2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست جونیا منم هستم همینجوری از لای اثاثا پا میشیم میایم مخصوصاً که سارا جون اینجاس حتماً باید بیام سارایی کجایی زنگ زدم بهت جواب ندادی

نازیلا جون من هنوز واکسن برسام رو نزدم میخواستم شنبه آنتی بیوتیکش تموم شه بزنم که به خاطر قرار میذارمش واسه دوشنبه آخه یکشنبه هم وقت دکتر داره
لیلی جون از نیایش بیاین البته پیشنهاد منه. چون من خودم همیشه از سر نیایش میرم تو پارک ملت. یه کم پیاده روی داره . اگه هم نخواستین نیایش روبروی پردیس ملت(سینما) پیاده شین از اونجا تا پارک کودک که پشت سینماست راهی نیست.
نازیلا جون هرچی که صلاحه عزیزم. ظاهرا سارا هم دوباره سر نزده به تاپیک. حالا تا فردا هم وقت هست. فقط همه اگه یه شماره از هم داشته باشیم که یه وقت آخر ین لحظه چیزی شد خبر بدیم عالیه.
شماره من: 09376498138
سلام عزیزانم
منم موافقم دلم برای دیدنه همتون با جوجوهای نازم تنگ شده

منم میخواستم واکسن بهداد رو بزنم ولی به خاطر دیدار شما یک شنبه میرم اگه خدا بخواد.

فقط من فکر نمیکنم زودتر از ساعت 6 برسم چون بهداد معمولن تا 5 خوابه.

لیلی جون غروبها همه جا ترافیکه . حالا ایشالله زودتر راه بیفت اذیت نشی.

راستی پارک ملت میشه بالای همت یعنی تو مسیر طرح زوج و فرد نیست؟
نازیلا جون حیف که نمی تونی بیای واقعا دوس داشتم ببینمتون. لیلی جون اون قسمت پارک ملت اگر از سمت غرب بیای اصلا به خیابون ولیعصر ارتباط نداره، همون طور که ملی گفت باید از نیایش بیای و نرسیده به ولی عصر دور برگردون رو درو بزنی و بیفتی نیایش غرب ، پردیس سینمایی ملت که مشخصه خودش هم پارکینگ داره. بیاید توی محوطه پردیس سینمایی زمین بازی بچه ها رو می بینید.
پانی جان همت نه، بالای نیایش هست. از کدوم سمت می یای؟ بگو لطفا تا راهنماییت کنم.
2810