کار میاد خونه برای خواب می‌ره طرف خودش اگ ب همسرم بگه مثلا یخچال صدا میده درستش کن شوهرم بعدا با من دعوا می‌کنه میگه بگو برادرت تو کار من دخالت نکنه حالا من چیکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا و نامادریت کجان

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.

شما دیگه کار غلط رو کردی همین نزدیکی بزرگترین اشتباهه و البته شوهرتون درست مبگه اینکه داداش شما مدام تو خونه شماست دیگع دلیل نداره تعیین تکلیف هم بکنه شمام بهتره به داداشت بگی زیاد دخالت نکنه و احترام بزرگتر بگیره

سلام عزیزم خدامادرتون رو بیامرزه سعی بازبون نرم به شوهرت بفهمونی که داداشم به عیر ما کسی رو نداره  بعش بکو تو جا داداش بزرگشی حرفاشو به دل نگیر هواشپ داشته باش از حربه زنونت استفاده کن

2810