2777
2789
سلام سلام دوستای خوبم
واااااااااااااای خدا دلم برای همتون تنگیده. نمیدونین از دوشنبه تا حالا همش به یادتونم و چهره های این جوجو ها جلوی چشمم. واااااای عاشقشونم
جای همه مامانای عزیز که نبودن خیلی خالی بود. مخصوصا رویا جونم و ایلیا نانازم که خیلی به یادش بودیم.
ملی جون و مامانه مهربونش کلی زحمت کشیده بودن از کیک خوش مزه و شامی خیلی خوشمزه که بهدادم خیلی دوست داشت و از همه خوشمزه تر مایای نازم بود که دلمو برده.
ملی جونم بی زحمت دستور این شامی عالی رو برام بزار . البته بگو چه سبزی هایی توش ریختی .

من فلاسک بهدادم جا گذاشتم فکر کنم سعیده جون برده باشی اینطور که گفتی.قابلی نداره خواهر . شیر کوچولوم رو ببوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااااااااااااااااااااااای خدااااااااااااااااای من چه عکسای ناااااااااازی از نییهای تاپیکمون قربون تک تکتون ایشاا... قسمت شه قرار بعدی همه تونو ببینم و حسابی با نینیها بازی کنم ................
رایان زبر و زرنگم که با مامانه پر انرژی و خوش اخلاقش بایدم انقدر آقا باشه.
8pic.ir     مکانی برای آپلود رایگان فایل های شما
سارا کوچولوی دوست داشتنی

متاسفانه نتونستم از همه نینی ها عکس داشته باشم از محمد امین جونم و هایا ناز نازیم و و این چندتا عکس هم لابه لای شیطنت های پسمل شیطونمون موفق به گرفتن شدیم. یک لحظه از بهداد غافل شدم از روی زمین آشغال برداشته بود گذاشته بود دهنش خدا رحم کرد که زودی فهمیدم و از دهنش در آوردم .نمیدونم چوب بود یا آشغال پرنده...هههههههه

بهدادشیطونک هم فقط میره سراغه چیزای کثیف که نباید دست بزنه. یا به چرخ های کالاسکه ها گیر میداد یا به سطل زباله...
وااااااااااای خوش به حالتون حسسسسسسسسسسسسسسابی خوش گذشته ها!!!جااااانم نی نی های ناز و ملوسی قربون همگیتون بشم بووووووووووووووس برای همه نی نی ها و مامانای عزیزشون ایشاا... قرار بعدی سعادت داشته باشم ببینمتون مرسی از دوست جونا که یادم کردین و مخصوصا پانی جون که از سر قرار باهام تماس گرفت بووووووووووووس برای همه دوستای گلم عکساتونم خیییییلی باحال بود
بچه ها من یه نظر دارم برای قرار امون که بچه ها یا خودمون مریض نشیم :
بیاین ماهی یه بار تو خونه جمع بشیم هر دفه خونه ی یکی و برای اینکه کسی اذیت نشه ناهار ساندویچی چیزی سفارش بدیم و هر کسی برای خودشو حساب کنه تا صاحبخونه بهش فشار نیاد
خواهرم تو تبریز با دوستاش همین کارو می کنن خیلی خوبه بچه ها باهم بازی می کنن و مامانا هم از بزمشون کیف می کنن و کللللی خوش می گذره بهشون من یه بار تو جمعشون بودم خیلی باحال بود

هر کی موافقه اعلام کنه (لطفا)؟؟؟؟
خوبه رویا جون .. فک کنم خونه ها اینروزا خیلی کوچیکن. اما دل صاحبخونه ها بزرگن..
البته یه مسئله خوبی که خونه همه ماه هست اینه که اکثر چیزای خطرناک جمع شده و برای بچه ها خوبه.

ولی من با قرار بیرون برای فضای متفاوتش موافقم چون به شخصه مایا رو که از خونه میبرم بیرون کلی حال میکنه.
میخوای رأی گیری کنیم.
قرارو بعد از ساعت 5 عصر بزاریم.پارک
قرارو نهار بزاریم خونه ماهی یکبار
2810